من شب تا صبح( 6 ساعت و 40 دقیقه) 400MB دانلود می کنم(به راحتی 400 MB) بعد 128 دارم اون وقت 512 و با زور زدن 400؟شما 1.5 گیگ رو اونوقت در عرض چند روز برا دانلود میزارین؟!؟!من ADSL 512 دارم اما زور بزنم از شب بزارم تا صبح دانلود کنه 400 مگ دانلود میکنه!
میتونم بپرسم سرعت شما چنده؟ اونوقت دانلودتون تموم نشد؟(مطمئنید 1.5 گیگه؟:-o ) برم بزارم واسه دانلودمن تقریبا یه روز ساعت گزاشتم تیکه تیکه دانلود کرد.یه بار ساعت 6 صبح تا 1 ظهر یه بار 12 شب تا 10 صبح.
آخه برا من از 2 تا 7 صبح دانلود نمیندازهمن شب تا صبح( 6 ساعت و 40 دقیقه) 400MB دانلود می کنم(به راحتی 400 MB) بعد 128 دارم اون وقت 512 و با زور زدن 400؟
انگار واس من کلا نمی تونه دانلود کنه! گذاشتم چند روز پیش واس آپدیت ولی چیزی انگار دانلود نمی کرد...
مَــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!:-o هنگیدم!من با ADSL تا حالا بالاتر از 500 مگ دانلود نکردم!من با سرعت دانلود 32kbs به راحتی بعد ار یک شب بی خوابی کشیدن و یک روز گوش به زنگ بودن,بدون erorr آپلودش کردم خیلی راحت.
(من یه زمانی 60% یه دانلود 2.039GB با Dial-up دان کردم)
مَـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!:-oمن الان سرعتم 1 مگ هست
جدی یه شب دستگات روشن بود سوخت؟؟؟مَــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!:-o هنگیدم!من با ADSL تا حالا بالاتر از 500 مگ دانلود نکردم!
من که دیگه به PS3 اعتماد ندارم یه شب گذاشتیم واسه دانلود فرداش سوخت!مگه این که ضروری باشه مثل MGO
مَـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!:-o
خوشا بحالت چه حالی میکنی با سرعت 1مگ اگه نامحدودم باشه که دیگه میشه نور الی نور
من که تو تهران جایی ندیدم بالاتر از 512 بده
512میتونم بپرسم سرعت شما چنده؟ اونوقت دانلودتون تموم نشد؟(مطمئنید 1.5 گیگه؟:-o ) برم بزارم واسه دانلود
آخه برا من از 2 تا 7 صبح دانلود نمیندازه
با پی اس 3 دانلود میشه!ببخشید من متوجه نمیشم 2.5 گیگه؟من اگه بخوام دانلودش کنم یکی دو روز طول میکشه که
میتونم بپرسم شماها چجوری دان کردید؟
(این در رابطه با MGO هست خواهشا گیر ندید مرسی)
چقدر تو بامزه اي احتمالا تو آب نمك نخوابيدي؟با پی اس 3 دانلود میشه!