D.ace
کاربر سایت
من رو very hard هم رفتم داد فقط مهم اینه بعد اینکه سنگ هرو نصف میکنی ارم استرانگ میپره طرفت تو هوا با بلید مود بزنیش بعد رایدن خودش شوتش میکنه یه طرف دیگهالبته اگه رو هارد رفته باشه فکر نکنم به این راحتی ها بهش هلت پک بده
من رو very hard هم رفتم داد فقط مهم اینه بعد اینکه سنگ هرو نصف میکنی ارم استرانگ میپره طرفت تو هوا با بلید مود بزنیش بعد رایدن خودش شوتش میکنه یه طرف دیگهالبته اگه رو هارد رفته باشه فکر نکنم به این راحتی ها بهش هلت پک بده
:-o بابا این کارا چیه نوید! خوب همون سنگ ها رو خورد کنی که دنگ و فنگش کمتره!به قول حمید میتونی اون سنگ هارو نصف کنی اما من این کارو نکردم یعنی هرکاری کردم نشد . برای همین خیلی راحت رفتم از اول مرحله رو اومدم و یه حرکت ساده زدم و 5تا بسته ی سلامتی به دست آوردم
همون ابتدای مرحله قبل ازینکه اون در آهنی رو جر بدی بری داخل دقیقا رو به روش انتهای جاده یه جعبه هستش که داخلش یه HP هست . برو اونو بردار بعد با اون دختره Courtney اگه اشتباه نکنم حرف بزن بازی رو سیو کن . بعد Restart بزن دوباره HP رو بردار این کارو 5 بار بکن :d
بعد به خوبی و خوشی برو جلو . اون یارو غول آهنی اصلا کاری نداره اونجا HP از دست نده
در ضمن Restart هم بکنی Health و Fuel Cellـت کاملا پر میشن که یه وقتایی برای از دست ندادن HP به کار میاد :d
اقا دمت گرم عجب روشیبه قول حمید میتونی اون سنگ هارو نصف کنی اما من این کارو نکردم یعنی هرکاری کردم نشد . برای همین خیلی راحت رفتم از اول مرحله رو اومدم و یه حرکت ساده زدم و 5تا بسته ی سلامتی به دست آوردم
همون ابتدای مرحله قبل ازینکه اون در آهنی رو جر بدی بری داخل دقیقا رو به روش انتهای جاده یه جعبه هستش که داخلش یه HP هست . برو اونو بردار بعد با اون دختره Courtney اگه اشتباه نکنم حرف بزن بازی رو سیو کن . بعد Restart بزن دوباره HP رو بردار این کارو 5 بار بکن :d
بعد به خوبی و خوشی برو جلو . اون یارو غول آهنی اصلا کاری نداره اونجا HP از دست نده
در ضمن Restart هم بکنی Health و Fuel Cellـت کاملا پر میشن که یه وقتایی برای از دست ندادن HP به کار میاد :d

اون سنگ ها خورد نمیشه :dاون سنگها رو خرد کنی هلت پک میریزه انگار!!
دوستان من بازی رو بازی کردم مشکلی برای لایو پیش نمیاد؟
بابا این چه گیم پلی ایه؟نه میشه جا خالی داد . نه میشه با شمشیر دفاع کرد. دهنم سرویس میشه. یا من بلد نیستم یا بازی چنین مکانیزمی نداره.
![]()
دوستان من بازی رو بازی کردم مشکلی برای لایو پیش نمیاد؟
بابا این چه گیم پلی ایه؟نه میشه جا خالی داد . نه میشه با شمشیر دفاع کرد. دهنم سرویس میشه. یا من بلد نیستم یا بازی چنین مکانیزمی نداره.
![]()
دوستان این سگه که اول بازی هستو چجوری لتو پارش کنم؟![]()
پری کردنت در چه سطحیه؟! :-b 90% مبارزات بازی وابسته به پری کردن هست.

پری کردن چیه؟ هیچی بلد نیستم از گیم پلی بازی. سی دی رو در آوردم.![]()

من و فربد در جواب پست قبلیت که گفتیم!!
برای دفاع حمله دشمن باید LS+X در جهت دشمن بزنی که تو بازی بهش میگن پری کردن! اینو حرفه ای بشی دیگه بازی برات راحت میشه