هر کسی یه نظر و سلیقه ای داره, چه خوب هست که به نظرات همدیگه احترام بزاریم. چون موافقا چه مخالفا ... نه اینکه نظرات خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم!
ببین الان بحث سر این هست که یه سری ها تو بعضی تاپیک ها هیتر یه بازی هستن میرن بازی رو الکی میکبونند, و بر عکس, یه سری فن هستند میرن الکی جو میدن و از بازی مورد علاقشون تعریف بی خود میکنند. متاسفانه هنوز فرهنگ درست پست دادن رو خیلی ها بلد نیسن. منظورم شخص خاصی نیست اما میتونه خیلی ها رو در بر بگیره. چون این افراد زیادن تو این فروم. بازم میگم کلی هست حرفم, شخص خاصی رو منظورم نیست.
در مورد بازی هم خودم هنوز وقت نکردم بازی کنم. وقتی که بازی کنم ممکنه یا از بازی خوشم یا نیاد. میام نظرم رو میگم. مطمئن باش اگه بهترین بازی تاریخ هم باشه چیزی به من یکی اضافه یا کم نمیشه, اگه بدترین بازی تاریخ هم باشه بازم چیزی به من یکی اضافه یا کم نمیشه×
الانم با توجه به اطلاعاتی که از بازی دارم, میدونم بازی جز سری اصلی Metal Gear Solid نیست, اما هنوز جز خانواده Metal Gear محسوب میشه. کوجیما اومد اول یه اسپین آف از MGS بسازه موفق نشد حالا بنا به هر دلیلی, بعدش اومد بازی رو داد به پلتینوم, یه آی پی جدید خلق کرد. (به گفته خودش). گفت اگه بازی موفق بشه نسخه های بعدی هم خواهد ساخت. اسم Solid هم از حذف کرد تا بازی رسما به یه آی پی جدید محسوب بشه. خود بازی هم تا جاییکه میدونم طراحی کات سنز ها و داستان بازی بر عهده کوجیما و اعضای استدیوش بوده, بقیه موارد خصوصا گیم پلی بر عهده پلتینوم.
بازی هم اومد, چه خوب چه بد, این تصمیمی بود که خود کوجیما برای آینده متال گیر گرفت. خواست طرفدارای جدید رو به طرف متال گیر بیاره.
الان اگه بحث بچه ها در مورد H&S خوب یا بد این بازی باشه به پلتینوم مربوط میشه, ولی اینه این آی پی نباید ساخته میشد یا اینکه این سبک با دنیای متال گیر هم خونی نداره یا... همه این ها به یک نفر بر میگرده و اون کوجیماست.
الانم طبق آخرین خبر هم که منتشر شده بود از بازی کاملا راضی بود. حالا باز نمیدونم چرا این بحث های قدیمی و کلیشه ای هر چند وقت دوباره وارد تاپیک میشه رو جدا نمیدونم دلیلش چیه !