Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها تو بازی Metal Gear Rising: Reveangeance یک غولی داره که شبیه گرگه و به جای دُم اره برقی داره نقطه ضعفش کجاست هرچی میخوام بزنمش اون منو میزنه!
لطفا کمک کنید...

بچه ها تو بازی Metal Gear Rising: Reveangeance یک غولی داره که شبیه گرگه و به جای دُم اره برقی داره نقطه ضعفش کجاست هرچی میخوام بزنمش اون منو میزنه!
لطفا کمک کنید...

فقط باید Parry کردن رو یاد بگیری . وقتی میخواد حمله کنه آنالوگ چپ رو بده جلو هم زمان X رو بزن

آقا این آموزش Parry رو اضافه کنید به پست اول بچه ها راحت باشن . من نمیدونم این چه مدل دفاع کردن بود آخه تو بازی گذاشتن :d

فقط باید Parry کردن رو یاد بگیری . وقتی میخواد حمله کنه آنالوگ چپ رو بده جلو هم زمان X رو بزن

آقا این آموزش Parry رو اضافه کنید به پست اول بچه ها راحت باشن . من نمیدونم این چه مدل دفاع کردن بود آخه تو بازی گذاشتن :d

برگشتی که>:d<
اولش خوب بود! وسطاش باید کنار میومدی باهاش! دیگه این آخر همش شده پری پری پری پری پری پری
پری نمیری الهی...
و باز هم با کمال تعجب! نمیدونم چرا من به شدت با این بازی حال میکنم !
فکر کنم چون قبل اینکه بیاد به شدت متنفر شده بودم ازش و کلآ تو لیست خریدم نبود! سطح توقعاتم اومده بود پایین..
نمیدونم یه حسی تو بازی داره! مثل حسی که آدم بازیهای اتاری و سگا و پلی1 رو میبینه!
احساس میکنم به دوران غرور آفرین بچگیم برگشتم..:d

لطفا کمک کنید...

اگه تو Parry كردن مشكل داري با تكل هم مي توني بزنيش (دكمه Y) بايد همه اش تو حالت نينجا ران باشي و مدام تكل كني. اين گرگه به تكل حساسه:d

وقتي سبز ميشه همه ي ضرباتمو دفاع ميكنه و از حالت Blade Mode ي من كم ميشه !! توي اين حالت قلق خاصي داره ضربه زدن بهش !؟
زمانی که Armstrong سبز رنگ شد شما سریع برو پشت سرش و برو روی حالت Blade Mode و روی اون مربع قرمز رنگ ضربه بزن شاید دوباره بعد از چند ثانیه این کار را تکرار کنه شما هم همین کار را انجام بده.بعد هم که دست از این کار کشید ،شروع کن بصورت عادی زدن و جاخالی دادن.

دوربین چرا اینجوریه؟وقتی که اروم به طرف دشمن قدم میزنم تا دشمن نزدیکم میشه دوربین 180درجه میچرخه و از جلو نشونم میده دیگه دشمن کلا از صفحه میره:(خیلی افتضاحه دوربین:(البته ده دقیقه بیشتر بازی نکردم:)

دوربین چرا اینجوریه؟وقتی که اروم به طرف دشمن قدم میزنم تا دشمن نزدیکم میشه دوربین 180درجه میچرخه و از جلو نشونم میده دیگه دشمن کلا از صفحه میره:(خیلی افتضاحه دوربین:(البته ده دقیقه بیشتر بازی نکردم:)
تازه اینکه خوبه اگه یه کنج دیوار گیر بیوفتی کرکر خنده تر هم میشه هی دوربین عقب جلو میشه و میره از روبرو نشون میشه
ولی تو تنظیمات یه جا دیدم میشه انگار دوربین رو تنظیم کرد ولی خودم هنو بهش دست نزدم کسی امتحان کرده بگه فرقی داره یا نه؟

برای اینکه مشکل دوربین برطرف بشه روی دشمن Lock (دکمه RB) کن.
خیلی از دوربین بازی شاکی هستند اما من واقعا مشکلی باهاش نداشتم.به نظرم اگر سعی کنید بهش عادت کنید خیلی بهتر از این باشه که مدام بگید دوربینش افتضاح است.

برای اینکه مشکل دوربین برطرف بشه روی دشمن Lock (دکمه RB) کن.
خیلی از دوربین بازی شاکی هستند اما من واقعا مشکلی باهاش نداشتم.به نظرم اگر سعی کنید بهش عادت کنید خیلی بهتر از این باشه که مدام بگید دوربینش افتضاح است.

عادت کردیم اما خُب چیزی از افتضاح بودنش کم نمیکنه :d

این یارو sundowner رو چطوری باید کشت؟ همش زره اش رو میگیره جلوش و میزنه بهمون ....البته با نینجا ران موقع هایی که گاردش بازه میزنمش ولی تا 40 درصد رسونده ام ولی خیلی سخته کلا....قلق خاصی داره؟

این یارو sundowner رو چطوری باید کشت؟ همش زره اش رو میگیره جلوش و میزنه بهمون ....البته با نینجا ران موقع هایی که گاردش بازه میزنمش ولی تا 40 درصد رسونده ام ولی خیلی سخته کلا....قلق خاصی داره؟
][
زمانی که زرش را گرفت جلوش شما برو نزدیک و به حالت Blade Mode توی اون جهتی که مربع ها قرار دارند شمشیر بزن و گاردش باز می شه برای هر کدام از صفحه ها که دسته است که وصل شده به بدنش که رنگش هم تغییر کرد در همان حالت Blade Mode سعی کن که اون دست ها را بزنی تا این صفحه های متصل بهش ازش جدا بشند.
أNAVID III
باور کن من الان دارم Virgil's fall down را بازی می کنم انقدر ضعیف است که اصلا نمی دونم از کجاش باید ایراد گرفت یعنی MGR پادشاه جلو این DLC بازی DMC .

بازیش خیلی آسون بود و کوتاه بود برای من طبق تایمر خود بازی 5 ساعت و یک دقیقه طول کشید!البته برای سختی نرمال!
کی هارد بازی رو تموم کرده!
یه دور نرمال تمومش کردم تموم قدرت های شخصیتم رو به حداکثر رسوندم ولی بازم جلوی منسون کم میارم!
اعصاب و روان برام نگزاشته!یه دو ساعتی کشتنش طول میکشه هر کاری میکنم مگه میمیره!تا 5 درصد پیش رفتم و خودم مردم!
این اسلحه دومی که داره به سمتت پرت میکنه اون خیلی سخته!
موندم تو درجه هارد قول آخر بازی چی بشه اون هم خیلی سخت بود مخصوصا زمانی که جونش دوباره پر میشد!
هر کی هارد تموم کرده یه راهنمایی بکنه!

بازیش خیلی آسون بود و کوتاه بود برای من طبق تایمر خود بازی 5 ساعت و یک دقیقه طول کشید!البته برای سختی نرمال!
کی هارد بازی رو تموم کرده!
یه دور نرمال تمومش کردم تموم قدرت های شخصیتم رو به حداکثر رسوندم ولی بازم جلوی منسون کم میارم!
اعصاب و روان برام نگزاشته!یه دو ساعتی کشتنش طول میکشه هر کاری میکنم مگه میمیره!تا 5 درصد پیش رفتم و خودم مردم!
این اسلحه دومی که داره به سمتت پرت میکنه اون خیلی سخته!
موندم تو درجه هارد قول آخر بازی چی بشه اون هم خیلی سخت بود مخصوصا زمانی که جونش دوباره پر میشد!
هر کی هارد تموم کرده یه راهنمایی بکنه!
توی Reveangance همین Monsoon از همه شون به نظر من سخت تر بود.شما برای راحت تر کشتنش در هارد بهتر همان خنجر خودش را انتخاب کنی و زمانی که به سمتت پرتاب می کنه شما دفاع کنی تا برگرد سمت خودش توی این 1 ثانیه شما اون خنجرت را پرت کن سمتش.تا بالای سرش گیج بزنه :d.هارد و Very Hard چندان روی اعصاب نیست Vengeance آست که خیلی دیوانه کننده است.بخصوص اگر بخوای Achievment God را بگیری.:d

یه چیز در مورد این تایمر بگم :دی (چیزی که خیلی از منتقد ها هم اشتباه متوجه شدن و یکی از نکاتی بود که بعضی هاشون به بازی نمره 7-8 دادن :دی)
تایمر بازی زمان خالص تموم کردم مراحل بازی رو حساب می کنه. یعنی کات سین ها و تعداد دفعاتی که دوباره از یه چک پوینت شروع کردین حساب نمیشه. ممکنه شما دو ساعت طول بکشه یه مرحله رو تموم کنین، اما تایمر بازی بگه 30 دقیقه! چون هر وقت تو بازی میمیرین، تایمر ریست میشه و زمان اون دور رو حساب می کنه. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or