snake 4 persia
کاربر سایت
اینو خبر ندارم چون خیلی تو داستانش نیستم...راستش متال گیر در دو یا سه جا در طرح داستانی سوتی داده و خوب 100 البته اگر سکانس آخر نبود اصلا امکان نداشت بشد فهمید چی شده و با اومدن naked snake بود که ماجرا منطقی شد
اتفاقا با خودکشی نکردن اسنیک قهرمانانه تر تموم شد چرا که خودکشی کار آدمای ضعیفه...فکر نمیکنید اگه snake خودکشی میکرد خیلی خیلی heroic تر و بهتر تموم میشد؟
به نظرم اخرش دیگه شورش درومد...من شخصا وقتی دیگه اون تیکه که Big Boss اومد و شروع کرد وراجی حالم گرفته شد ...
البته در اینکه بازی و داستان عالی بود شکی نیست ... نظر و احساس خودمو گفتم...
دوست عزیز مشکل شما هم عدم آشنایی با این بازیه و هم تعریف نادرست از سبک این بازی و هم ناآشنایی با کیفیت بازی های سال 2008 در مقابل mgs4 .دیگه نمیخوام بحث رو ادامه بدم
چون مثل اینکه با پاک کردن پست ها دوستان هم نمیخوان ادامه داده بشه
از نظر شما بهترین بازیه اما من همچین نظری ندارم
دلایلی هم آوردم
قبول کردنش با خودتونه
دیگه سعی میکنم تو این تاپیک پست ندم
دوست عزیز من فقط ازتون خواهش میکنم از هر لحاظ بازی بهتری تو سال 2008 هست بگید تا من ببینم اصلا خدا رو چه دیدی شاید قبول کردیم همه نظرتونو؟
با دلایل شما بسی خندیدیم.:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
تمام صحبت های سهیل رو تایید میکنم.آخه شما که رنک بیگ باس رو نگرفتی و تازی بازی کردی نباید نظر بدی چون اگر موشن کپچر اون زمان رو میدیدی اون وقت باید واسه متال گیر یه دور عربی میرقصیدی.
درضمن هیچ نیازی نبود که شما بیای به ما بگی اشکال بازی کجاست.افرادی که میان توی این تاپیک خودشون بار ها و بارها بازی رو تموم کردن و اگرم نکرده باشن تمام زوایای متال گیر رو به دقت بررسی کردن.پس نیازی نیست شما بیای پیش افرادی که خودشون آخر مخفی کارین اشکالات کاور بازی رو بگی.لطفا ترول نکنید که بتونیم با هم از انجمن استفاده کنیم.
اینو خبر ندارم چون خیلی تو داستانش نیستم...
من فقط 3 و 4 رو تموم کردم و تازه 3 رو هم داستانش یادم نمیاد..اما به هر حال اگر سوتیشونو جورا دیگه بر طرف میکردن و همونجا که باید . داستان تموم میشد خیلی قهرمانانه تر و احساسی تر و زیبا تر میبود...
من احساس میکنم شاید نویسنده توان اون کارو نداشته چون خیلی به کاراکتر نزدیک بوده..
شاید هم فکر کرده فن ها خوششون نیاد...
من هرچی میخوام پست ندم تو تاپیک نمیشه
گفتم بازی ای مثل gta iv که سال 2008 هم منتشر شده از همه لحاظ بهتره
حالا میتونید قبول کنید!
با یه بار بازی کردنش هم میشه به ایراداتش پی برد نیازی به گرفتن رنک بیگ باس نیست
من دو ساعت میتونم با شما بحث کنم که کاورگیریش جزء بدترین بازی هاست
دوستان دیگه اگر بحث رو تا همینجا رها کنیم بهتره.اون دوستمون هم احتمالا تازه کار هستن و زیاد آشنایی ندارن با این بازی.به خاطر یه بی نماز در مسجدو نمیبندن.مطمئنا کسی که از گیم پلی متال گیر ایراد میگیره راضی به دلایل ما هم نمیشه.
دوست عزیز مشکل شما هم عدم آشنایی با این بازیه و هم تعریف نادرست از سبک این بازی و هم ناآشنایی با کیفیت بازی های سال 2008 در مقابل mgs4 .
که از نظر من عدم آشناییتون با این بازی بزرگترین مشکلتونه و وقتی mgs2 و mgs3 رو بازی نکردید و اومدین سراغ mgs4 فقط وقت خودتون رو تلف کردین .
نه دوستان ایشون رو تحقیر نکنید.بالاخره ایشون شاید یه چیزی تو بازی دیدند که میگند.اگر میگند دلایلو طوری بگند که به همه بفهمونند و غیر منطقی نگند.همین خودشون گفتن بازی های بهتری تو سال 2008 بود خب بیان بگن چه بازی هایی؟لطف کنید توهین و تحقیر نکنید.ایشون هم یه روز به جمع MGS باز ها میپیونده
اصلا باور نکردنیه! هیچ کس این قدر دیوانه نیست که MGS رو قبول نداشته باشه!
البته فکر کنم بدونید که هر 2 اسنیک دار فانی رو وداع گفتند!
کاور گیری gta خوب بود
آخه چرا یه بازی ای که هیچ ربطی به mgs نداره رو دارید مقایسه میکنید
tekken بهتره یا fifa 10????
درضمن این بازی stealth base .هست یعنی تا میتونی نباید دیده شی کاور گیری هم میدونی چه بازی ای با خودش به صنعت گیم آورد؟
حدست کاملا درسته 1998 mgs
دوست عزیز امیدوارم نگی بد ترین عکس GTA 4 و بهترین عکس MGS 4 رو برداشتی آوردی.
این از GTA :
http://media.gtanet.com/images/3901_gta_iv.jpg
این از MGS :
http://shaggy4dog.files.wordpress.com/2009/09/metal-gear-solid-4-screens-20080513001608175.jpg
ضمنا سبک stealth/action رو با اکشن خالص مقایسه نمیکنند دوست عزیز.
کاور گیری MGS برای stealth بود که اسنیک بتونه(مثلا) اون ور دیوارو یواشکی ببینه و کاورگیری به قول دوستمون برای آنلاین هستش.ضمنا من نمیگم ایراد نداشت.کاور گیری تو MGS آدمو یک جاهایی دستو پا گیر میکرد اما کاور گیری GTA میتونستی بدون این که نیکو ببینه,نشونه بگیری و فقط دستشو ببره پشت دیوار و این یک مقدار فضاییه.
باز هم اگر میشه بگید.اینم اگر قانع نشدید بگید.به هر صورت باید یا شما منو قانع کنید یا من شما رو دیگه.یکم هم منطقی تر اگه میشه بگید.نه این که اصلا منطقی نیست حرفتون.اما یک مقدار هم خب امیدوارم قبول کنید که کمی بیراهه رفتید.