بازی شاما چهار تا act هست و حدود 16 ساعت گیم پلی دارهدرود بر همه
بلاخره با تلاش فراوان ما هم این بازی را پیدا وبازی کردیم
خدایش بازی ردیفی هست کاشکی زودتر از این ها گرفته بودمش
حالا 1 سوال بازی حدود چند مرحله هستو حدود چند ساعت گیم پلی داره
چون قبلش باید بری پیش مریل و دوستان بگردی پیدا میشه بعدش همگی میان از اونجا رد میشندرود اقا ما توی مرحله advent plaace گیر کردم وقتی از پله ها می رم بالا چند تا لیزر قرمز رنگ هستند که از اون ها نمی شه رد شد اگه رد شم منفجر میشه
باید چه کار کنم
اقا اشتباه نمی کنی من خودم اون جا تنها هستمچون قبلش باید بری پیش مریل و دوستان بگردی پیدا میشه بعدش همگی میان از اونجا رد میشن
البته جانی قبلش بمب رو خنثی میکن:d
نه عزیز میدونم کجا رو میگی اونجا رو ولش توی همون ساختمون که هستیاقا اشتباه نمی کنی من خودم اون جا تنها هستم
کسی نیست اونجا
چند تا لیزر قرمز هست و بعد ان یک چاله هست ولی من تا به لیزر های قرمز می خورم می میرم
از دادن اطلاعات غلط خود داری کنید.بازی شاما چهار تا act هست و حدود 16 ساعت گیم پلی داره
هر cut scene هم که یه 20 دقیقه ای است و خیلی هم خفن هستن
موفق باشی:dمن تا کشته های اکت 2 رو صفر نکنم ول نمی کنم:d
Naked Normal منظورتونه یا Solid Normal؟البته 13 ساعت,به نظرم همون Naked Normal رو میگید:dبازی 5 تا اکت داره و حدود 13 ساعت گیم پلی روی نرمال ...
اصلا اونجا نباید بری:d برو به سمت آشپز خونه راه ـت پیدا میشه:d بعد برو طبقه بالا و بقیه ماجرای زیبای برو بکس RAT PT 01 :dچند تا لیزر قرمز هست و بعد ان یک چاله هست ولی من تا به لیزر های قرمز می خورم می میرم
یه سری شرایط داره که الان یادم نمیاد.تو کت شلوار دومادیش میبین عزیزمو :dراستی چطور میشه کن شلوار پوشید
نه عزیز میدونم کجا رو میگی اونجا رو ولش توی همون ساختمون که هستی
رو کامل بگرد الان دقیق یادم نیست کجاش بود
بچه ها ممنون رد کردم:d:d:dاز دادن اطلاعات غلط خود داری کنید.
5 عدد Act نسبتا طولانی.
موفق باشی:d
Naked Normal منظورتونه یا Solid Normal؟البته 13 ساعت,به نظرم همون Naked Normal رو میگید:d
اصلا اونجا نباید بری:d برو به سمت آشپز خونه راه ـت پیدا میشه:d بعد برو طبقه بالا و بقیه ماجرای زیبای برو بکس RAT PT 01 :d
پ.ن : کوجیما میمرد صحنه ی تیر زدن رو نمیبرد سمت آسمون :d
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27604:dاینم لینکدرود
افا کسی داستان کامل بازی می دونه منظورم شماره 4 هست یا اگه تاپیکی زده شد لینکش بزارید لطفا
دااش دستت درد نکنه ولی این کامل نبود