sobhan2676
کاربر سایت
اون نوار انرژی ـه. وقتی میرید تو حالت Blade Mode و میخواین دشمن ها رو تیکه تیکه کنین، از این نوار کم میشه و با گرفتن محفظه انرژی دشمن ها (که همون ستون فقراتشونه) دوباره پر میشه (نوار سلامتی هم پر میشه.)دوستان این آمپری که زیر آمپره جونمونه مربوط به چیه که رنگش آبی و زرد میشه
اون نوار انرژی ـه. وقتی میرید تو حالت Blade Mode و میخواین دشمن ها رو تیکه تیکه کنین، از این نوار کم میشه و با گرفتن محفظه انرژی دشمن ها (که همون ستون فقراتشونه) دوباره پر میشه (نوار سلامتی هم پر میشه.)
-----
وقتی مرحله مقدمه بازی رو روی درجه Very Hard تموم کنین، کت و شلوار Bodyguard ـه رایدن باز میشه!انقدر حال میده با کت و شلوار و عینک آفتابی دشمن ها رو نصف کنی
![]()

دفاع نداره ولی parry داره که با زدن x و LS در جهت حریفه اگه چند ضربه پشت سرهم بهتون بزنند برای پری کردن باید قبل از هر ضربه این دو تا رو با هم در زمان درست بزنید:dسوالی بود در خدمتم:dممنون بابت راهنمایی.فقط اینکه دکمه دفاع کردن کدومه!!:d
بعله درجه REVENGEANCE که ادم عملا اسفالت میشه:dدرجه سختتر از veryhard هم داره؟![]()
سلام.دوستان یه سوال داشتم.
این باس اخر بازی که دفعه آخر میخوای باهاش مبارزه کنی چطوری باید بزنیش مخصوصا اونجایی که خونشو تقریبا نصف کمتر میبری و دوباره یه هاله سبز رنگ درست میکنه و خونشو برمیگردونه چیکار باید بکنی!!
از blade mode استفاده کن.
برو پشت سرش و بعد y رو بزن مشکل حل میشه اگر با Y حل نشد X رو بزن.
انجام دادم ولی شمشیر و نگه میداره و با کله میزنه تو صورتم:dو به کارش دوباره ادامه میده،وقتی که چند بار دفاع میکنه حرکتمو،جونم تموم میشه.کلا تو زدنش باید چیکار کنم!!خیلی اعصاب خوردی هستش.انجام دادم ولی شمشیر و نگه میداره و با کله میزنه تو صورتم:dو به کارش دوباره ادامه میده،وقتی که چند بار دفاع میکنه حرکتمو،جونم تموم میشه.
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز.بلاخره باز رو تمام کردم.کلا بازی خوبی بودش فقط این غول اخره که حسابی من رو خسته کردش.:dوقتی خواست این کارو کنه برید نزدیکش و از blade mode استفاده کنید بعد یه مربع نارنجی روی قلب سناتور نشون میده باید طوری هدف گیری کنید که اون مربع رو بزنین هروقت درست هدف گرفته باشین توی blade mode یه علامتی وسطه اون مربع نارنجیه میاد بعد بزنین طرف رو له کنین:d
در ضمن رایدن اون همه پلیسو کشت چرا کسی باهاش کاری نداره ؟