Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

تعریف این سبک اینه که هوش مصنوعی دشمنان ضعیفه یا checkpoint ها اینقدر بد باشه؟
نمی دونم شما رو چه درجه سختی ای بازی کردید ! اگه هنوز بازی رو دارید رو باس اکسترم یه بار act 2 رو سعی کنید بدون آلارام برید اونوقت بگید هوش مصنوعی بازی بده !
چک پوینتها هم با توجه به سبک بازی کاملا استاندارد هستن و هیچ مشکلی ندارند و هر موقع بمیرید می تونید با زدن continue از جایی که چک پوینت گرفتید بازی رو شروع کنید...دیگه بازی fps نیست که لحظه به لحظه سیو کنه !
من u1 رو هم بازی نکرده بودم اما از u2 فوق العاده لذت بردم
چون u1 و u2 چندان از لحاظ داستانی بهم پیوسته نیستن و اصلا این سری زیاد به داستانش متکی نیست و اهداف و شخصیتهای منفی که تو u1 ان تو آخر u1 به رحمت خدا می رن و شما تو u2 با شخصیتهای منفی جدید و هدف جدیدی بازی می کنید ولی تو سری mgs اینجوری نیست و یه شماره اش رو بازی نکنید برید سراغ بعدی وقت خودتون رو تلف کردین .
اون عکسی که شما از mgs گذاشتی واقعا خوبه؟
بافت ها و تکسچرها خیلی ضعیف هستند
یا نحوه سایه زنی که فوق العاده بده
و کلا هم از 3 رنگ فک میکنم استفاده شده!
چون سبک بازی stealth هست باید کاورگیریش افتضاح باشه چه دلیل خوبی!
من سعیم رو در قانع کردن شما میکنم
تازه من که کاملا دارم منطقی حرف میزنم!
شما فکر کن همه ی ما آدمای متعصبی هستیم که داریم کورکورانه از این بازی دفاع می کنیم خب ؟
ولی برید یه نقد معتبر برام بیارین که توش این حرفایی که زدید رو نوشته باشه !
اگه شما منطقی هستید و اینا رو دیدید چرا هیچ منتقد دیگه ای که صد برابر شما قدرت تجزیه و تحلیل داره اینا رو ندیده ؟
منطق وقتیه که شما بر اساس چیزایی که دو نفر متخصص تاییدش کردن حرف بزنید نه بر اساس نظر شخصیتون .
پس به این نتیجه می رسیم که نظر شخصی شما کاملا غلطه و فقط دارید سفسطه می کنید و با سفسطه هم خیلی راحت می شه ماست سفید رو سیاه جلوه داد و خدا هم بیاد پایین نمی تونه بطرف ثابت کنه که ماست سفیده !!

آخرین ویرایش:
اتفاقا با خودکشی نکردن اسنیک قهرمانانه تر تموم شد چرا که خودکشی کار آدمای ضعیفه...
اسنیک در حالیکه تمام عزیزانش رو از دست داده بود اونم عزیزانی که خودش به نوعی باعث مرگشون شده بود و با یه صورت نیمه سوخته و یه جسم رنجور خودکشی نکرد تا تو چند ماه دیگه ای که زنده اس عذاب بیشتری بکشه و در واقع ذره ذره بمیره .
بله هر کس دیگه ای غیر از اسنیک بود بخاطر اینهمه درد و رنج حتما خودکشی می کرد تا از این زندگی پر از بدبختی خلاص شه ولی اسنیک تصمیم گرفت زنده بمونه تا درد و رنج بیشتری رو تحمل کنه...
.
تا اونجا که من یادمه Naomi به snake گفت اگه خودتو نکشی تبدیل به یه ماشین ادمکشی میشی..
اگه اشتباه میکنم منو تصحیح کنید...
اگر هم درست فهمیدم پس که این توضیح شما منطقی نیست

در مورد هوش مصنوعی...
من رو solid normal رفتم اما یه جاهایی وقتی یکیشون میخواست reload کنه اون یکی کاورش میکرد قشنگ تا کار اون تموم شه..
من که تو بازی دیگه ندیدم..
شایدم بوده دقت نکردم...
حالا دیه خدا میدونه درجه سختی بالاتر بری چی میشه..

چون دوستان گفتن یه بازی تو سال 2008 که بهتر باشه من گفتم
تازه گرافیک رو میشه مقایسه کرد بین هر سبکی ربطی به نوع سبک بازی نداره
همیشه اولین بهترین نیست

این عکس هارو هم ببین:

http://ps3.ign.com/dor/objects/7937...es/grand-theft-auto-iv-20080425054901601.html

http://ps3.ign.com/dor/objects/7937...es/grand-theft-auto-iv-20080425114859750.html

http://ps3.ign.com/dor/objects/7937...es/grand-theft-auto-iv-20080425114840688.html

اون عکسی که شما از mgs گذاشتی واقعا خوبه؟
بافت ها و تکسچرها خیلی ضعیف هستند
یا نحوه سایه زنی که فوق العاده بده
و کلا هم از 3 رنگ فک میکنم استفاده شده!
چون سبک بازی stealth هست باید کاورگیریش افتضاح باشه چه دلیل خوبی!
من سعیم رو در قانع کردن شما میکنم
تازه من که کاملا دارم منطقی حرف میزنم!
ازت خوشم اومد کم نمیاری
کل دنیا اشتباه میگن ولی حق با شماست
اینجارو ببین
Awards

Following the critical acclaim it received upon its release, Metal Gear Solid 4 won more Game of the Year awards than any other title released in 2008 from many international outlets, these including GameSpot, Gamezine,[72] and PALGN, along with a significant amount of Readers' Choice awards, and awards directed towards its story-telling, graphical, and voice-acting aspects.[73] GameSpot praised the game significantly, and awarded it "Game of the Year", "Best PS3 Game", "Best Graphics (Technical)", "Best Boss Battles", "Best Story", "Best Voice Acting", "Most Memorable Moment", and "Best Action/Adventure Game". IGN awarded the game "Best PS3 Game of 2008", "Best Graphics Technology", "Best Original Score", and "Best Action Game". PALGN awarded it "Game of the Year", "PS3 Game of the Year", and "Best Visuals". PCWorld also heralded MGS4 with "Game of the Year". Playfire awarded the game "Game of the Year", "Best Action/Adventure Game", and "Best Graphics". MGS4 also won "Game of the Year" from Eurogamer (Portugese).[74] On NeoGAF, MGS4 was also awarded "Game of the Year". The German site 4PLAYER.de gave MGS4 "Game of the Year" also. Gamepro awarded the game "Best PS3 Game of 2008" and "Best Action/Adventure Game". 1UP.com gave MGS4 "Game of the Year", "Best PS3 Game", "Best Action Game", and "Best Audiovisual Experience". Fox News Channel awarded the game "Best PS3 Game of 2008" and "Best Game of 2008". Gamespy awarded it "Best PS3 Action Game". From Gamezine, MGS4 won "Game of the Year", and "Best PS3 Game". Giant Bomb gave it "Best PS3-Only Game", "Best Graphics", and "Most Satisfying Sequel". In the Golden Joystick 2008 awards, MGS4 was awarded "Best PS3 Game". At Tokyo Game Show 2009, Metal Gear Solid 4 received the Grand Award (alongside Mario Kart Wii) and the Award of Excellence

درضمن به قسمت best award for graphic هر سایت نگاه کن

تا اونجا که من یادمه Naomi به snake گفت اگه خودتو نکشی تبدیل به یه ماشین ادمکشی میشی..
نه بیگ باس تو آخر بازی بعد اینکه زیرو رو می کشه به اسنیک می گه که نایومی بهت فاکس دای جدیدی تزریق کرده که فاکس دای قبلی رو پس می زنه و نمی ذاره رشد کنه ولی پس از یه مدتی خود فاکس دای جدید رشد می کنه و تبدیل به یه خطر جدید می شه . اما از اونجایی که اسنیک بخاطر پیر شدن سریع فقط 6 ماه دیگه زنده اس و مدت زمانی هم که طول می کشه تا فاکس دای جدید تبدیل به خطر شه بیش از 6 ماهه ، با مرگ اسنیک رشد فاکس دای جدید هم متوقف می شه و این اتفاق نخواهد افتاد...

..
نه در آخر bigbossگفت که foxdie جدیدی که بهت زده شده جلوگیری میکنه از پیشرفت ویروس قبلی
یعنی یه دوره ده ساله فرصت هست تا تبدیل به walking biolagical weapon بشه که با اوضاع بالا رفتن سن snake تا 10 سال زنده نمیمونه

نه بیگ باس تو آخر بازی بعد اینکه زیرو رو می کشه به اسنیک می گه که نایومی بهت فاکس دای جدیدی تزریق کرده که فاکس دای قبلی رو پس می زنه و نمی ذاره رشد کنه ولی پس از یه مدتی خود فاکس دای جدید رشد می کنه و تبدیل به یه خطر جدید می شه . اما از اونجایی که اسنیک بخاطر پیر شدن سریع فقط 6 ماه دیگه زنده اس و مدت زمانی هم که طول می کشه تا فاکس دای جدید تبدیل به خطر شه بیش از 6 ماهه ، با مرگ اسنیک رشد فاکس دای جدید هم متوقف می شه و این اتفاق نخواهد افتاد...

نه در آخر bigbossگفت که foxdie جدیدی که بهت زده شده جلوگیری میکنه از پیشرفت ویروس قبلی
یعنی یه دوره ده ساله فرصت هست تا تبدیل به walking biolagical weapon بشه که با اوضاع بالا رفتن سن snake تا 10 سال زنده نمیمونه
چطور شد که بیگ باس فهمید و naomi به خود snake تا اخرین لحظه نگفت.. اخرین لحظه زندگیش پیشه snake بود ..نبود؟؟
حتی در ویدیو که از Naomi پخش شد هم گفت snake....its time

حالا فرض بگیریم اینها درست...
snake که نمیدونست اینو...
اما بازم خودشو نکشت...

این یا بخاطر وابستگی نویسنده به کاراکتر بوده
یا اینکه خواسته بگه زندگی اونقدر با ارزش هست که snake هم حتی حاظر نشد با اون شرایطی که میدونست خودشو بکشه...

کدومشه به نظرتون..

با این اوصاف من فکر میکنم باید خودکشی میکرد تموم میشد...
شاید من دارم زیاده روی میکنم..
اما اون لحظه که داشت از اونجا رد میشد
موسیقی خدا پخش میشد
johnny & meryl تو درد سر بودن..
من اونجا داشتم له له میزدم واسه اینکه هر 3 تاشون بمیرن..فوق العاده احساسی بود..یه پایان غم انگیزه عالی...
اما خب نشد و داستان happy ending داشت..
چون مردم میپسندن شاید
البته برای من بد نشد چون مبارزه با liquid خدا بود
مخصوصا قبل اینکه خودمون شروع کنیم به مبارزه...

آخرین ویرایش:
بهتره اگر بقیه دارن سنگر گیری میکنن.ما سنگر گیری نکنیم.بهتره بهشون بفهمونیم.خب دوست عزیز میشه بازی بهتری در سری ACTION/STEALTH که نمره اش کم تر از MGS 4 (ده) نباشه نام ببری؟
البته UC2 هم که گفتی از IGN 9.5 گرفته.سبکشم اکشن سوم شخص هست نه action stealth

آخرین ویرایش:
نمی دونم شما رو چه درجه سختی ای بازی کردید ! اگه هنوز بازی رو دارید رو باس اکسترم یه بار act 2 رو سعی کنید بدون آلارام برید اونوقت بگید هوش مصنوعی بازی بده !
چک پوینتها هم با توجه به سبک بازی کاملا استاندارد هستن و هیچ مشکلی ندارند و هر موقع بمیرید می تونید با زدن continue از جایی که چک پوینت گرفتید بازی رو شروع کنید...دیگه بازی fps نیست که لحظه به لحظه سیو کنه !

چون u1 و u2 چندان از لحاظ داستانی بهم پیوسته نیستن و اصلا این سری زیاد به داستانش متکی نیست و اهداف و شخصیتهای منفی که تو u1 ان تو آخر u1 به رحمت خدا می رن و شما تو u2 با شخصیتهای منفی جدید و هدف جدیدی بازی می کنید ولی تو سری mgs اینجوری نیست و یه شماره اش رو بازی نکنید برید سراغ بعدی وقت خودتون رو تلف کردین .

شما فکر کن همه ی ما آدمای متعصبی هستیم که داریم کورکورانه از این بازی دفاع می کنیم خب ؟
ولی برید یه نقد معتبر برام بیارین که توش این حرفایی که زدید رو نوشته باشه !
اگه شما منطقی هستید و اینا رو دیدید چرا هیچ منتقد دیگه ای که صد برابر شما قدرت تجزیه و تحلیل داره اینا رو ندیده ؟
منطق وقتیه که شما بر اساس چیزایی که دو نفر متخصص تاییدش کردن حرف بزنید نه بر اساس نظر شخصیتون .
پس به این نتیجه می رسیم که نظر شخصی شما کاملا غلطه و فقط دارید سفسطه می کنید و با سفسطه هم خیلی راحت می شه ماست سفید رو سیاه جلوه داد و خدا هم بیاد پایین نمی تونه بطرف ثابت کنه که ماست سفیده !!

برای هزارمین بار من روی hard با این هوش مصنوعی ضعیف مواجه شدم
همون act 2 رو هم میگم که کنارشون وایسادم هیچکاری نمیکنن
chekpoint های کدوم بازی اکشنی به این ضعیفی هست که نیم ساعت بازی کردم بعد یه جا میمیرم برمیگرده اول!؟
resident evil که داستان هاش به هم ربط دارن چرا تو اون اینجوری نیست؟
من دنبال نقدی نگشتم این ایراد هایی هست که به چشم میبینم
وقتی گیم پلی مشکل داره و مشخصه نیازی به افراد متخصص نیست
تازه از نظر شما متخصص کیه؟

ازت خوشم اومد کم نمیاری
کل دنیا اشتباه میگن ولی حق با شماست
اینجارو ببین
Awards

Following the critical acclaim it received upon its release, Metal Gear Solid 4 won more Game of the Year awards than any other title released in 2008 from many international outlets, these including GameSpot, Gamezine,[72] and PALGN, along with a significant amount of Readers' Choice awards, and awards directed towards its story-telling, graphical, and voice-acting aspects.[73] GameSpot praised the game significantly, and awarded it "Game of the Year", "Best PS3 Game", "Best Graphics (Technical)", "Best Boss Battles", "Best Story", "Best Voice Acting", "Most Memorable Moment", and "Best Action/Adventure Game". IGN awarded the game "Best PS3 Game of 2008", "Best Graphics Technology", "Best Original Score", and "Best Action Game". PALGN awarded it "Game of the Year", "PS3 Game of the Year", and "Best Visuals". PCWorld also heralded MGS4 with "Game of the Year". Playfire awarded the game "Game of the Year", "Best Action/Adventure Game", and "Best Graphics". MGS4 also won "Game of the Year" from Eurogamer (Portugese).[74] On NeoGAF, MGS4 was also awarded "Game of the Year". The German site 4PLAYER.de gave MGS4 "Game of the Year" also. Gamepro awarded the game "Best PS3 Game of 2008" and "Best Action/Adventure Game". 1UP.com gave MGS4 "Game of the Year", "Best PS3 Game", "Best Action Game", and "Best Audiovisual Experience". Fox News Channel awarded the game "Best PS3 Game of 2008" and "Best Game of 2008". Gamespy awarded it "Best PS3 Action Game". From Gamezine, MGS4 won "Game of the Year", and "Best PS3 Game". Giant Bomb gave it "Best PS3-Only Game", "Best Graphics", and "Most Satisfying Sequel". In the Golden Joystick 2008 awards, MGS4 was awarded "Best PS3 Game". At Tokyo Game Show 2009, Metal Gear Solid 4 received the Grand Award (alongside Mario Kart Wii) and the Award of Excellence
درضمن به قسمت best award for graphic هر سایت نگاه کن

چون خیلی جایزه برده پس یعنی دیگه حرف نداره؟!
جایزه به هیچ وجه ملاک نیست
شاید یه سایتی دوست داشته باشه به یه بازی مزخرف جایزه بده کسی میتونه چیزی بهش بگه؟

بهتره اگر بقیه دارن سنگر گیری میکنن.ما سنگر گیری نکنیم.بهتره بهشون بفهمونیم.خب دوست عزیز میشه بازی بهتری در سری ACTION/STEALTH که نمره اش کم تر از MGS 4 (ده) نباشه نام ببری؟
البته UC2 هم که گفتی از IGN 9.5 گرفته.سبکشم اکشن سوم شخص هست نه action stealth

همش چسبیدین به یه 10 ign
gamesradar هم به bioshock 2 نمره 10 رو داده یعنی واقعا bioshock 2 اینقدر خوبه؟

خدمتتون عرض کنم که تو نظرسنجی 2008 که GS گزاشته بود تو هر زمینه ای که MGS 4 حظور داشت اعضا بیشترین رای رو بهش دادند و توی همشون هم اول شد!

شما هم حتما روی درجه ی سختی HARD که میری دفعه ی بعدی به هر وسیله ای که میشه فیلم بگیر تا ما هم اون هوش مصنوعی که شما میگی رو ببینیم! (جوری باید نشون بدی که مطمئن بشیم داری رو هارد میری نه بری رو ایزی و ملت رو گول بزنی! )

همش چسبیدین به یه 10 ign
دوست عزیز IGN یه سایتیه که واقعا معتبره.هم خوبیو میگه هم بدی.ضمنا شما میشه اگه رو هارد رفتی بگی اسم درجش چی بود؟
the boss extreme
solid
big boss
nak*d
liquid
کدومشون؟
تک تک ما ها رو همه بازی کردیم.
ضمنا اگر قرار بود Checkpoint هاش زود به زود بیاد نمره ازش کم میشد چون Action stealth باید این طوری باشه.
ضمنا ما که به نظرت احترام میزاریم شما هم به نظر ما احترام بزار و کلمات مزخرف و آشغال و غیره رو به کار نبر.چون حالا ما ها مراعات کنیم.یکی از مدیران بیاد خب برای خودت اخطار میفرسته(یا شایدم اخراج).
ضمنا اگر آشغاله من میگم بازی ای نام ببر که در سبک Action Stealth از این بازی نمره اش بیشتر باشه؟ده یه دفعه بیا بگو نمره هم ملاک نیست:دی.
شما از سبک action stealth خوشت میاد؟اگر سال 2008 بازی کرده بودی الان همچین حرفی نمیزدی.
حالا شما کدوم قسمت هاشو بازی کردی؟

اول از همه باید بگم که الان نشستم act1 و 2 رو زدم تا منطقی جوابتون رو بدم:
در مورد اینکه گفتید تو act1 سرباز بغلتون بوده ولی نمی دیده شما رو دلیلش این بوده که یا توی تاریکی بودین یا روی جایی دراز کشیده بودین که سطحش همرنگ موهای اسنیک سفید بوده .
chekpoint های کدوم بازی اکشنی به این ضعیفی هست که نیم ساعت بازی کردم بعد یه جا میمیرم برمیگرده اول!؟
من الان act2 رو روی د باس اکسترم دوباره بازی کردم با اینکه حدود 10 بار تلاش کردم ولی نتونستم بدون آلارام به چک پوینتی که کلنل کمپل از کدک حرف می زنه برسم.چون جای خیلی سختیه (شورشیا با pmc ها درگیر می شن و امکان دیده شدن توسط دشمن بالاست) و اگه یه حرفیه ای هم بخواد رو این درجه سختی بدون آلارام ردش کنه باید بارها تلاش کنه لطفا یا فیلم جایی که می گید رو بذارید یا اینکه اصلا در موردش حرف نزنید .
در مورد چک پوینتها هم واقعا نمی دونم چی بگم چون اولین نفری هستید که اینو می گید...بازی از لحاظ سیستم چک پوینت هیچ مشکلی نداره و شما وقتی از محیطی به محیط دیگه ای وارد شید بهتون چک پوینت می ده .
رزیدنت اویل داستان و کاراکترهاش تو هر شماره کلا عوض می شن در نتیجه برای اینکه یه شماره اش رو بازی کنید لازم نیست قبلیها رو بازی کرده باشید ! خودم اول رزیدنت اویل3 رو بازی کردم بعد رزیدنت اویلهای دیگه رو...
حالا از سوتیهای داستان مسخره اش بگذریم که تو شماره سه کریس رو نمسیس کشت ولی تو رزیدنت اویل5 دوباره مثل ساب زیرو احیا شد و برگشت !:laughing:
یا اینکه تو طول سریش بارها وسکر کشته شد ولی دوباره نویسنده ها احیاش می کردن...
داستان و شخصیت پردازی رزیدنت اویل اصلا قابل مقایسه با سری متال گیر نیست !
یه سر برید متاکریتک قسمت نمره های mgs4 ، نقدها رو بخونید ببینید تو کدومشون این حرفایی که شما می زنید نوشته شده !
گیم پلی بازی هم هیچ مشکلی نداره و یکی از بهترین گیم پلیها تو بین بازیهای کامپیوتریه...در ضمن بدون انچارتد هم که اینهمه قبولش داری تو یه جاهایی از گیم پلی آشغال همین متال گیر تقلید کرده :دی
خوب اگه ایراد داره چرا هیچ منتقدی این چیزایی که شما فرمودید رو نگفته ؟
شاید یه سایتی دوست داشته باشه به یه بازی مزخرف جایزه بده کسی میتونه چیزی بهش بگه؟
این یکی که واقعا نهایت سفسطه بود !! (البته تو مملکتی که گفته می شه جایزه اسکار هیچ ارزشی ندارد نباید از شما توقع داشت که همچین سفسطه زیبایی تحویل ندید :دی)
همش چسبیدین به یه 10 ign
:eek:!!!!!...

دوستان من یکی کشیدم کنار چون کسی که اینجوری سفسطه کنه رو بهیچ وجه نمی شه قانع کرد .
در ضمن عید همتون هم مبارک .

آقا دیگه قضیه بیخ داره پیدا میکنه ها....
اولا توی سال 2008 هیچ بازی با سبک مخفی کاری نبود که روی دست MGS4 بلند شه.
دوما اگه فکر میکنید همه تکستچز ها رنگشون مثل هم هست و ضعیفه باید بدونی طبق گفته خود کونامی نسل جدید بازی های اکشن از رنگ های سبز و قهوه ای استفاده میکنه.
سوما توی همه متال گیر ها با توجه به حس و حال بازی یه رنگی غالب بر بقیه رنگ ها بوده.توی 1 و 2 آبی.توی 3 سبز و توی 4 با توجه به محیط جنگی و خاکی سبز و قهوه ای.
چهارما شما نباید یه بازی اکشن مخفی کاری که باید جو خاصی داشته باشه رو با یه بازی یللی تللی در شهر مثل gta مقایسه کنی.این کار شما مثل این میمونه که بگی داستان ماریو قشنگ تره یا داستان PES09 ؟؟؟
پنجما شما که از این بازی خوشت نمیاد چه لزومی داره که نظرتو توی تاپیک کسایی بگی که سینه چاک بازین؟شما از بازی خوشت نمیاد؟باشه نظرتو نگه دار برای خودت شاید یه روزی به دردت خورد جدی میگم.وقتی ما میایم عکس از رایدن در حال جنگ میذاریم و شما میای عکس نیکو بلیک در حال موتورسواری میذاری نمیدونم واقعا چی باید گفت.این وضع یکم شک بر انگیزه!!!
شما که میگی هوش مصنوعی ضعیفه پس یه بار یکی از سربازا رو گروگان بگیر ببین طرف میگه Dont shot بعد یه ثانیه برو تو منو تعویض اسلحه ببین که تا حواست پرت بشه بمبارونت میکنن.
این بازی برای کسایی ساخته شده که کلاش نگیرن دستشون و انگشت رو بذارن روی دکمه تیر اندازی و برن جلو.شما برو توی باس اکسترم و همون قسمت اول قبل از اینکه از اوتاکون اسلحه بگیری رو بدون آلارم برو.اگه رفتی اون وقت بیا بازم نظرتو راجع به هوش مصنوعی بگو.

آخرین ویرایش:
آقا سال نو اومد
نظراتونو برای خودتون نگه دارین.دوستی هاتونو با دعوا خراب نکنین.

من از همگی معذرت میخوام اگه چیز بدی گفتم.
بقیه هم از طرفشون معذرت میخوام:دی

همش چسبیدین به یه 10 ign
شما که چیزی بارت نیست لطفا بازی نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or