Apóllōn
کاربر سایت
انلاین این بازی شاهکار و هرجوری شده اپدیتش کن......این metal gear online قشنگه ؟ ارزش داره آپدیتشو بگیرم ؟ چند گیگه ؟ (ریجن 2)
چون اگه بازی نکنی واقعا قسمت بزرگی از بازی رو از دست دادی....
انلاین این بازی شاهکار و هرجوری شده اپدیتش کن......این metal gear online قشنگه ؟ ارزش داره آپدیتشو بگیرم ؟ چند گیگه ؟ (ریجن 2)
اول سرنگ رو به خودت تزریق کن تا از کنترلش در بیای . بعد سعی کن اول عروسک آبی رو بزنی . چون سرباز ها رو با اون کنترل میکنه و اونا مشکل ساز ترن. بعدش عروسک نارنجی رو بزن که مریل رو باهاش کنترل میکنه. میتونی بری سمت مریل و با سرنک تا چند لحظه از کنترل Screaming Mantis درش بیاری .این Mantis رو چطوری بکشم ؟
میشه بگی چطوری بگیرمش و کدوم سرنگو بحش بزنم:dوقتي يه بار زديش برو بگيرش بعد اون سرنگ رو بهش بزن .
سلام
من میخوام این بازیو بخرم ولی تاحالا هیچ کدوم از قسمت هاشو بازی نکردم و اصلا خط داستان و شخصیت هاشو نمیشناسم.. از کجا میتونم داستان نسخه های قبلیو گیر بارم که داستان دستم بیاد و بتونم این سمت 4 رو بازی کنم ؟
ممنون
احتمالا دارند کار میکنند وقتی سونی بخواد ابدیتی بدندسلام..
من MGS Online رو که دانلود میکنم به 98% میرسه ولی بعدش ارور میده میاد بیرون..
کلی کلافه شدم نمی دونم چکار باید بکنم..
آپدیتش 6ساعت برام طول میکشه بعد رو 98 میمونه ارور میده!!!!!!
چرا اینطوریه؟! چکار باید بکنم که آپدیتشو بگیرم؟! ~x(
سلام.. ممنون از پاسخت..احتمالا دارند کار میکنند وقتی سونی بخواد ابدیتی بدند
از این کار ها میکنند هی ارور میده
بعد من سوالی دارم شما سرعتت چنده اگر کمه بهتر که بخیاله بازی انلاین بشی چون هر چی سرعتت بهتر بشه بهتر و راحتر میتوانی بازی کنی
البته بستگی به پینگ هم دارهسلام.. ممنون از پاسخت..
من سرعتم 512ست، این آپدیته خیلی غول هستش، حدود 1.5گیگ هست این MGO 1.34.. بابام رو در اُورده، تا حالا سه بار گرفتمش بعد ارور داده.. خیلی عصبانی هستم.. ~x(