Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
DLC VR Mission Released
2 Achievment
99783611670304386193.png

من تو غولاخر گیر کردم همین یارو عینکه که با شمشیر sam باید بکشیش l-)
خوب چیز خاصی نداره خودت هم داری میگی باید با شمشیر سم بکشیش مشکل خاصی داره بگو تا راهنماییت کنیم :d

وای پسر دوربین نابود بود کلا

در کل بازی خوبی بود حال داد مخصوصا slice کردن تو صحنه اهسته

من تو غولاخر گیر کردم همین یارو عینکه که با شمشیر sam باید بکشیش l-)

کدوم قسمت دقیقا مشکل داری ؟! :d سنگ پرت میکنه جا خالی بده , وقتی هم سبز میشه برو پشتش تو حالت Blade Mode اون مربع قرمز رو بزن میفته زمین مثل سگ بزنش :d

میگم بازی New Game+ نداره !؟
من از اونجایی که اون دختر بچه با هواپیما رایدن رو می فرسته و رایدن میاد و با این یارو پاکستانیه می جنگه داستان برام مبهم شد یکی بگه اصلاً آخر بازی چی به چیه !؟

اصلا حواسم نبود بازی مثل Bayonetta قابلیت Dodge Offset رو داره. اگه وسط یه کمبو جاخالی بدین، میتونین بعد از تمام شدن جاخالی دادن ( :| :دی) کمبو رو از همون جایی که رها کرده بودین از سر بگیرین :دی
لعنتی سیستم مبارزات یه بیس و پایه ی عالی داره، اما اصلا به اندازه بیونتا روش کار نشده (1 سال! 1 سال! ~x( :دی) واقعا برای تایید شدن دنباله لحظه شماری می کنم. سیستم مبارزات Phenomenal خواهد شد مثل Bayo :دی

همون اوایل بازی هستم. بعد اینکه رایدن از رو ساختمون میاد پایین و بعد نشون دادن کات سنز میره سمت قطار, بازی سرِ Loading گیر میکنه! کسی این مشکلُ داشته تا حالا؟ دیسک بازیم از همین معمولی ها به روش 97% رایت شده ولی هیچ اروری نمیده! فقط سر لودینگ گیر میکنه و بازی لود نمیشه!

یه بار هم دوباره از نو شروع کردم مجددا همون قسمت سر لودینگ بازی گیر میکنه و ادامش رو نشون نمیده! :|

میگم بازی New Game+ نداره !؟
من از اونجایی که اون دختر بچه با هواپیما رایدن رو می فرسته و رایدن میاد و با این یارو پاکستانیه می جنگه داستان برام مبهم شد یکی بگه اصلاً آخر بازی چی به چیه !؟
سوالم سخته ؟

سوالم سخته ؟

اندکی :دی
شما وقتی بازی رو روی یه درجه سختی تموم کردی، یاید بری تو قسمت Chapters و از اونجا از مرحله اول اما با یه درجه سختی دیگه بازی کنین. اینطوری تمام آپگرید هاتون همراهتون میمونه. اما اگه از بخش New Game برید، آپگرید ها همراهتون نیست :دی

اندکی :دی
شما وقتی بازی رو روی یه درجه سختی تموم کردی، یاید بری تو قسمت Chapters و از اونجا از مرحله اول اما با یه درجه سختی دیگه بازی کنین. اینطوری تمام آپگرید هاتون همراهتون میمونه. اما اگه از بخش New Game برید، آپگرید ها همراهتون نیست :دی

خوب با این حساب این مورد هم به یکی دیگه از ضعف های بازی البته از نظر من در نظر گرفته میشه !
اون سوال داستانی که داخل اسپویلر نوشتم رو هم اگه میدونی بگو ما رو از خماری در بیار ... :دی

کدوم قسمت دقیقا مشکل داری ؟! :d سنگ پرت میکنه جا خالی بده , وقتی هم سبز میشه برو پشتش تو حالت Blade Mode اون مربع قرمز رو بزن میفته زمین مثل سگ بزنش :d
اخه مشکل اینجاس که جون ندارم همه پکیج های جونمم سره اون ربات گنده به فنا دادم :d

اخه مشکل اینجاس که جون ندارم همه پکیج های جونمم سره اون ربات گنده به فنا دادم :d

به قول حمید میتونی اون سنگ هارو نصف کنی اما من این کارو نکردم یعنی هرکاری کردم نشد . برای همین خیلی راحت رفتم از اول مرحله رو اومدم و یه حرکت ساده زدم و 5تا بسته ی سلامتی به دست آوردم
همون ابتدای مرحله قبل ازینکه اون در آهنی رو جر بدی بری داخل دقیقا رو به روش انتهای جاده یه جعبه هستش که داخلش یه HP هست . برو اونو بردار بعد با اون دختره Courtney اگه اشتباه نکنم حرف بزن بازی رو سیو کن . بعد Restart بزن دوباره HP رو بردار این کارو 5 بار بکن :d
بعد به خوبی و خوشی برو جلو . اون یارو غول آهنی اصلا کاری نداره اونجا HP از دست نده
در ضمن Restart هم بکنی Health و Fuel Cellـت کاملا پر میشن که یه وقتایی برای از دست ندادن HP به کار میاد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or