Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شانس که بد باشه یا بازی خراب میشه یا دیسکش :|
برا من دیسکم خراب شده :| دارم دمو میبینم دسته هم یه جا دیگه ( با شارژ پر و سالم ) قرار داره یهویی دمو قطع میشه مینویسه مرحله کامل شد :| اچیوم نمیده منم دستگاه رو خاموش کردم دیگه ـم نمیخرمش به جهنم :| بازیه خوبیه ولی ندارم پول :| ( برم یه بازی بخرم که یه بازیه جدید لیک بشه )

تند تند نباید بکنی که (:d)
تا دشمن اَتَک کرد بلافاصله جهت رو بده به طرف دشمنه و همزمان اکس رو بزن میکنه

اصن من اولش فقط منتظر میموندم اتک کنن من Parry کنم . هرچقدر هم که دقت میکردم نمیشد :d وسط مبارزه که اصلا نمیشه حالا وقتی رو به روی من هستن شاید بشه
کلا بدجوری رفت رو مُخم

اصن من اولش فقط منتظر میموندم اتک کنن من Parry کنم . هرچقدر هم که دقت میکردم نمیشد :d وسط مبارزه که اصلا نمیشه حالا وقتی رو به روی من هستن شاید بشه
کلا بدجوری رفت رو مُخم
باید سمتی که دشمن بهت حمله می‌کنه رو هم بگیری!
مثلا اگه از جلو حمله می‌کنه باید LS رو بدی جلو و X بزنی

باید سمتی که دشمن بهت حمله می‌کنه رو هم بگیری!
مثلا اگه از جلو حمله می‌کنه باید LS رو بدی جلو و X بزنی

نه بابااااااا :d اینو که خود بازی میگه . من مثلا دارم یکی که جلوم هستش رو میزنم بعد یکی از پشت حمله میکنه سریع آنالوگ رو میدم عقب + X اما مثل گلابی کتک میخوره :d

نه بابااااااا :d اینو که خود بازی میگه . من مثلا دارم یکی که جلوم هستش رو میزنم بعد یکی از پشت حمله میکنه سریع آنالوگ رو میدم عقب + X اما مثل گلابی کتک میخوره :d
خب مثل موز وایمی‌ستی نگاه می‌کنی دیگه:دی
اول باید برگردی سمتش بعد تازه آنالوگ رو بدی سمتش و X بزنی!
بهترین کار A+X ـه که جاخالی بدی!

اوووو برگردی نگاش کنی ببینی چجوری میخواد حمله کنه نیت کنی به خدا توکل کنی صلوات بفرستی بعد Parry کنی تو این زمان که میزنه میترکونه :d
این A+X رو کجا گفته من ندیدم ؟ :-/

مرتضی چه بیکاره میشینه هر چی تو بازی مینویسن رو میخونه :d
وقتی موقع بازی توی لایو با 7 نفر مشغول صحبت باشی همین میشه دیگه . هیچی نمیفهمی از بازی :d
حالا اگه درست جا خالی میده همین رو استفاده میکنیم دیگه . من توی DMC هم برای بعضی از دشمنا Parry استفاده میکردم

ایرانی میتواند ! :d
یاد گرفتیم آقا Parry کردن را و بازی لذتش بیشتر شد . اون Pole Arm رو هم خریدم خیلی باحاله . از خود شمشیر اصلیش هم بیشتر حال میده

NG+ داره ؟ :d

Last edited by a moderator:
لحظه parry کردن رو دقت کن
ربات ها موقع حمله زرد میشه اون قستشیون که باهاش ضربه میزنن
زرد شد ااماده شو تا خواست بزنه parry کن
سایبورگ ها هم معمولا شمشیرشون قرمز میشه موقع اتک
قرمز شد اومد ضربه بزنه paryy کن
دیر و زود ترم بزنی طرف رو بلاک ممیکنه و دیگه ضربه نمیخوری ولی parry هم نمیشه
---------------------
ویرایش:
یاد گرفتی که ! :d

نه بابا برگردی سمتش چیه همینجوری parry میکرد واسه من :> همه میگن parry تو این بازی سخته ولی برای من از بین همه هک اند اسلش هایی که بازی کردم راحت تر بود :|(لذت هم داره تازه)

برای Parray کردن اصلا لازم نیست حتما به دشمن نگاه کنی فقط کافی در همان جهت که بهت حمله میشه و در آخرین ثانیه این کار را انجام بدی بعدش اتفاقات خوبی می افته.اگر بخوای به دشمن نگاه کنی عملا دیگر توی Difficultyآخر همش این Borris داره گریه می کنه برات.Parray کردن توی Normal.Hard خیلی شیرین است توی Very Hard کم اذیت می کنه اما نه زیاد اما توی Revengeanse ،حتی یک صدم ثانیه هم برات ارزش داره چون یک ضربه بزنند میمیری.

سلام می خواستم از دوستانی که این بازی رو تموم کردن بپرسم وقتی بازی رو رو درجه سخت تموم کردم می تونم با همون ارتقاء شمشیر و زره بازی رو روی درجه سختی بالا بازی کنم ؟ ممنون

سلام می خواستم از دوستانی که این بازی رو تموم کردن بپرسم وقتی بازی رو رو درجه سخت تموم کردم می تونم با همون ارتقاء شمشیر و زره بازی رو روی درجه سختی بالا بازی کنم ؟ ممنون

بله می توانید اما اگر New Game کنید تمامش را از دست می دی.Story>Chapter

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or