SOL!D 5NAK3
کاربر سایت
اخه عزیز من اگه میخواستم شایعه سازی کنم توی همون صفحه ی 140یا141یه چیزی میپروندم این همه بحث نمیکردیم یه خورده توی یوتیوپ بگردی میبینیبرادر پس چرا دست رو دست گذاشتیو هیچ حرکتی نمیکنی
حداقل 2تا کامنت واسه کوجیما بزار بگو چه چیزه مهمیو کشف کردی کلا یه تحول عظیم تو خط داستان بازی ایجاد کرد این کشف شما
کوجیما هم اگه عاقل باشه حتما از ذهن خلاق شما تو داستانهای بعدی استفاده میکنه
البته اون مال پارسال بودخب سایت IGN 25 بازی برتر PS3 رو معرفی کرده که این شاهکار رو در رتبه ی اول قرار داده...
پ.ن: رتبه دوم هم Uncharted2...:d
این الان شوخی بود یا جدی:d اسنیک بعد این که تیر رو زد بعد بیگ باس بهش گفت همینه!درسته! یعنی که بیگ باس باعث این نشده(خود اسنیک تیر رو هوایی زد.)آقایون یه چیزیو الان که دارم میرم متوجه شدم که ممکنه به بحث آخرین گلوله ی شلیک شده در بازی خاتمه بده.
بیگ باس با استفاده از اسلحه ی Patriot ,طوری میزنه که گلوله از توی گلنگدن اسلحه ی اسنیک خارج میشه!
:wallbash::wallbash::wallbash:این الان شوخی بود یا جدی:d اسنیک بعد این که تیر رو زد بعد بیگ باس بهش گفت همینه!درسته! یعنی که بیگ باس باعث این نشده(خود اسنیک تیر رو هوایی زد.)
اقا شما توقع داری تیر به اون کوچیکی اونم توی بازیییییی روشما ببینی بعدشم یارو گفت درسته کار خوبی کردی ...یعنی این که کار درستی کردی که تیر رو زدی توی هوا:db-)b-):wallbash::wallbash::wallbash:
تیر رو زد,گفت درسته,نیازی نیست الان بری!اسنیک گلوله اضافی نداره دونه هزار تومن :d
اگر تیر رو هوایی زد,چرا از جلو دوربین(موقع دیدن خورشید) چیز سریعی رد نشد,اگر به بیگ باس زد که بیگ باس چش شد؟!یه چیزایی میگینا!:d
:wallbash::wallbash::wallbash:
تیر رو زد,گفت درسته,نیازی نیست الان بری!اسنیک گلوله اضافی نداره دونه هزار تومن :d
اگر تیر رو هوایی زد,چرا از جلو دوربین(موقع دیدن خورشید) چیز سریعی رد نشد,اگر به بیگ باس زد که بیگ باس چش شد؟!یه چیزایی میگینا!:d
خو پتریوتی که قدرت داره با 10-20 تیر یه موشکو به رستگاری بده:d میتونه از یه گلنگدن یه گلوله دیگه رو عبور بده با یه تیر دیگهای بابا... مگه ندیدی اسلحه اسنیک اون یه دونه تیری که توش بود خالی شده؟
خو اگر اسنیک تیر الکی زد میشه بگید به کجا زد؟:d بالاخره یه دودی از اسلحشم باید بر عکس Patriot که در اومد,در میومد دیگه!:d