تو این بازی نمیشه دفاع کرد؟جاخالی داد؟
موقعی که دشمنت یه لحظه قرمز میشه! باید آنالوگ چپ + X رو به سمتش بگیری دفاع میکنه بعد سریع اتک بزنی!!تو این بازی نمیشه دفاع کرد؟جاخالی داد؟
دوستان تو صفحه ۴۴ در موردش صحبت کردن: (ولی عجب غولآخری بود!)این مرده که اجزای بدنش از هم جدا میشه راه خاصی داره زدنش؟
برشمار ترین سوال درمورد این بازی! :d
برای دفاع حالتی بنام Parry داره: وقتی دشمن حمله میکنه باید X+ LS در جهت حمله دشمن بزنی
جاخالی هم باید در قسمت اسکیل ها بخری
موقعی که دشمنت یه لحظه قرمز میشه! باید آنالوگ چپ + X رو به سمتش بگیری دفاع میکنه بعد سریع اتک بزنی!!
مرسی
خب عین بچه های خوب یه دکمه براش میذاشتن دیگه.مثلا B
جاخالی هم فکر کنم X+A باشه.درسته؟
بچه ها! DMC اتک و کُمبو هاش در حد این هست برم بگیرم اونم؟ چون از این خیلی خوشم اومده!!
سلام.دوتا سوال
باس اخری که گارد میگیره رو چجوری نابودش کنم و از شر اون هلیکوپتر راحت بشم؟و سوال دوم اینکه این بازی حالت شیطانی مثل devil may cry داره یا نه؟ممنون
از راهنمایی دوستان ممنون.این مرحله رو رد کردم و انگاری باس اخر نبود.الان رسیدم به این قسمت و هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
اون باس که هیکلی و خیلی نیرومند هست که فک میکنم این دیگه باس اخر باشه. من دوجا باهاش مشکل دارم یکی وقتی که قطعه سنگ طرف پرت میکنه هرچی lt رو میگیرم و y یا x رو میزنم بازم بهم برخورد میکنه و قسمت دوم اینکه وقتی نیرویه سبز رنگی اطرافش رو احاطه میکنه و دوباره نیرو میگیره هرچی میزنمش اثری بهش نمیکنه.ممنون
نسبت به DmC چندتا ضعف داره از جمله :
-دوربين اعصاب خوردكن (بدترين ضغف اين نسخه)
- نوع Parry كردن كه اصلاً هيچ توجيهي نداره
- كمبوهاي كمتر چه از نظر تعداد و چه از نظر هيجان و جذابيت (نسبت به DmC)
- روايت داستان هم بعضي جاها زياد جالب نيست
به طور كلي در هيچ موردي با DmC قابل مقايسه نيست ولي در كل اگه امسال منتشر نمي شد و لااقل مشكل دوربينشو حل مي كرد مي تونست خيلي موفقتر باشه ...