S0HEIL
کاربر سایت
نمی دونم شما رو چه درجه سختی ای بازی کردید ! اگه هنوز بازی رو دارید رو باس اکسترم یه بار act 2 رو سعی کنید بدون آلارام برید اونوقت بگید هوش مصنوعی بازی بده !تعریف این سبک اینه که هوش مصنوعی دشمنان ضعیفه یا checkpoint ها اینقدر بد باشه؟
چک پوینتها هم با توجه به سبک بازی کاملا استاندارد هستن و هیچ مشکلی ندارند و هر موقع بمیرید می تونید با زدن continue از جایی که چک پوینت گرفتید بازی رو شروع کنید...دیگه بازی fps نیست که لحظه به لحظه سیو کنه !
چون u1 و u2 چندان از لحاظ داستانی بهم پیوسته نیستن و اصلا این سری زیاد به داستانش متکی نیست و اهداف و شخصیتهای منفی که تو u1 ان تو آخر u1 به رحمت خدا می رن و شما تو u2 با شخصیتهای منفی جدید و هدف جدیدی بازی می کنید ولی تو سری mgs اینجوری نیست و یه شماره اش رو بازی نکنید برید سراغ بعدی وقت خودتون رو تلف کردین .من u1 رو هم بازی نکرده بودم اما از u2 فوق العاده لذت بردم
شما فکر کن همه ی ما آدمای متعصبی هستیم که داریم کورکورانه از این بازی دفاع می کنیم خب ؟اون عکسی که شما از mgs گذاشتی واقعا خوبه؟
بافت ها و تکسچرها خیلی ضعیف هستند
یا نحوه سایه زنی که فوق العاده بده
و کلا هم از 3 رنگ فک میکنم استفاده شده!
چون سبک بازی stealth هست باید کاورگیریش افتضاح باشه چه دلیل خوبی!
من سعیم رو در قانع کردن شما میکنم
تازه من که کاملا دارم منطقی حرف میزنم!
ولی برید یه نقد معتبر برام بیارین که توش این حرفایی که زدید رو نوشته باشه !
اگه شما منطقی هستید و اینا رو دیدید چرا هیچ منتقد دیگه ای که صد برابر شما قدرت تجزیه و تحلیل داره اینا رو ندیده ؟
منطق وقتیه که شما بر اساس چیزایی که دو نفر متخصص تاییدش کردن حرف بزنید نه بر اساس نظر شخصیتون .
پس به این نتیجه می رسیم که نظر شخصی شما کاملا غلطه و فقط دارید سفسطه می کنید و با سفسطه هم خیلی راحت می شه ماست سفید رو سیاه جلوه داد و خدا هم بیاد پایین نمی تونه بطرف ثابت کنه که ماست سفیده !!
آخرین ویرایش: