Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو پشت سرش برو تو حالت Blade Mode نقاط مخصوص (همون مربع قرمزها) رو بزن. 1-2 بار بزنی بیخیال میشه.
کلا با Parry ـه به موقع و جاخالی دادن های درست میشه تو 5 دقیقه با خوردن کمترین Damage کشتش.
آخرشه دیگه چیزه خاصی بعدش نیست. :دی

آره تا 100% فقط به یه دمیج خوردن بردمش اما دیدم خونش داره پر میشه اعصابم بهم ریخت بیخیال شدم :d

ولی دوربین بازی فوق العاده مشکل داره !!

فاجعست دوربین بازی ! کلا رو محیط دید نداری . بعد یوهو کسی که توی دوربین نشون نمیده بهت حمله میکنه دهنت صاف میشه :d

آره تا 100% فقط به یه دمیج خوردن بردمش اما دیدم خونش داره پر میشه اعصابم بهم ریخت بیخیال شدم :d

فاجعست دوربین بازی ! کلا رو محیط دید نداری . بعد یوهو کسی که توی دوربین نشون نمیده بهت حمله میکنه دهنت صاف میشه :d
حالا اون یه مسئلست !
مسئله ی بدترش چرخش های ناگهانی و تکون های دوربین و تغییر جهت هاش در حین مبارزاته که به کل کار ادمو خراب میکنه
به خصوص در مبارزات شلوغ و باس ها

آقا بنظر من این بازیش اصن یه فحشه رکیکه به طرفداران متال گیر و همچنین جماعت گیمر!!
یعنی من وقتی حرکات خشک و بیروحش رو دیدم توبه کنان و بر سر زنان رفتم پیشه لارا!!

آقا بنظر من این بازیش اصن یه فحشه رکیکه به طرفداران متال گیر و همچنین جماعت گیمر!!
یعنی من وقتی حرکات خشک و بیروحش رو دیدم توبه کنان و بر سر زنان رفتم پیشه لارا!!

دقیقا. وقتی سری اولیه متالگیر منتشر شد روی پلی 1 و2 این گیم از هر بابت نسبت به زمان اش جلوتر بود شاید 10 سال اگه اغراق نباشه. حتی رو پلی 3 وقتی شماره چهار اش اومد باز به نوعی دیگه با نمایش پیر شدن اسنیک یه ایده نو بود. وقتی حالا بازی هایی مثل تامب رایدر .گرز اف وار . فار کرای . دویل مای کرای.حداقل با گرافیک وموزیک ها وشاید داستان بهتر نسبت به نسخه های قبل اون ها اومدن .و از نظر مقایسه بازی نسبت به حالا وبازی های موجود ارایه شده به بازار . میشه گفت بازی جلوتر که نیست .یه عقب گرد هست . بازی .بازی بدی نیست .اما یه بازی معمولی هست.

دقیقا. وقتی سری اولیه متالگیر منتشر شد روی پلی 1 و2 این گیم از هر بابت نسبت به زمان اش جلوتر بود شاید 10 سال اگه اغراق نباشه. حتی رو پلی 3 وقتی شماره چهار اش اومد باز به نوعی دیگه با نمایش پیر شدن اسنیک یه ایده نو بود. وقتی حالا بازی هایی مثل تامب رایدر .گرز اف وار . فار کرای . دویل مای کرای.حداقل با گرافیک وموزیک ها وشاید داستان بهتر نسبت به نسخه های قبل اون ها اومدن .و از نظر مقایسه بازی نسبت به حالا وبازی های موجود ارایه شده به بازار . میشه گفت بازی جلوتر که نیست .یه عقب گرد هست . بازی .بازی بدی نیست .اما یه بازی معمولی هست.
خوب برادر من، معلومه اگه شما به امید یه متال گیر سالید این بازی رو انجام بدید نا امید میشید!
این یه بازی سریع و پر از تیکه تیکه کردن و بکش بکشه. دقیقا 180 درجه کارهای اسنیک که با آرامش و معمولا بدون جلب توجه انجام میشه. بعدشم این بازی یه بازی به بن بست رسیده بوده که استودیو کوجیما داده به پلاتینیوم گیمز و اونها هم تو یه زمان نسبتا کم نتیجه خیلی خوبی به دست آوردن که اگه طرفدار این سبک بازی ها باشی بهت خیلی می چسبه. حداقل از نظر من به هیچ وجه یه بازی معمولی نیست.

راستی دوستان اگه می خواید مشکلات دوربین کمتر اذیت کنه، سعی کنید از دیوارها دور بیاستید:d

داداش الله وکیلی
حرکاتش خشک نیست!!!؟؟
گرافیکش در مقایسه با بازیهای آخر این نسل ضعیف نیسته!!؟؟؟
بنظرت کلا بازیش بدون روح نیست!!؟؟
دوربین و بقیه مشکلاتش هم که بماند!!

یا شاید من انتظار زیادی از بازی داشتم با توجه به تریلرهاش!!:-/

خوب حالا که این بازی منتشر شد و همه هم بازی کردند و متا و نقدها هم به ثبت رسید یه آدم منصفی پیدا بشه بگه بالاخره این بازی را هم جزو کارنامه ی کوجیما در نظر بگیریم یا نه !؟
یادمه سازندگانش پارسال بود اگه اشتباه نکنم فریاد میزدند که بازی ما را با آشغالی مثل DMC مقایسه نکنید !! ( یا چیزی با همین مضمون ) ولی ظاهراً الان برعکس شده :دی

خوب حالا که این بازی منتشر شد و همه هم بازی کردند و متا و نقدها هم به ثبت رسید یه آدم منصفی پیدا بشه بگه بالاخره این بازی را هم جزو کارنامه ی کوجیما در نظر بگیریم یا نه !؟
یادمه سازندگانش پارسال بود اگه اشتباه نکنم فریاد میزدند که بازی ما را با آشغالی مثل DMC مقایسه نکنید !! ( یا چیزی با همین مضمون ) ولی ظاهراً الان برعکس شده :دی

اولا که گفتن بازی ما رو با آشغالی مثل Ninja Gaiden 3 مقایسه نکنین. بعد هم این که بازی رو کوجیما نساخته که تو کارنامه ش حساب بشه.
---
داداش الله وکیلی
حرکاتش خشک نیست!!!؟؟
گرافیکش در مقایسه با بازیهای آخر این نسل ضعیف نیسته!!؟؟؟
بنظرت کلا بازیش بدون روح نیست!!؟؟
دوربین و بقیه مشکلاتش هم که بماند!!
حرکات خشک؟! این الان ایراده؟! :-/ شما HnS بازی می کنی، میبینی مثلا انیمیشین چرخش کمر شخصیت اول چطوریه؟:-/ ایراد منطقی بگیرین حداقل.
اون "بقیه مشکلات" رو هم خیلی دوست دارم بدونم. در مورد بی روح یا با روح (!) بودن بازی هم اون نظر شخصی شماست.

آخرین ویرایش:
هیدئو کوجیما، خالق سری بازی های Metal Gear Solid در آخرین مصاحبه ای که در شهر دبی با شعبه خاورمیانه سایت IGN داشت، عنوان کرد که علاقه مند بوده به جای Raiden کاراکتر Gray Fox را به عنوان شخصیت اصلی عنوان Metal Gear Rising قرار بدهد.

اما طی این گفتگو، وی عنوان کرد که چنین اتفاقی باید می افتاده و او مجبور بوده تا ساخت این عنوان را به افراد دیگری واگذار کند.

او گفت:

" کارمندان من در Kojima Productions علاقه زیادی به Raiden داشتند، و من نیز به عقیده آنها احترام گذاشتم. من قصد داشتم به جای توسعه این بازی، تمرکزم را بیشتر معطوف به نظارت روی روند تولید آن کنم و دیدم که آنها قصد ارائه یک عنوان اکشن Hack&Slash با Katana را دارند، و می خواهند نقش اصلی را بر عهده Raiden بگذارند. من هم فکر کردم که ' خب، باشه، من به نظرتان احترام می گذارم ' . "

" ولی اگر نظر شخصی من را بخواهید، من می خواستم به سراغ کاراکتر Frank Jaegar (همان Gray Fox) بروم. ولی اگر می خواستیم چنین کاری را انجام بدهیم، می بایست خودم وظیفه نوشتن داستان بازی را بر عهده می گرفتم و به دنبال آن هم مجبور بودم تا خودم ساخت بازی را نیز عهده دار بشم. "

کوجیما عنوان کرد، دوست داشته که مسولیت ساخت این عنوان را به " نسل جدیدی " از تیمش واگذار کند و قصدش این بوده که " بعضی وقت ها، یک چیز متفاوت را ارائه کند" ؛ و همین امر، در آخر موجب شد که، استودیوی Platinum Games با علاقه وافری که به ساخت عناوین Hack&Slash دارد، در سال 2011 وظیفه اتمام پروژه را بر عهده بگیرد.

او در این باره می گوید:

" قبلا من هیچوقت نمی توانستم مسئولیت ساخت بازی های دیگرم را به سایر افراد بسپرم، ولی در مورد Revengeance، آنها اختیار تام دارند. علاوه بر این، اگر من می خواستم بازی را بسازم و آن را کارگردانی کنم، بازی هیچوقت به این شکلی که الان هست، ساخته نمی شد. من از این که شاهد پیشرفت گروهم هستم و از این که می بینم آنها موفق به خلق چنین عنوان فوق العاده ای شده اند، بسیار خوشحالم."

Metal Gear Rising: Revengeance – Kojima wanted Gray Fox to star instead of Raiden | VG247

خوب برادر من، معلومه اگه شما به امید یه متال گیر سالید این بازی رو انجام بدید نا امید میشید!
این یه بازی سریع و پر از تیکه تیکه کردن و بکش بکشه. دقیقا 180 درجه کارهای اسنیک که با آرامش و معمولا بدون جلب توجه انجام میشه. بعدشم این بازی یه بازی به بن بست رسیده بوده که استودیو کوجیما داده به پلاتینیوم گیمز و اونها هم تو یه زمان نسبتا کم نتیجه خیلی خوبی به دست آوردن که اگه طرفدار این سبک بازی ها باشی بهت خیلی می چسبه. حداقل از نظر من به هیچ وجه یه بازی معمولی نیست.

راستی دوستان اگه می خواید مشکلات دوربین کمتر اذیت کنه، سعی کنید از دیوارها دور بیاستید:d

به امید یه متالگیر کسی بازیش نکنه؟ اسم بازی روشه کاربر گرامی.
دوم اینکه هرکس سلیقه ای داره. شما تند دوست دارید با این حرکات .خوب قابل احترامه . مجبور هم نیستید اسنیک با حرکات مخفی(البته خیلی جاها مثل شماره 3 حتی تیر بار رو که باهاش شلیک میکنید شروع به فریادزدن میکنه )یعنی خیلی جاهای بازی نوع پیشبرد بازی مخفی انجام دادن یا اکشن کردنش دست خودتونه .برخلاف رایزینگ که بکش وزنده بمان . بازی کنید.
سوم نظر شخصی ادم با اینکه از روی سند ومدرک حرف بزنه فرق داره.منظورم همون (بن بست )هست که فرمودی. کدوم سایت معتبری اینو گفته بوده؟اگه بن بست بود که از روش رایزینگ نمیشد ساخت!
من خودم این سبک رو خودم به شخصه دوست دارم اما ترجیح میدم حس همون نینجا گیدن ها حفظ بشه . اینم تجربه کردم. اما نچسبید . این حقیقته . به شما چسبید خوب نوش جان :>

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:
دوستان بازی رو برنرمکس تهیه کردم.بازی بصورت کامل روی هارد نصب میشه ولی پیغام میده این دیسک ساپورت نمیشه
و توی بازی نمیره.بدون نصب هم امتحان کردم نشد.به نظرتون مشکل از چیه؟

سوم نظر شخصی ادم با اینکه از روی سند ومدرک حرف بزنه فرق داره.منظورم همون (بن بست )هست که فرمودی. کدوم سایت معتبری اینو گفته بوده؟اگه بن بست بود که از روش رایزینگ نمیشد ساخت!
Metal Gear Rising was secretly canceled before Platinum took it on | Joystiq

بازی قبل از اینکه بیوفته دست پلاتینیوم (یه سال قبل) کنسل شده بود. وقتی بازی رسید به PG، کاملا از نو ساخته شد. با موتور جدید. یعنی بازی ای که شما می بینی فقط یه سال، فقط یه سال ساختنش طول کشید. تو همین یه سال همچین HnS خوبی تحویلمون دادن. اینو از یه نفر میشنوین که با این سبک زندگی کرده. بازی یه HnS بسیار خوب (اینی که نمی گم عالی، به این خاطره که بازی دو تا مشکل. اول دوربینش، و دوم این که بازی از نظر گیم پلی اون عمقی که من از PG میخواستم و تو Bayonetta دیدم رو نداره. این به این معنی نیست که گیم پلی عمیق نیست. نه. گیم پلی بازی خیلی بیشتر از خیلی از HnS های موجود تو بازار عمیق تره.)
خود کوجیما که سری متال گیر رو خلق کرده از این بازی راضیه و به شدت به دنبال ساخت ادامه ش با همین استودیو ـه. وقتی خالق این سری راضیه، تعصب کورکورانه فن ها اصلا قابل قبول نیست. متاسفانه با توجهی که کاربران BC (و فقط BC! کافیه یه سر تو NeoGAF بزنین تا ببنین متاکریتیک چقدر بی ارزشه برای کاربران بزرگترین و حرفه ای ترین فروم گیم دنیا) دارن، فکر می کنن این بازی ضعیفه. اما اینطور نیست. نصف بیشتر مکانیک های بازی خوب معرفی نمیشن. مثلا منتقد Edge که به بازی هفت داده میاد میگه "بازی جاخالی نداره!" در حالی که داره، اما جناب منتقد ندیده بودتش! مشکل از ایشون نیست، اکه بازی خوب مکانیک هاشو معرفی می کرد الان وضعیت این نبود که خیلی ها بازی رو کلا Misunderstood کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or