Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی اینقد گیمپلی بازی پیچیدست که نمیشه دفاع و جاخالی داد؟
خیلی سادست که شما همون موقع حمله که استیک L رو گرفتی سمت دشمن با حملات سبک خود به خود دفاع میکنه
اون سنگ های آخر بازی هم با بلید مود همه خورد میشن
باید گیمر باشی تا بتونی گیمپلی بازی رو درک کنی

خوب... بلاخره وقت کردم تمومش کردم...
رو درجه متوسط ، 3 ساعت و 58 دقیقه شد.
در مجموع از بازی خیلی راضی بودم. گیم پلی عالی، داستان خوب، گرافیک نه چندان پایین و زانداتسو! خداوکیلی این یکی بسی حال میداد! رکوردم هم برای یک دشمن عادی 289 تیکه هست.
در مجموع واقعا امیدوارم شماره های بعدی این بازی ساخته بشه.... به من که واقعا حال داد....

سلام
تو این بازی میشه دفاع کرد ؟ من تازه اولای بازی هستم اونجا که از بالای ساختمون یدونه از این رباتا میپره پایین بعد لگد میزنه هی نه میشه دفاع کرد نه جا خالی داد
رو نرمال بازی میکنم یعنی انقد سخته بازیش ؟!!!

سلام
تو این بازی میشه دفاع کرد ؟ من تازه اولای بازی هستم اونجا که از بالای ساختمون یدونه از این رباتا میپره پایین بعد لگد میزنه هی نه میشه دفاع کرد نه جا خالی داد
رو نرمال بازی میکنم یعنی انقد سخته بازیش ؟!!!
به این پست نگاه کنید کمکتون می کنه.

بازیش قشنگه!ولی خیلی کوتاهه!
بازیش وقتی یه جسمی رو بیش از 500 تکه میکنی یکم لگ میگیره!
غول آخرهای بازی هم واقعا رو اعصابه!یکی منسن خیلی سخته یکی آخری!

خوب... بلاخره وقت کردم تمومش کردم...
رو درجه متوسط ، 3 ساعت و 58 دقیقه شد.
در مجموع از بازی خیلی راضی بودم. گیم پلی عالی، داستان خوب، گرافیک نه چندان پایین و زانداتسو! خداوکیلی این یکی بسی حال میداد! رکوردم هم برای یک دشمن عادی 289 تیکه هست.
در مجموع واقعا امیدوارم شماره های بعدی این بازی ساخته بشه.... به من که واقعا حال داد....

واقعا بازی اینقدر کوتاه هست ؟
اینجوری باشه که منم الان رسیدم آخراش .

این یارو senator که جونش 200 درصده چطوری بکشم؟ هیچی هم جون اضافی ندارم:(
شما شروع می کنی به زدن و زمانی که شروع کرد به پرتاب کردن تانک شما از وسط که نصف می کنی روی زمین Health Pack می ریزه.زمانی که شروع می کنه خودش را دوباره شارژ کردن میری پشت سرش و در حالت Balde Mode و می زنیش.

بابا این سنگ ها که این یارو ارمسترانگ میندازه چطوری باید نصف بشه.....هرکاری میکنم تو بلید مود خط شمشیرم جور نمیشه که نصف کنه.پدرم در اومد خب :(

بابا این سنگ ها که این یارو ارمسترانگ میندازه چطوری باید نصف بشه.....هرکاری میکنم تو بلید مود خط شمشیرم جور نمیشه که نصف کنه.پدرم در اومد خب :(

میتونی نصف نکنی، اگه سریع بدویی زیر جایی که وایساده سنگا از رو سرت رد میشن.

NG ـــه ؟ :دی حتی دوربینشم از نینجا گایدن الهام گرفتن ! :دی

بازی فوق العاده لذت بخشِ ! کات سینا و شلوغ پلوغیایِ مبارزات و باس های دلچسب ! همچی سررِ جاشه ! Parry که خیلی ساده بود :|

کلن من تمامِ پست های این تاپیکُ خوندم ولی تازه دیروز بازیو انجام دادم . اگه گرافیکِ بهتری داشت قطعا متایِ بهتری میداشت ( غیب گفتم ! :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or