Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته اگه رو هارد رفته باشه فکر نکنم به این راحتی ها بهش هلت پک بده
من رو very hard هم رفتم داد فقط مهم اینه بعد اینکه سنگ هرو نصف میکنی ارم استرانگ میپره طرفت تو هوا با بلید مود بزنیش بعد رایدن خودش شوتش میکنه یه طرف دیگه
73.gif

به قول حمید میتونی اون سنگ هارو نصف کنی اما من این کارو نکردم یعنی هرکاری کردم نشد . برای همین خیلی راحت رفتم از اول مرحله رو اومدم و یه حرکت ساده زدم و 5تا بسته ی سلامتی به دست آوردم
همون ابتدای مرحله قبل ازینکه اون در آهنی رو جر بدی بری داخل دقیقا رو به روش انتهای جاده یه جعبه هستش که داخلش یه HP هست . برو اونو بردار بعد با اون دختره Courtney اگه اشتباه نکنم حرف بزن بازی رو سیو کن . بعد Restart بزن دوباره HP رو بردار این کارو 5 بار بکن :d
بعد به خوبی و خوشی برو جلو . اون یارو غول آهنی اصلا کاری نداره اونجا HP از دست نده
در ضمن Restart هم بکنی Health و Fuel Cellـت کاملا پر میشن که یه وقتایی برای از دست ندادن HP به کار میاد :d
:-o بابا این کارا چیه نوید! خوب همون سنگ ها رو خورد کنی که دنگ و فنگش کمتره!
قلق داره! بعد هم سریع باید انجام بدید!
حالا ایناش که خوبه! من دفعه اول زدمش یه بنده انگشت جونش مونده بود یهو دیدم سبز شد! جونش داره پر میشه! نمیدونستم باید چیکار کنم! هی زدم دیدم جواب نداد! جونش کامل پر شد!:|
منم دستگاه رو خاموش کردم گرفتم خوابیدم..

به قول حمید میتونی اون سنگ هارو نصف کنی اما من این کارو نکردم یعنی هرکاری کردم نشد . برای همین خیلی راحت رفتم از اول مرحله رو اومدم و یه حرکت ساده زدم و 5تا بسته ی سلامتی به دست آوردم
همون ابتدای مرحله قبل ازینکه اون در آهنی رو جر بدی بری داخل دقیقا رو به روش انتهای جاده یه جعبه هستش که داخلش یه HP هست . برو اونو بردار بعد با اون دختره Courtney اگه اشتباه نکنم حرف بزن بازی رو سیو کن . بعد Restart بزن دوباره HP رو بردار این کارو 5 بار بکن :d
بعد به خوبی و خوشی برو جلو . اون یارو غول آهنی اصلا کاری نداره اونجا HP از دست نده
در ضمن Restart هم بکنی Health و Fuel Cellـت کاملا پر میشن که یه وقتایی برای از دست ندادن HP به کار میاد :d
اقا دمت گرم عجب روشی ;)

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

اون سنگها رو خرد کنی هلت پک میریزه انگار!!
اون سنگ ها خورد نمیشه :d

چرا نمیشه؟؟
خیلی هم راحته!
سنگه که میاد نزدیک! LT رو میگیرد! رو حالت بلید مود! باید خط برش شمشیر رو روی 4تا مربع تنظیم کنید! با دو تا آنالوگ! باید همه مربع ها تو یه خط باشه!
سه تا سنگ پرت میکنه بعد خودش میاد ! خودش هم میاد میزنیدش میوفته بعد 4-5 تا هلت پک میریزه!!

دوستان من بازی رو بازی کردم مشکلی برای لایو پیش نمیاد؟

بابا این چه گیم پلی ایه؟ :| نه میشه جا خالی داد . نه میشه با شمشیر دفاع کرد. دهنم سرویس میشه. یا من بلد نیستم یا بازی چنین مکانیزمی نداره.:|

بابا این چه گیم پلی ایه؟ :| نه میشه جا خالی داد . نه میشه با شمشیر دفاع کرد. دهنم سرویس میشه. یا من بلد نیستم یا بازی چنین مکانیزمی نداره.:|

بازی 2-3هفته ای هست رسمی منتشر شده نباید مشکلی برای لایو داشته باشه.

جاخالی و دفاع داره! از دسه این +P :d
LS+X در جهت حمله ی دشمن میشه پری یا دفاعش که اینو باید خوب یاد بگیری چون مهمترین بخش مبارزاتشه!
جاخالی هم X+A هست که باید بخریش

برای لایو که مشکلی نداره.بهت پیشنهاد می کنم که به لایو وصل بشی و Update کنی بازی را یکسری از باگ های Rank را برطرف می کنه.
برای جاخالی دادن حرکت Parry است که باید از list movment هات قبلش بخری.
برای دفاع کردن هم درجهتی که بهت قرار ضربه بوره LS را در همون جهت بهمراه X میزنی.یکم بگذره عادت می کنی.
برای اینکه راحت تر بتوانی Enemy را پیدا کنی بهتر که روی آن ها Lock(دکمه RB).برای اینکه کمتر دوربین بازی اذیتت کنه.

بعد از کامل کردن 30 VR Mission
این شکلی شدم
64389537715205166252.jpg

P.s. اگر کسی از دوستان از VR mission های خوده بازی خوشش اومد این DLC به نظر من ارزش 240 msp را داره که خرجش کنید.

پری کردن چیه؟ هیچی بلد نیستم از گیم پلی بازی. سی دی رو در آوردم.:|

من و فربد در جواب پست قبلیت که گفتیم!!8-|
برای دفاع حمله دشمن باید LS+X در جهت دشمن بزنی که تو بازی بهش میگن پری کردن! اینو حرفه ای بشی دیگه بازی برات راحت میشه

طریقه دفاع و Parry را توی این ویدئو نشان دادم برای دوستانی که مشکل دارند.
برای دفاع کردن-درجهتی که دشمن داره حمله می کنه LS را حرکت می دیم و دکمه X را می زنیم
برای Parry کردن-دکمه X+A را همزمان می زنیم.نکته:باید در Move List این حرکت را خریداری کنید.

آخرین ویرایش:
خب Very Hard هم تموم شد! >:d<
الان میرم Bayonetta بازی میکنم تا بعدا برم سر وقت Revengeance Mode :دی
ولی فان اصلی بعد از گرفتن Infinite Wig 2 شروع میشه! Ripper Mode ـه بی نهایت خیلی مزه میده! مخصوصا که تو فایت با سناتور خیلی به درد میخوره..
راستی، این جمله سناتور خیلی باحال بود:
War Will Still Go on as an institution. Men Will Fight for Reasons They don't understand, causes they don't believe in...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or