Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شماها چه کلیدی کردید به این کوجیما بیچاره،خدا خیرش بده Hercule Poirot را که این تاپیک را زد.فکر می کنم بار هزارم که توی این تاپیک می زنن کوجیما این را ساخته.لطفا این تاپیک را مطالعه کنید به بهترین شکل ممکن توضیح داده.نظر هر شخص هم محترم است.یک عده ای بازی کردن و از بازی لذت بردن یک عده هم از بازی خوششون نیامد از گربه لبه ساحل R-01 ایراد گرفتن تا نقطه آخره Credit.

عزیز من خودم بدم هم نیومده ازش . اما بعضی دوستان برا علاقه بیش از حد هست نمی دونم چیه کل کل هست .جو بازی هنوز درونشونه . چیزایی می گن که اصلا نیست! من در جواب یکی از دوستان گفتم اینو .معنی نداره که می نویسن به امید یه متالگیر بازی نکنین! به امید اسپارتاکوس بازی کنیم؟خوب اسمشو برا همین گذاشتن که طرفدارهای متالگیر رو هم داشته باشن .دیگه حالا یکی دیگه از دوستان گفته اره کوجیما اصلا نساخته! پس منو اول چیه ؟ بزرگ نوشته کوجیما با اون ارم شغال:) من به شخصه نظرم رو گفتم .حالا اجباری نداره کسی قبول کنه نظر دادم. اما یه سری دوستان همچین میان جواب بدن که تحمیل بشه نظرشون .یا حتما جوابشون درسته درسته و بگیم باشه تا امتیاز پر کنن برامون چون هم نظرشون بودیم.من نظرم رو گفتم .چیزی رو که هم ببینم درست نیست باز میگم مثل این حرف که کوجیما نساخته! یا سایت های دیگه بالای 9 دادن! کدوم سایت جهانی معتبر بالای 9 داد ه ؟ لینکش رو بزاره .البته معتبر ها مثل ای جی ان یا گیم اسپات که بشه استناد کرد. بازی بازی بدی نیست اما معمولیه .;)

فقط دو قسمتی که پر رنگ کردم رو بهتون جواب میدم چون فکر میکنم در جریان ساخت بازی زیاد نبودین و همین باعث شده نتیجه گیری شما از بازی به سمت دیگه ای کشیده بشه.

عنوان متال گیر نام تجاری سری بازی Kojima Production به حساب میاد. و صرفا این عنوان بر روی هر ip جدیدی که توسط این استدیو معرفی میشه به معنی این نیست که شما با یک metal gear solid ساخته و پرداخته خوده کوجیما طرف هستید بلکه ip جدید metal gear rising جزو عنوانهای فرعی استیوی kojima production به جساب میاد که حسابی جدا از عنوانهای اصلی metal gear solid ساخته خوده جناب کوجیما داره.اینو از این جهت گفتم که دوستان گفته بودند به امید متال گیر اصلی بازی نکنید و این عنوان رو به امید تولد یک ip جدید از عنوانهای فرعی که کوجیما در ساخته اون هیچ دخالتی نداره و فقط نظارت داره بدونید.

اون آرم kojima procution هم که دیدین جزو صاحب اثر و همچنین ناشر بازی این عنوان به حساب میاد که فقط نظارت در عملی کردن پروژه استدیو platinum games را برعهده داشته و نه طراحی و اجرای اون. صرفا هر بازی که اولش این آرم نمایش داده میشه به این دلیل نیست که کمپانی سازنده میتونه حتما kojima production باشه.

انتقادات و توقعات زیاد شما باید از دو عنوان Metal Gear Soilid و Metal gear Rising جدا باشه چون شما دارید تمامیه خاطرات و تجارب metal gear solid را با این ip جدید مخلوط میکنید و در نتیجه فکر میکنید چرا بازی اون چیزی که شما فکرشو میکردین نبوده و همین باعث شده شما نسبت به این بازی احساس خوبی نداشته باشید.

آخرین ویرایش:
عزیز من خودم بدم هم نیومده ازش . اما بعضی دوستان برا علاقه بیش از حد هست نمی دونم چیه کل کل هست .جو بازی هنوز درونشونه . چیزایی می گن که اصلا نیست! من در جواب یکی از دوستان گفتم اینو .معنی نداره که می نویسن به امید یه متالگیر بازی نکنین! به امید اسپارتاکوس بازی کنیم؟خوب اسمشو برا همین گذاشتن که طرفدارهای متالگیر رو هم داشته باشن .دیگه حالا یکی دیگه از دوستان گفته اره کوجیما اصلا نساخته! پس منو اول چیه ؟ بزرگ نوشته کوجیما با اون ارم شغال:) من به شخصه نظرم رو گفتم .حالا اجباری نداره کسی قبول کنه نظر دادم. اما یه سری دوستان همچین میان جواب بدن که تحمیل بشه نظرشون .یا حتما جوابشون درسته درسته و بگیم باشه تا امتیاز پر کنن برامون چون هم نظرشون بودیم.من نظرم رو گفتم .چیزی رو که هم ببینم درست نیست باز میگم مثل این حرف که کوجیما نساخته! یا سایت های دیگه بالای 9 دادن! کدوم سایت جهانی معتبر بالای 9 داد ه ؟ لینکش رو بزاره .البته معتبر ها مثل ای جی ان یا گیم اسپات که بشه استناد کرد. بازی بازی بدی نیست اما معمولیه .;);)
عزیز دل برادر ای اش این پست بنده رو که اینقدر ازش نقل قول می کنید دقیق تر می خوندید.
بنده گفتم این بازی رو به امید متال گیر بازی نکنید یا گفتم به امید متال گیر سالید بازی نکنید؟
ظاهرا کل کل رو هم خودتون راه انداخیتد. اگه یکی دو صفحه قبل از این سوال و جواب هایی که می کنید رو می خوندید یا پیگیر اخبار بازی می بودید، دیگه احتیاجی نبود الان براتون توضیح بدیم که این بازی متال گیر رایزینگه و متال گیر سالید نیست یا اینکه کوجیما بازی رو نساخته یا اینکه تیم کوجیما تو ساخت بازی به بن بست خوردن.

عزیز من خودم بدم هم نیومده ازش . اما بعضی دوستان برا علاقه بیش از حد هست نمی دونم چیه کل کل هست .جو بازی هنوز درونشونه . چیزایی می گن که اصلا نیست! من در جواب یکی از دوستان گفتم اینو .معنی نداره که می نویسن به امید یه متالگیر بازی نکنین! به امید اسپارتاکوس بازی کنیم؟خوب اسمشو برا همین گذاشتن که طرفدارهای متالگیر رو هم داشته باشن .دیگه حالا یکی دیگه از دوستان گفته اره کوجیما اصلا نساخته! پس منو اول چیه ؟ بزرگ نوشته کوجیما با اون ارم شغال:) من به شخصه نظرم رو گفتم .حالا اجباری نداره کسی قبول کنه نظر دادم. اما یه سری دوستان همچین میان جواب بدن که تحمیل بشه نظرشون .یا حتما جوابشون درسته درسته و بگیم باشه تا امتیاز پر کنن برامون چون هم نظرشون بودیم.من نظرم رو گفتم .چیزی رو که هم ببینم درست نیست باز میگم مثل این حرف که کوجیما نساخته! یا سایت های دیگه بالای 9 دادن! کدوم سایت جهانی معتبر بالای 9 داد ه ؟ لینکش رو بزاره .البته معتبر ها مثل ای جی ان یا گیم اسپات که بشه استناد کرد. بازی بازی بدی نیست اما معمولیه .;)
هر کسی یه نظر و سلیقه ای داره, چه خوب هست که به نظرات همدیگه احترام بزاریم. چون موافقا چه مخالفا ... نه اینکه نظرات خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم!

ببین الان بحث سر این هست که یه سری ها تو بعضی تاپیک ها هیتر یه بازی هستن میرن بازی رو الکی میکبونند, و بر عکس, یه سری فن هستند میرن الکی جو میدن و از بازی مورد علاقشون تعریف بی خود میکنند. متاسفانه هنوز فرهنگ درست پست دادن رو خیلی ها بلد نیسن. منظورم شخص خاصی نیست اما میتونه خیلی ها رو در بر بگیره. چون این افراد زیادن تو این فروم. بازم میگم کلی هست حرفم, شخص خاصی رو منظورم نیست.

در مورد بازی هم خودم هنوز وقت نکردم بازی کنم. وقتی که بازی کنم ممکنه یا از بازی خوشم یا نیاد. میام نظرم رو میگم. مطمئن باش اگه بهترین بازی تاریخ هم باشه چیزی به من یکی اضافه یا کم نمیشه, اگه بدترین بازی تاریخ هم باشه بازم چیزی به من یکی اضافه یا کم نمیشه×

الانم با توجه به اطلاعاتی که از بازی دارم, میدونم بازی جز سری اصلی Metal Gear Solid نیست, اما هنوز جز خانواده Metal Gear محسوب میشه. کوجیما اومد اول یه اسپین آف از MGS بسازه موفق نشد حالا بنا به هر دلیلی, بعدش اومد بازی رو داد به پلتینوم, یه آی پی جدید خلق کرد. (به گفته خودش). گفت اگه بازی موفق بشه نسخه های بعدی هم خواهد ساخت. اسم Solid هم از حذف کرد تا بازی رسما به یه آی پی جدید محسوب بشه. خود بازی هم تا جاییکه میدونم طراحی کات سنز ها و داستان بازی بر عهده کوجیما و اعضای استدیوش بوده, بقیه موارد خصوصا گیم پلی بر عهده پلتینوم.

بازی هم اومد, چه خوب چه بد, این تصمیمی بود که خود کوجیما برای آینده متال گیر گرفت. خواست طرفدارای جدید رو به طرف متال گیر بیاره.

الان اگه بحث بچه ها در مورد H&S خوب یا بد این بازی باشه به پلتینوم مربوط میشه, ولی اینه این آی پی نباید ساخته میشد یا اینکه این سبک با دنیای متال گیر هم خونی نداره یا... همه این ها به یک نفر بر میگرده و اون کوجیماست.

الانم طبق آخرین خبر هم که منتشر شده بود از بازی کاملا راضی بود. حالا باز نمیدونم چرا این بحث های قدیمی و کلیشه ای هر چند وقت دوباره وارد تاپیک میشه رو جدا نمیدونم دلیلش چیه !

mhyvzrx10fzhgyqvpat.jpg

=)) =)) =))

چطوری بازش کردی ؟ برای باز شدنش باید همه "دشمنای توی جعبه" رو پیدا کرد؟!
توی یوتوق دیدم چیکار میکنه :d

فکر کنم DLC انحصاری ژاپن باشه این شمشیر چوبی. :دی نه؟ :-/
پ.ن: یکی بهم بگه بقیه HF Blade هار و باز کنم :(( :دی

=)) =)) =))

کلا 7 تا Sword است
High-Frequency Blade
Stun Blade
Armor Breaker
High-Frequency Long Sword
High-Frequency Wooden Sword
High-Frequency Muramasa Blade
High-Frequency Machete
برای باز کردن یکی یا دو تاش فکر کنم باید VR mission 1st rank بگیری یادم نیست دقیق.

آقا این Infinite Sub-Weapon Ammo آنلاک شد چرا ؟! :d چون دومین باس یعنی اون زنه رو با رنک S شکست دادم ؟ چیز دیگه ای هم هست که آنلاک بشه مثل این ؟

آقا این Infinite Sub-Weapon Ammo آنلاک شد چرا ؟! :d چون دومین باس یعنی اون زنه رو با رنک S شکست دادم ؟ چیز دیگه ای هم هست که آنلاک بشه مثل این ؟
شما با تمام تجهیزات با Ripper Mode Unlimit توی Vengeanse باز هم دچار مشکل میشی.بعضی وقت ها فکر می کنم این سازنده های بازی اصلا نمی خواستن Gamer این God Achievment را بگیره.

هر کسی یه نظر و سلیقه ای داره, چه خوب هست که به نظرات همدیگه احترام بزاریم. چون موافقا چه مخالفا ... نه اینکه نظرات خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم!

ببین الان بحث سر این هست که یه سری ها تو بعضی تاپیک ها هیتر یه بازی هستن میرن بازی رو الکی میکبونند, و بر عکس, یه سری فن هستند میرن الکی جو میدن و از بازی مورد علاقشون تعریف بی خود میکنند. متاسفانه هنوز فرهنگ درست پست دادن رو خیلی ها بلد نیسن. منظورم شخص خاصی نیست اما میتونه خیلی ها رو در بر بگیره. چون این افراد زیادن تو این فروم. بازم میگم کلی هست حرفم, شخص خاصی رو منظورم نیست.

در مورد بازی هم خودم هنوز وقت نکردم بازی کنم. وقتی که بازی کنم ممکنه یا از بازی خوشم یا نیاد. میام نظرم رو میگم. مطمئن باش اگه بهترین بازی تاریخ هم باشه چیزی به من یکی اضافه یا کم نمیشه, اگه بدترین بازی تاریخ هم باشه بازم چیزی به من یکی اضافه یا کم نمیشه×

الانم با توجه به اطلاعاتی که از بازی دارم, میدونم بازی جز سری اصلی Metal Gear Solid نیست, اما هنوز جز خانواده Metal Gear محسوب میشه. کوجیما اومد اول یه اسپین آف از MGS بسازه موفق نشد حالا بنا به هر دلیلی, بعدش اومد بازی رو داد به پلتینوم, یه آی پی جدید خلق کرد. (به گفته خودش). گفت اگه بازی موفق بشه نسخه های بعدی هم خواهد ساخت. اسم Solid هم از حذف کرد تا بازی رسما به یه آی پی جدید محسوب بشه. خود بازی هم تا جاییکه میدونم طراحی کات سنز ها و داستان بازی بر عهده کوجیما و اعضای استدیوش بوده, بقیه موارد خصوصا گیم پلی بر عهده پلتینوم.

بازی هم اومد, چه خوب چه بد, این تصمیمی بود که خود کوجیما برای آینده متال گیر گرفت. خواست طرفدارای جدید رو به طرف متال گیر بیاره.

الان اگه بحث بچه ها در مورد H&S خوب یا بد این بازی باشه به پلتینوم مربوط میشه, ولی اینه این آی پی نباید ساخته میشد یا اینکه این سبک با دنیای متال گیر هم خونی نداره یا... همه این ها به یک نفر بر میگرده و اون کوجیماست.

الانم طبق آخرین خبر هم که منتشر شده بود از بازی کاملا راضی بود. حالا باز نمیدونم چرا این بحث های قدیمی و کلیشه ای هر چند وقت دوباره وارد تاپیک میشه رو جدا نمیدونم دلیلش چیه !

منم منظورم همین بود که شما فرمودیدفقط نوع گفتمانمون فرق داشت ولی منظور من هم همین بود . شما پست ها رو مطالعه کنید میبینیدیک سری از دوستان نوشتن هیچم بازی معمولی نبوده این رو مثال عرض کردم بوده جملات مشابه از کاربر های دیگه که در مقابل مثلا یه نظر . سلیقه شخصی دخیل شده .نه دلیل ومنطق.

---------- نوشته در 11:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

عزیز دل برادر ای اش این پست بنده رو که اینقدر ازش نقل قول می کنید دقیق تر می خوندید.
بنده گفتم این بازی رو به امید متال گیر بازی نکنید یا گفتم به امید متال گیر سالید بازی نکنید؟
ظاهرا کل کل رو هم خودتون راه انداخیتد. اگه یکی دو صفحه قبل از این سوال و جواب هایی که می کنید رو می خوندید یا پیگیر اخبار بازی می بودید، دیگه احتیاجی نبود الان براتون توضیح بدیم که این بازی متال گیر رایزینگه و متال گیر سالید نیست یا اینکه کوجیما بازی رو نساخته یا اینکه تیم کوجیما تو ساخت بازی به بن بست خوردن.
دوست گلم جمله وجواب شما نوعی پیچوندن هست.شما به امید متالگیر بازی نکنید یعنی ربطی به متالگیر نداره این بازی. من اینطور خدمتت سوالیش میکنم شاید بهتر متوجه حرف خودم وخودتون بشید . اگه متالگیر نیست چرا اسمش متالگیره؟ اصلا چرا الهام گرفته از متالگیر های قدیمی هست؟ اصلا به امید متالگیر بازی نکنیم ؟ به هر حال اسمی که انتخاب شده باید کسانی که متالگیر سالید رو بازی می کردن هم راضی میکرد .بازم سوالی دارم برا درک حرفم خواستید بپرسم.

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 PM ارسال شده بود ----------

فقط دو قسمتی که پر رنگ کردم رو بهتون جواب میدم چون فکر میکنم در جریان ساخت بازی زیاد نبودین و همین باعث شده نتیجه گیری شما از بازی به سمت دیگه ای کشیده بشه.

عنوان متال گیر نام تجاری سری بازی Kojima Production به حساب میاد. و صرفا این عنوان بر روی هر ip جدیدی که توسط این استدیو معرفی میشه به معنی این نیست که شما با یک metal gear solid ساخته و پرداخته خوده کوجیما طرف هستید بلکه ip جدید metal gear rising جزو عنوانهای فرعی استیوی kojima production به جساب میاد که حسابی جدا از عنوانهای اصلی metal gear solid ساخته خوده جناب کوجیما داره.اینو از این جهت گفتم که دوستان گفته بودند به امید متال گیر اصلی بازی نکنید و این عنوان رو به امید تولد یک ip جدید از عنوانهای فرعی که کوجیما در ساخته اون هیچ دخالتی نداره و فقط نظارت داره بدونید.

اون آرم kojima procution هم که دیدین جزو صاحب اثر و همچنین ناشر بازی این عنوان به حساب میاد که فقط نظارت در عملی کردن پروژه استدیو platinum games را برعهده داشته و نه طراحی و اجرای اون. صرفا هر بازی که اولش این آرم نمایش داده میشه به این دلیل نیست که کمپانی سازنده میتونه حتما kojima production باشه.

انتقادات و توقعات زیاد شما باید از دو عنوان Metal Gear Soilid و Metal gear Rising جدا باشه چون شما دارید تمامیه خاطرات و تجارب metal gear solid را با این ip جدید مخلوط میکنید و در نتیجه فکر میکنید چرا بازی اون چیزی که شما فکرشو میکردین نبوده و همین باعث شده شما نسبت به این بازی احساس خوبی نداشته باشید.

درسته در جریان ساخت اون نبودم .شاید هم اطلاعات شما کامل تر باشه .اینکه انتقاد کردم چیز بدی بوده به نظر شما؟ :)این که توقع دارم از بازی .نظرم بوده . اینی که شما هم می فرمایید دقیقا درسته فکر نمیکردم این طور باشه وراضیم نکنه. بحثی در این نیست .
بحث تو تحمیل نظرات .و بدون دلیل نظری رو با نظر شخصی رد کردن .به طور مثال این امتیاز بازی بالای 9 بوده! و همه این ها بحث هست برا نقد وگرمی تایپیک وگرنه اینجا کسی با کسی غرض نداره.

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 PM ارسال شده بود ----------

(اگر نظر من اشتباه یا اطلاعات ناقص با دلیل دوست دارم ثابت بشه و بحث و مدرک) اینکه هیچم معمولی نیست. یا من خدای این سبک هستم وبیشتر میدونم یا امثال این جواب ها حداقل من رو راضی نمیکنه که هیچ حس میکنم نوعی جلوگیری از نظر های مخالف تایپیک شما وتحمیل نظر دوستانه.

آخرین ویرایش:
خُب فهمیدم :d 10 تا Arm به دست بیارین Infinite Ammo میده . 20 تا Infinite Fuel Cell و اون یکی هم که Blade Mode Wig هستش ( کسی میدونه چی کار میکنه ؟! ) باید بازی رو روی هارد تموم کنید و تمام Left Armهارو به دست بیارین

Weapons:

• Unique Weapon: Pole-Arm
    Effect: Best used for crowd-control against weaker enemy types.
    How to Unlock: Complete R-01: Coup d’État

• Unique Weapon: Sai
    Effect: Can pull enemies and stun with an electricity charge.
    How to Unlock: Complete R-03: Mile High

• Unique Weapon: Sai
    Effect: Slow but incredibly powerful. Can be upgraded to unlock superpowered charge kills.
    How to Unlock: Complete R-04: Hostile Takeover

• Main Weapon: High-Frequency Murasama Blade
    Effect: Similar to Raiden’s standard weapon. Can become more powerful once fully upgraded.
    How to Unlock: Complete the campaign on any difficulty setting.

• Main Weapon: High-Frequency Wooden Sword
    Effect: Will randomly make Cyborgs disappear when struck. Counts as a nonlethal defeat.
    How to Unlock: Find every MiB (Man-in-Box)

• Main Weapon: High-Frequency Long Sword
    Effect: More range, slower attack speed compared to Raiden’s default blade.
    How to Unlock: Complete all VR Missions with a 1st place ranking.

• Main Weapon: High-Frequency Machete
    Effect: Slightly faster than Raiden’s default.
    How to Unlock: Collect 10 left arms.

• Main Weapon: Stun Blade
    Effect: Has a random chance to stun.
    How to Unlock: Collect all data storage devices.

• Main Weapon: Armor Breaker
    Effect: Has a random chance to destroy an enemy’s armor.
    How to Unlock: Collect all left arms.
Outfits:

• Suit
    How to Unlock: Finish mission R-00: Guard Duty on Very Hard difficulty.

• Standard Body
    How to Unlock: Finish the game on Hard or Very Hard difficulty.

• Mariachi
    How to Unlock: Finish mission R-02: Research Facility.

• MGS4 Body
    How to Unlock: DLC / Pre-order bonus

• Gray Fox / Cyborg Ninja
    How to Unlock: DLC / Pre-order bonus

• Custom Body: Red
    Effect: Increased strength, decreased defense.
    How to Unlock: Complete 30% of the VR missions.

• Custom Body: Yellow
    Effect: Increases defense, Blade Mode meter energy use and resupply.
    How to Unlock: Complete all of the VR missions.

• Custom Body: Yellow
    Effect: Increases defense, decreases strength.
    How to Unlock: Complete 50% of the VR missions.
Wigs:

• Blade Mode Wig
    Effect: Blade Mode will cut through armored enemies.
    How to Unlock: Finish the story campaign on Hard or higher and find 30 left arms.

• Infinite Wig A
    Effect: Infinite sub-weapon ammo.
    How to Unlock: Finish the story campaign on Normal or higher and find 10 left arms.

• Infinite Wig B
    Effect: Infinite Blade Mode.
    How to Unlock: Finish the story campaign on Normal or higher and find 20 left arms.

سلام
چطوری باید این سناتورو کشت؟؟؟؟من الان تو اون قسمتی از مبارزه با سناتور هستم که گرگ شمشیرو داده به رایدن و درجه خونی سناتور تا 200 بالا رفته.
سناتور با زدن 6 تا ضربه کامل می تونه رایدنو بکشه ولی خودش ککشم نمی گزه با ضربه های رایدن.
چطوری باید کشتش این سناتورو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روی سختی revenges واقعا چطوری باید بازی کرد ؟
من وقتی بازی رو شروع میکنم برای بار دوم روی درجه سختی بالاتر هیچ کدوم از شمشیر ها و اپگرید هام رو ندارم .
چطوری باید ازشون استفاده کنم؟

سلام
چطوری باید این سناتورو کشت؟؟؟؟من الان تو اون قسمتی از مبارزه با سناتور هستم که گرگ شمشیرو داده به رایدن و درجه خونی سناتور تا 200 بالا رفته.
سناتور با زدن 6 تا ضربه کامل می تونه رایدنو بکشه ولی خودش ککشم نمی گزه با ضربه های رایدن.
چطوری باید کشتش این سناتورو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاری نداره که باو :d ببین وقتی دورش آتیش میاد یکم بهش ضربه بزن بعد فقط بدو تو چیزی که میزنه بهت بخوره !
واقتی هم داره مثل آدم مشت و لگد میزنه Parry کن و بزن
Healthـش تا 150% بیاد میره اون بالا یه چیزایی پرت میکنه که هم میتونی کات کنی هم بری گوشه ی سمت چپ تصویر تا بهت نخوره
بعد میاد پایین همونجوری به زدنش ادامه بده تا بیاد رو 100% ! بعد یوهو سبز میشه خونش میخواد پر شه سریع برو نزدیکش برو حالت Blade Mode و بزنش . همینجوری ادامه بده تا بمیره :d
در ضمن Health Pack هم داشته باشی خیلی راحت تر میشه کارت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or