Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دو تا چپتر بدون پری و جن و اینا اومدم مشکلی هم نبود رو نرمال، منتها بعضی ها یه بار که میمیرن کلن براشون سنگین تموم میشه :D
با بعضی بازی ها باید زندگی کرد بعضی بازی ها رو هم بازی کرد این از اون بازی هاست که باید زندگی کرد این باس های پیاپی و کات سنس ها و کارکتر ها منو کاملن یاد متالگیر میندازه و این خیلی خوبه که پلاتنیوم خواسته به اصول پای بند باشه، مشکل دوربین بعضی ها هم اینه که طبق عادت موقع بازی های هک اند کلش همه دکمه هارو میزنن بعد موقع ای که ال تی رو میزنن دوربین می چرخه که با فری بلید کار کنی و سرشون گیج میره. این بازی یکم متفاوته باید دقت هم ضمن سرعت رعایت کنید.
در ضمن هر جای بازی که بخواین میتونین سیو کنین.
توی لینک زیر گفته مشکل بازی اینه که خیلی چیزا رو نمیگه، یا اونایی که فهمیدن نابغه ان یا اینا خیلی خنگن. توتریال هم رفتن بد چیزی نیست.
Some Tips For Playing Metal Gear Rising, Since It Does A Terrible Job Of Explaining Anything To You

فکر کنم من اولین کسی بودم که از بازی بد گفت مشکل این نیست که بازی مشکلات خودش رو داره وقتی صدای ادم در میاد که مدام ازش تعریف بشه اونهم به خاطر علاقه شخصی به mgs این رو برای اونهایی میگم که فکر میکنن سیستم مبارزه در بازی به هوش بازی کن بستگی داره یک روش در مباره هست که 99% پیروز میشید پشت به تصویر تلوزیون سه کلید XYB رو تندتند بزنید وقتی روتون رو برگردونید میبینید همه مردن!!!!

دوستان بهترین رنک تو بازی چیه ؟؟ همون S هست ؟؟ :-/
واقعا با بازی دارم حال میکنم.بعد از چند ساعت بازی کردن همش دارم حس میکنم این ربات کوچیکا جلو چشممن!!:دی

داداش دکمه گارد به چه درد میخوردش?شما اونجوری وسط جنگ یهویی گارد میگیری! انقد صبر میکنی تا یکی حمله کنه!اینجوری فقط هنگام حمله دفاع میکنی که هم طبیعیه هم سرعتو بالا میبره فقط یکم فکر میخواد,تا به این نتیجه برسی.یعنی شما از سرعت کاراتون کم نمیشه رایدن یه لحظه پری میکنه و سریع ادامه میده!اونجوری مثلا rb رو دیر میزنی یا حتی اگع به موقع هم بزنی دستت,از رو دکمه ها کامل رفته!فکر نمیکنم کسی اینجا اینو با mgs مقایسه کنه چون تنها شباهت این دوبازی با هم اینه که جفتشون یه بازین:دی
رایدن مثل رعد و برق سریعه!
درضمن,ساده ترین سیستم گاردی که دیدمو تو این بازی قرار دادن!
جهت حمله دشمن و دوربین با جهت انالوگت باید یکی باشه!همین.
خیلی عالیه.گکو ها هم میشه,اینجوری پری کرد!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

توی لینک زیر گفته مشکل بازی اینه که خیلی چیزا رو نمیگه، یا اونایی که فهمیدن نابغه ان یا اینا خیلی خنگن. توتریال هم رفتن بد چیزی نیست.
Some Tips For Playing Metal Gear Rising, Since It Does A Terrible Job Of Explaining Anything To You

دقیقا مشکل بازی همینه. خیلی چیزا رو نمیگه یا بد میگه. برای همین هم بعضی از منتقد ها اصلا نفهمیدن که بازی parry داره! :| :دی

دوستان بهترین رنک تو بازی چیه ؟؟ همون S هست ؟؟ :-/

S آخرشه :دی برای گرفتن S نباید ضربه بخورید :دی
چه باس های دهن سرویس کنی داره#:-s
Sam رو ندیدی هنوز! :shrewd: تو Hard اشک آدم رو در میاره! :shrewd: :دی

درضمن,ساده ترین سیستم گاردی که دیدمو تو این بازی قرار دادن!

Bayonetta :-" :d

من هنوز فرصت نشده بازی رو شروع کنم ولی دموش رو حدود 4-5 باری رفتم.
این پری به نظرم خیلی آسون بود و نمیدونم چرا دوستان باهاش مشکل دارن.

یه چیزی بگم در مورد این دفاع کردن و اینا :دی

من خودم تا باس اخر خیلی کم پیش میومد از parry یا جاخالی (x+a) استفاده کنم. دلیلش هم این بود که نیاز نمیشد کلا یا اکثرا از نینجا راش استفاده میکردم.

ولی باس اخر مجبور شدم چون هر ضربش 50 درصد جون رو کم میکرد بعد از حدود 10 بار باختن اینقدر تمرین شده بود برام که دیگه تمام حرکاتشو جا خالی میدادم چون ریتمش کاملا مشخصه و میاد دستتون.

نکته بعدی این بود که همش از کمبوهای معمولی استفاده نکنید تو منو توی help لیست کمبوها هست کامل و خیلی هاشون دمیج بالایی وارد میکنن با یکمی تمرین میاد دستتون.

=========
راستی من یه سوال داشتم که درجه سختی اخر بازی چیه و چجوری باز میشه :دی

یک سوال از تمام دوستانی که از بازی بد می گن و انواع و اقسام ایرادات را می گیرند
شما چطور می توانید فرق بین یک Gamer Pro و Gamer normal را متوجه بشید؟!
اصلا قصد توهین به کسی را ندارم ،اما واقعا این Difficulyt ها نیست که این ممیز را می کشه.
قابل توجه-که من خودم را جزو دست دوم می دونم .

یک سوال از تمام دوستانی که از بازی بد می گن و انواع و اقسام ایرادات را می گیرند
شما چطور می توانید فرق بین یک Gamer Pro و Gamer normal را متوجه بشید؟!
اصلا قصد توهین به کسی را ندارم ،اما واقعا این Difficulyt ها نیست که این ممیز را می کشه.
قابل توجه-که من خودم را جزو دست دوم می دونم .
من از این بازی همه جور ایرادی میگیرم از اسمش گرفته که هیچ ربطی به شماره های قبل نداشت تا اخر الا سختی بازی فکر نکنم ربطی به مشکلات یک بازی داشته باشه معایب بازی یک چیزه و سختی و اسونیش یک چیز دیگه مثلا تو بازی وقتی پل پشته سر داره خراب میشه شما باید فرا کنید برای این فرا چی لازمه نگه داشتن دکمه RT و دیگر هیچ بر عکس اگه بخای از رو موانع عبور کنید یا بپرید گیر میکنه و میوفته سیستم دفاعش هم کاملا خودکاره فقط کافیه چشمهات رو ببندی و تندتند دکمه بزنی خودش همه کار میکنه این یک بازی کاملا درجه 2 هست فقط بخاطر بکش برو جلو و قول کشی و مخصوصا قولهای معنث خیلی تو چشمه اگه تالبی یک لیست از معایب بازی بزارم جلوت یا بزا بچها همین جوری بابازی حال کنن و بیخال شو

خداشاهده تو بازي سنتر يه سري پيدا ميشن كه ...
باور كنيد همه مي دونيم كه يه چيزي به اسم سلايق شخصي وجود داره ، پس بيايم وقتي كه راجعب يه بازي يا موضوعي صحبت مي كنيم كه كلي طرفدار داره يا كلي آدم نظرشون با ما متفاوته راجع بهش و نظرات ما اصولا هيچ گونه پس زمينه ي كارشناسانه اي در اون نيست حرف ميزنيم ، آخر صحبتهامون يه جمله ي كوچيك "به نظر من" اضافه كنيم و از خودمون فكت صادر نكنيم...، يه كمي هم به همديگه و نظرات هم احترام بزاريم...
يه كمي هم دستور زبام ياد بگيريم بد نيست ها ؛ قول چيه (غول)؟! تالب (طالب)؟!معنث (مونث)!!!! (البته منظورم فقط اين دوستمون نيست بخدا ، بهش بر نخوره ؛ خيلي ها همينطوري هستن
معذرت اگه كسي ناراحت شد از حرفهام

من از این بازی همه جور ایرادی میگیرم از اسمش گرفته که هیچ ربطی به شماره های قبل نداشت

وارد نــــــــــیســـــــــت!!!
judge-smiley.gif

بازی تازه اولین شمارش بود :دی

اقا تسلیم گشتم تو این بازی هیچ مشکلی ندیدم اخرت بازی بود گرافیک موزیک داستان و تو کل باز هم هیچ باگی نداشت خوشبحال هرکی تموش کرده اخه فقط فن های بازی میتونن درکش کنن ماکه بخیل نیستیم بازی رو هم که من نساختم بخام نظر بدم البطه با وجود اینکه بازی نینجا گایدن و دویل مایکرای هر شمارش رو بیشتر از سه بار تا اخر رفتم این بازی که اشتباحا یا اتفاقا خیلی شبیح به اونا بود البطه به ترفدارهای این بازی برنخوره اونهااز روش کپیبرداری کرده بودن نتونستم بیشتر از یک ساعت بازی کنم اخه قدرت درک این بازی رونداشتم حالا میخام برم چند سال یوگا کارکنم شاید بتونم رکوردم رو بشکنم یک ساعت و ده سانیش کنم

---------- نوشته در 08:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 AM ارسال شده بود ----------

يه كمي هم دستور[ زبام ]ياد بگيريم بد نيست ها
معذرت اگه كسي ناراحت شد از حرفهام
اقا معلم شرمنده ممکنه بگید این که نوشتید یعنی چه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or