COTOLE
کاربر سایت
میشه یکی دقیق توضیح بده باید چیکار کرد ؟ (دقیق بعد اینکه زدمش افتاد چیکار کنم)سرنگی که میزنی انرژیت زیاد شه رو تا ومپ(همون باسی که میگی) بلند میشه برو پشتش بزن بهش...
یه هفتس دوره این مرحلشم ومپ نمیمیره
میشه یکی دقیق توضیح بده باید چیکار کرد ؟ (دقیق بعد اینکه زدمش افتاد چیکار کنم)سرنگی که میزنی انرژیت زیاد شه رو تا ومپ(همون باسی که میگی) بلند میشه برو پشتش بزن بهش...
من تو قسمت مرحله 3 نمي دونم كجا بايد برم همون جونه ؟
زدي برو پشتش و اون سرنگه رو انتخاب كن و بگير ومپ رو(همون كه ميگي شكست ناپذيره) با R1 و با مثلث بزنش ديگه...میشه یکی دقیق توضیح بده باید چیکار کرد ؟ (دقیق بعد اینکه زدمش افتاد چیکار کنم)
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=798965&postcount=1773با سلام به همه .
ACT 5 اگه اشتباه نکنم .
اونجا که اکیبا بیهوش رو زمینه .
همون خیمه شب بازیه .
تا اونجا پیش رفتم که عروسکاشم انداختم رو زمینو بر داشتمشون .
دیگه دستش خالیه خودشم تنهاس . چطور باید بکشمش ؟
ساله هفتاد؟بلاخره تازه بعده قرن ها منم تمومش کردم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
تازه درک کردم که چرا خیلیا گفتم آخرش گریمون گرفت
واقعاً عالی بود .
یادش بخیر سال هفتاد ... که تازه یکش اومده بوداون تیکه آخرش زده بود رو دست تیکن
اوکی ، IGN و گیم اسپات جفتشون کشک !مشکل ما اینه که میگیم چون IGN گفته یا گیم اسقات گفته درسته
چشم داریم عقل هم داریم
اینقدر حرکات خشکن مثل اینکه داری تریلی اینور اونور میکنی
ما هم به بهترین بازی شما بسی خندیدیم:biggrin1:
دوست عزیز معنی عشقی که من می گم رو شما هیچ وقت نخواهید فهمید..:smile:دعوا نیست داریم حرف میزنیم کی دعوا کرده؟
عشقشون به یه بازی بی گرافیک با یه گیم پلی ضعیف هستش
عجبا!
مشکل از tv هم نیست اتفاقا از اون led با کیفیتاس!!!
اتفاقا من edge هم قبول ندارم
اون واسه معروف شدنشه
این ایراد های ما هم حتما منطقی نیست؟!
شما که می فرمایید بازی آسونه رانک بیگ باس رو گرفتید ؟ هر موقع تونستید رانک بیگ باس رو بگیرید بعد این حرفو بزنید . اگه هم این رانک رو نگرفتید به هیچ وجه حق گفتن چنین حرفی رو ندارید.چون ign گفته پس خیلی خوبه
خوبه گفتم بازی رو روی hard هم رفتم وگرنه فک کنم رو easy که میشه با دشمنان یه احوال پرسی هم کرد:laughing:
اگه بدترین گیم پلی رو داره چرا بهترین بازی مخفی کاریه ؟ هیچ می دونید mgs4 رو چند بار باید تموم کنید تا بتونید همه ی آیتم های مخفی و Emblem هاش رو بگیرید ؟بدترین گیم پلی رو نداشته باشه باید خدا رو شکر کرد
:laughing::laughing::laughing:...کاوراش که اینقدر احمقانس که اگه نمیذاشتن هیچ مشکلی تو بازی پیش نمیومد
در مورد بخش اول حرفتون حرفی ندارم بزنم چون یکی از دوستان هم بهتون گفت تا موقعی که شماره های قبلی رو بازی نکنید دارید وقت خودتون رو تلف می کنید .بازی نتوسته با من ارتباط برقرار کنه مشکل بازیه نه من!
تا وقتی این ایراد ها باشه نمیشه پاش نشست و اشک ریخت
موشن کپچر شاهکار!!!:cheesygri
موشن کپچر های بازی های دیگه رو ندیدید
دوست عزیز من فقط ازتون خواهش میکنم از هر لحاظ بازی بهتری تو سال 2008 هست بگید تا من ببینم اصلا خدا رو چه دیدی شاید قبول کردیم همه نظرتونو؟دیگه نمیخوام بحث رو ادامه بدم
چون مثل اینکه با پاک کردن پست ها دوستان هم نمیخوان ادامه داده بشه
از نظر شما بهترین بازیه اما من همچین نظری ندارم
دلایلی هم آوردم
قبول کردنش با خودتونه
دیگه سعی میکنم تو این تاپیک پست ندم
دیگه نمیخوام بحث رو ادامه بدم
چون مثل اینکه با پاک کردن پست ها دوستان هم نمیخوان ادامه داده بشه
از نظر شما بهترین بازیه اما من همچین نظری ندارم
دلایلی هم آوردم
قبول کردنش با خودتونه
دیگه سعی میکنم تو این تاپیک پست ندم
منم 2 -3 روز پیش تموم کردم..
فکر نمیکنید اگه snake خودکشی میکرد خیلی خیلی heroic تر و بهتر تموم میشد؟
به نظرم اخرش دیگه شورش درومد...من شخصا وقتی دیگه اون تیکه که Big Boss اومد و شروع کرد وراجی حالم گرفته شد ...
البته در اینکه بازی و داستان عالی بود شکی نیست ... نظر و احساس خودمو گفتم...