Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

داش سدرا ممنون ، چون خیلی شبیه بهش بود گفتم . اون مرحله ps1 باید بریم، یجورایی توهم میزنه ادم . اگه یه راهنمایی بکنی ممنون میشم . چون من توps1 قدیما الافش بودم ولی زیاد نفهمیدم چه خبره . خیلی دوست داشتم بدونم .

سلام
من با توجه به اینکه از این بازی خیلی تعریف شنیدم رفتم و خریدمش ولی نمی دونم شاید چون داستانش رو نمی دونم برام زیاد جالب نیامد من very easy رو دارم میرم نمی دونم سیستم بازی اینه که باید فقط مخفی کاری کرد ؟ چون من همه رو میزنم و با یه تیر میمیرند اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم.

دوست عزیز شما روی liquid easy که بری مطمئن باش رفتن روی درجه های دیگه واست سخت میشه پس پیشنهاد میکنم روی solid normal (حد اقل) برو که یکم از زیبایی بازی،این که تیر میخوره مثلا به پاشون و پاشون لنگ میزنه،scanner و CQC زدن بهشون یه سره بیهوش نشن و هزار و یک جور چیز دیگه رو درک کنی...
استراتژی بازی مخفی کاریه اما شما میتونی بازیو با کشتن همه دشمنات هم بری(البته اگه بدون کشتن بری یک مقدار drebien points هات زیاد میشه...) و در کل اصل قشنگی بازی تو مخفی کاریه در حالی که راحت میشه همه دشمنا رو کشت;)

اولsolid normal رو برو ، چون تواین درجه سختی هم باز میتونی راحت بازی کنی .البته با بالا رفتن درجه سختی، سریعتر به وجودت تو محیط پی می برند .

ببخشیدا ببخشیدا ! فکر کنم شما درک نداری! واقعا رو چه حسابی از این بازی خوشت نیمد من تو کفم؟؟؟
راستی که بهت این بازی رو الان 45 تومن انداخته؟ فکر نکنم آک بازی هم 45 تومن باشه! :d

راستی که بهت این بازی رو الان 45 تومن انداخته؟ فکر نکنم آک بازی هم 45 تومن باشه!
بنده آک این بازی رو ریجن یک قیمت کردم 32 تومن، ایشون معلوم نیست چی خریده جای MGS4 ! :d
یکی از غول عناوین PS3 که از یادها نخواهد رفت.

دوستان اونجا که اون یارو شکست ناپذیره میاد باید باهاش بجنگیم اون رباطه هم میره بالا تا یک رباط دیگرو راه بندازه چجوری باید اون یارو رو بکشم؟
هرچی میزنم جونش کم میشه میفته دوباره بلند میشه.

دوستان اونجا که اون یارو شکست ناپذیره میاد باید باهاش بجنگیم اون رباطه هم میره بالا تا یک رباط دیگرو راه بندازه چجوری باید اون یارو رو بکشم؟
هرچی میزنم جونش کم میشه میفته دوباره بلند میشه.

وقتی جونش تموم شد افتاد رو زمین برو از پشت بگیرش سریع سرنگ رو انتخاب کن و سرنگ رو بزن بهش فقط حواست باشه وقتی میخوای اینکارو کنی یه اسلحه کوچیک مثل کلت بردار...

من 9 ماه پیش این شاهکار رو بازی کردم و الان هم رفتم گرفتم که یه باره دیگه به زنم فقط چنتا سوال 1 -این فیلم های اول بازی چی هست چه ربطی داره همونا که میشه مثل تلوزیون میشه زد کانال دیگه چی هست ؟؟؟؟؟؟2 - رمزی داره بازی مثلا لباس اضافه کنه من دیده بودم لباس الطایر هم میپوشه

آره رمز هاش رو میتونی از GS بری بگیری ولی قبلش باید یکبار بازی رو تموم کرده باشی!
لباس رو الطیر رو هم آره هم میتونی با رمز بگیری هم با یک سری شرایط خاصی که بهت میگه :d

من 9 ماه پیش این شاهکار رو بازی کردم و الان هم رفتم گرفتم که یه باره دیگه به زنم فقط چنتا سوال 1 -این فیلم های اول بازی چی هست چه ربطی داره همونا که میشه مثل تلوزیون میشه زد کانال دیگه چی هست ؟؟؟؟؟؟2 - رمزی داره بازی مثلا لباس اضافه کنه من دیده بودم لباس الطایر هم میپوشه
از قسمت منو بازی وارد extra که بشید از اونجا میتونید camo های جدید و طرحهای مختلفش رو بگیری
البته باید به نت وصل باشی همینطور اهنگهای جدید لباس الطیر رو هم باید داخل بازی 50 تا دشمن رو با CQC
یا KNIFE بکشی تا باز بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or