آقا این روبات دوپاها! که عین گاون! اونا رو چجوری باید کشت؟؟ پدرم در اومد!!
ببین همه تو این بازی مثل همن ! همه رو میشه به راحتی Parry کرد . حمله بخواد بکنه زرد میشه سریع Parry کن و کمبو بزن
آقا این روبات دوپاها! که عین گاون! اونا رو چجوری باید کشت؟؟ پدرم در اومد!!
گاو؟:dآقا این روبات دوپاها! که عین گاون! اونا رو چجوری باید کشت؟؟ پدرم در اومد!!
بعد 1 سوال دیگه! در مقابله شلیکه آرپیجی راه دیگه ای جز فرار و جاخالی نیست؟؟
دستتتون درد نکنه! ولی پری جواب نمیده والا! پری میکنی یکی دیگه میاد...
زرد میشه باید جلو رو با X بگیرم؟ یا B+Y یا X+A ؟؟
بعد 1 سوال دیگه! در مقابله شلیکه آرپیجی راه دیگه ای جز فرار و جاخالی نیست؟؟
بالاخره تمومش کردم:d
بازی خوبی بود و حال داد ولی نمیدونم چرا ولی تجربه ی معمولی ـی برام بود.دوربین بازی یکی از بزرگترین مشکل های بازی بود که بعضی وقت ها واقعا عصبیت میکرد.باس ها هم جالب بودن و بعد از مدت ها سختی کشیدیم:d
گرافیک و ... هم خوب بود.در کل بازی خوبی بود و یکبار بازی کردنش واجب.آهنگ های آخر بازی هم فوق العاده بود.
دوستان سلام
من این بازیو رو حالت hard رفتم اما این باس اخر و نمیتونم بزنم البته health pack هم ندارم
کسی میتونه یه ترفندی واسه زدنش بهم بده ؟
من که به شدت دارم با این بازی حال میکنم! اصلآ انتظار همچین چیزی نداشتم!
فقط گرافیک تو ذوقه..
دویدنش هم ...
ولی کلآ خوبه!!
واااااااییی راست میگی! خوب شد یادم انداختی! دوربین که فاجعست!در مورد دوربینش نظری نداری ؟! :d
واااااااییی راست میگی! خوب شد یادم انداختی! دوربین که فاجعست!
اون وقت میگین پری کن! خوب آخه وقتی من نمیبینم دشمن کجاست! کی اتک میزنه چجوری پری کنم؟؟
دست آدم همش رو آنالوگ راسته بتونه دوربین رو ثابت نیگه داره!!
ولی بازم خوبه در کل:d
فینیشینگ های ناب! روش های کشتن متعدد! باس های عالی ! موزیک عالی!
البته صحنه های سینماتیکش زیاده! که اونم بخاطر متال گئر بودنشه..
مبارزه با باس آخر چند تا قسمت داره با Armstrong اگر باشی و هنوز روی زمین نیافتاده باشی به هیچ عنوان بهت Health pack نمی ده اما روی زمین بعد از پرتاب کردن اون تانک و بقیه آت آشغال ها که نصف می کنی روی زمین میریزه.درمورد اون ماشین هم تا زمانی که Gekko ها نیامدن.بازهم متاسفانه چیزی بهت نمی ده.درمورد این که آقا NAViD iii گفت نمیشه.چرا میشه.شما باید تا این قسمت هایی که گفتم سعی کنی زنده بمونی تا بتوانی به Health pack برسی .البته واقعا توی Hard Mode احتیاج به Health pack نیست.دوستان سلام
من این بازیو رو حالت hard رفتم اما این باس اخر و نمیتونم بزنم البته health pack هم ندارم
کسی میتونه یه ترفندی واسه زدنش بهم بده ؟