Amir Fenix
کاربر سایت
بچه ها تو بازی Metal Gear Rising: Reveangeance یک غولی داره که شبیه گرگه و به جای دُم اره برقی داره نقطه ضعفش کجاست هرچی میخوام بزنمش اون منو میزنه!
لطفا کمک کنید...
لطفا کمک کنید...
بچه ها تو بازی Metal Gear Rising: Reveangeance یک غولی داره که شبیه گرگه و به جای دُم اره برقی داره نقطه ضعفش کجاست هرچی میخوام بزنمش اون منو میزنه!
لطفا کمک کنید...
فقط باید Parry کردن رو یاد بگیری . وقتی میخواد حمله کنه آنالوگ چپ رو بده جلو هم زمان X رو بزن
آقا این آموزش Parry رو اضافه کنید به پست اول بچه ها راحت باشن . من نمیدونم این چه مدل دفاع کردن بود آخه تو بازی گذاشتن :d
لطفا کمک کنید...
وقتی هم سبز شد و داشت Healthـش پر میشد سریع برو نزدیکش , برو تو حالت Blade Mode و یه ضربه بزن بهش
زمانی که Armstrong سبز رنگ شد شما سریع برو پشت سرش و برو روی حالت Blade Mode و روی اون مربع قرمز رنگ ضربه بزن شاید دوباره بعد از چند ثانیه این کار را تکرار کنه شما هم همین کار را انجام بده.بعد هم که دست از این کار کشید ،شروع کن بصورت عادی زدن و جاخالی دادن.وقتي سبز ميشه همه ي ضرباتمو دفاع ميكنه و از حالت Blade Mode ي من كم ميشه !! توي اين حالت قلق خاصي داره ضربه زدن بهش !؟
تازه اینکه خوبه اگه یه کنج دیوار گیر بیوفتی کرکر خنده تر هم میشه هی دوربین عقب جلو میشه و میره از روبرو نشون میشهدوربین چرا اینجوریه؟وقتی که اروم به طرف دشمن قدم میزنم تا دشمن نزدیکم میشه دوربین 180درجه میچرخه و از جلو نشونم میده دیگه دشمن کلا از صفحه میرهخیلی افتضاحه دوربینالبته ده دقیقه بیشتر بازی نکردم
برای اینکه مشکل دوربین برطرف بشه روی دشمن Lock (دکمه RB) کن.دوربین چرا اینجوریه؟وقتی که اروم به طرف دشمن قدم میزنم تا دشمن نزدیکم میشه دوربین 180درجه میچرخه و از جلو نشونم میده دیگه دشمن کلا از صفحه میرهخیلی افتضاحه دوربینالبته ده دقیقه بیشتر بازی نکردم
برای اینکه مشکل دوربین برطرف بشه روی دشمن Lock (دکمه RB) کن.
خیلی از دوربین بازی شاکی هستند اما من واقعا مشکلی باهاش نداشتم.به نظرم اگر سعی کنید بهش عادت کنید خیلی بهتر از این باشه که مدام بگید دوربینش افتضاح است.
][این یارو sundowner رو چطوری باید کشت؟ همش زره اش رو میگیره جلوش و میزنه بهمون ....البته با نینجا ران موقع هایی که گاردش بازه میزنمش ولی تا 40 درصد رسونده ام ولی خیلی سخته کلا....قلق خاصی داره؟
توی Reveangance همین Monsoon از همه شون به نظر من سخت تر بود.شما برای راحت تر کشتنش در هارد بهتر همان خنجر خودش را انتخاب کنی و زمانی که به سمتت پرتاب می کنه شما دفاع کنی تا برگرد سمت خودش توی این 1 ثانیه شما اون خنجرت را پرت کن سمتش.تا بالای سرش گیج بزنه :d.هارد و Very Hard چندان روی اعصاب نیست Vengeance آست که خیلی دیوانه کننده است.بخصوص اگر بخوای Achievment God را بگیری.:dبازیش خیلی آسون بود و کوتاه بود برای من طبق تایمر خود بازی 5 ساعت و یک دقیقه طول کشید!البته برای سختی نرمال!
کی هارد بازی رو تموم کرده!
یه دور نرمال تمومش کردم تموم قدرت های شخصیتم رو به حداکثر رسوندم ولی بازم جلوی منسون کم میارم!
اعصاب و روان برام نگزاشته!یه دو ساعتی کشتنش طول میکشه هر کاری میکنم مگه میمیره!تا 5 درصد پیش رفتم و خودم مردم!
این اسلحه دومی که داره به سمتت پرت میکنه اون خیلی سخته!
موندم تو درجه هارد قول آخر بازی چی بشه اون هم خیلی سخت بود مخصوصا زمانی که جونش دوباره پر میشد!
هر کی هارد تموم کرده یه راهنمایی بکنه!
بازیش خیلی آسون بود و کوتاه بود برای من طبق تایمر خود بازی 5 ساعت و یک دقیقه طول کشید!البته برای سختی نرمال!