Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حیف اون باس هایه قشنگ که به این باس پایانی ختم شدن واقعا یارو نه تکنیکی نه چیزی فقط خرجونه یه سناتور گنده بک که کله یازی رو واسم خراب کرد هم از نظر داستان و هم همه چیزایه دیگه
حالا چه جوری اینو باید زد جدا

من گرفتم این بازی رو
فقط بخش آموزش رو رفتم تا با گیم پلی آشنا بشم
معرکه بود
میزنی یارو رو کتلت میکنی و هزار تیکش میپاشه زمین و غرغ خون میشه
حالا ببینیم داستانش چطوره

درسته توی شماره دو رایدن چریک بود به واقعیت نزدیک تر بود کارهاش وداستانش . در رابطه با شماره 4 باید بگم داستان شخصیت رایدن رو جذاب کرد .داستان حماسی بود . یه کم تخیل چاشنیش کرده بودن که بد نبود به نظرم .اما دیگه تو این کاملا رایدن رو کرده بودن ترکیب 3 شخصیت پلیس اهنی . نینجا گیدن . نینجا بلید .فضای اونم شده بود ترکیبی از نینجا بلید .متالگیر . دویل مای کرای. بازی بدی نبود اما الهام گرفته از بازی های مختلف ومحبوب بود که نمونه اش رو مثال زدم. در اصل کپی بود. برا کسی که این سبک بازی رو خیلی دوست داره مثل اونایی که نینجا ها رو گیم هاشو می پسندن خوب بود وکسایی که این سبک بازی نکرده بودن . جذاب بود. بازی متالگیر رو با پشت دوشکا نشستن . تیر اندازی با اسلحه . مخفی کاری . معما داشتن. فضاهای متنوع چه از بابت مراحل .چه باس ها قشنگ کرده بود. یک جا جنگل یک جا رودخونه . خرابه های شهر . و.... باس هاش هم از یه شیش لول بند تا دستگاه غول اهنی و خون اشام داشت. این چی به ارث برده بود از اون بازی؟ اگه جدای اون بازی بود نباید کپی کاری میشد . حداقل این حس رو میداد به بازی کننده که تا حالا این نوع بازی نکرده. هر چند بدون طرفدار هم صد در صد نیست . وهستند کسایی که مغرضانه نظر میدن براش وهستن دوستانی که با تعصب براش نظر میدن. اما واقعیت از نظر اسم متالگیر رو یدک میکشید.

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:37 PM ارسال شده بود ----------

چرا مشکل داره. برنر فقط نصب میشه رو هارد. برا حل مشکل ات برو قسمت اموزش ها طریقه رایت ها رو توضیح دادن توی اون تایپیکها.

در اون که شکی نیست.
ببین اونا رو کوجیما کلی ظرافت و وسواس به خرج داده تا بسازه!بازی پرمغزیه!یعنی الکی مخفی کاری نمیکنی!باید با فکر اینکارو بکنی:دط
این لامصب LS دستمو ترکوند:دی
تنها چیزی که از mgs به ارث برده اون کارتن مقواییا هستند:دی
اونم که تنها کسی که رو زمین میتونه ازشون شیک و تمیز استفاده کنه سالید اسنیکه:دی
من این بازیو بیشتر به عشق کات کردنش خریدم!همیشه تو محیط کلی علاف میکنم خودمو با کات کردن!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

خوب بازی تموم شد.
باس اخر بازی با همون روش صفحه قبل کشتم !! :دی
اما خداوکیلی وسط بازی چقدر دسته می لرزید !یه دیقه دسته رو میزاشتم رو میز تموم میز تکون تکون میخورد !!
از سم هم خیلی خوشم اومد شخصیت باحالی بود.

حیف اون باس هایه قشنگ که به این باس پایانی ختم شدن واقعا یارو نه تکنیکی نه چیزی فقط خرجونه یه سناتور گنده بک که کله یازی رو واسم خراب کرد هم از نظر داستان و هم همه چیزایه دیگه
حالا چه جوری اینو باید زد جدا
اول که بیشتر کتک می خوری داستان خودش ادامه پیدا میکنه. از وقتی شمشیر قرمز رو گرفتی rtرو نگه دار البته نزدیکش باش دکمه y رو بزن تند تند وقت قدرت گرفتن زیاد با شمشیر بزنی نمی تونه قدرت بگیره یا در میره بالای ساختمون برات اهن پاره پرت میکنه که جا خالی میدی . یا وقتی قدرت گرفت با سرعت دوید سمتت زمان بندی کن از روی سرش بپر .همینا رو تکرار کن میمیره.

خوب بازی تموم شد.
باس اخر بازی با همون روش صفحه قبل کشتم !! :دی
اما خداوکیلی وسط بازی چقدر دسته می لرزید !یه دیقه دسته رو میزاشتم رو میز تموم میز تکون تکون میخورد !!
از سم هم خیلی خوشم اومد شخصیت باحالی بود.

آره بابا از هر دقیقه بازی 30 ثانیه فقط رو ویبره بود:d
شده مثل GTA 4. من وقتی میرفتم دستشویی یا آشپز خونه بازی رو پاز نمیکردم هردفعه برمیگشتم میدیدم تلفن زنگ خورده دسته ام افتاده زمین :|:d
یکی از آنالوگام برای همین شکست:d.

آخرین ویرایش:
یکی از مشکلات بازی این بود که انسانها هم مثل روباتها به محض اینکه تیکه تیکه میشدن سریخ منفجر و یا ناپدید میشدند.

بهتر بود که برای طبیعی جلوه دادن حداقل طراجی کشته شدن انسانها را از روباتها متمایز میکردند.

دوستان موقع کشتن سناتور وقتی سبز میشه داره عمرش اضافه میشه باید چیکار کنم؟
چند صفحه قبل فکر کنم یکی از دوستان توضیح دادن
میری نزدیک سناتور و درحالت Blade Mode بهش ضربه می زنی اون هم شمشیر را میگیره و می زنتت زمین چند بار این کار را تکرار کن خودش خسته میشه.

چند صفحه قبل فکر کنم یکی از دوستان توضیح دادن
میری نزدیک سناتور و درحالت Blade Mode بهش ضربه می زنی اون هم شمشیر را میگیره و می زنتت زمین چند بار این کار را تکرار کن خودش خسته میشه.
اگه بری پشت سرش مربع قرمز رو تو blade mode بزنی اون مشت رو هم نمیخوری و زمین نمی افتی

خب باس آخر رو کتلت کردم تو hard :دی اشکم در اومد :دی 5 تا Repair Unit داشتم، خدا Revengeance رو به خیر کنه! :دی
پ.ن: دستام میلرزه الان! :دی لول! :دی

خب باس آخر رو کتلت کردم تو hard :دی اشکم در اومد :دی 5 تا Repair Unit داشتم، خدا Revengeance رو به خیر کنه! :دی
پ.ن: دستام میلرزه الان! :دی لول! :دی

توی این Mode فکر کنم از دست خدا هم کاری بر نمیاد.من دارم بازی می کنم نصف موهام ریخت نصف دیگش را هم خودم کندم.

اقا تسلیم گشتم تو این بازی هیچ مشکلی ندیدم اخرت بازی بود گرافیک موزیک داستان و تو کل باز هم هیچ باگی نداشت خوشبحال هرکی تموش کرده اخه فقط فن های بازی میتونن درکش کنن ماکه بخیل نیستیم بازی رو هم که من نساختم بخام نظر بدم البطه با وجود اینکه بازی نینجا گایدن و دویل مایکرای هر شمارش رو بیشتر از سه بار تا اخر رفتم این بازی که اشتباحا یا اتفاقا خیلی شبیح به اونا بود البطه به ترفدارهای این بازی برنخوره اونهااز روش کپیبرداری کرده بودن نتونستم بیشتر از یک ساعت بازی کنم اخه قدرت درک این بازی رونداشتم حالا میخام برم چند سال یوگا کارکنم شاید بتونم رکوردم رو بشکنم یک ساعت و ده سانیش کنم

---------- نوشته در 08:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 AM ارسال شده بود ----------

اقا معلم شرمنده ممکنه بگید این که نوشتید یعنی چه
همينكه نوشتي "اقا معلم"مشخص مي كنه منظورم رو فهميدي دوست عزيز . در ضمن اين يه انتقاد دوستانه بود و براي اين بود كه بيشتر به نوشتارت دقت كني . اگه توجه كني مي بيني بقيه ي دوستان هم توي تاپيك هاي ديگه با روش هاي ديگه اينطور چيزي رو بهت گفتن. حالا شما لحنت رو بهتر كن اينم پيشكش . نمي دونم ماها چرا اينجوري هشتيم ! تا يكي يه چيزي بر خلاف نظر ما ميگه قاطي مي كنيم ! گفتم كه كسي منكر اختلاف سلايق نيست اما كسي اجازه نداره به علايق ديگران توهين كنه و به عنوان فكت تحويل بده . نظر شخصي بحثش كاملا جداس
اميدوارم منظورم رو گرفته باشي و ناراحت نشده باشي
:)

بازی تموم شد، به غیر از گیم پلی و اینا (که یه نقد رو می طلبه! :دی) میخوام در مورد داستان و حال و هوای بازی صحبت کنم. داستان شاید به متال گیر های قبلی نرسه، اما در نوع خودش خیلی جالبه. شخصیت های خوبی معرفی شدن، مثل Courtney یا Kevin. برام خیلی جالبه که با اینکه شاید 20 دقیقه هم بیشتر این دوتا شخصیت رو نشون ندادن، اما با این حال بازم تو دلم نشستن. مثلا می دونم کوین پیتزا دوست داره یا Courtney همیشه قهوه میریزه رو میز! اینا رو هیچ وقت مستقیم تو بازی نمی گن! فقط با رفتار شخصیت ها یا صحبت کردن باهاشون تو قسمت Codec میشه فهمید. اما به شخصه از شخصیت Sam خیلی خوشم اومد. رابطش با Wolf (که بازم جزو شخصیت های مورد علاقه م هست!) و اینکه خودشو فدا می کنه برای رایدن، خیلی دوست داشتنیش کرده. Sunny و اون پسره خیابونیه هم خوب از آب در اومدن. کلا حال و هوای بازی خیلی "زندگی کردن" ـه. ای کاش فقط یه کم بیشتر به PG وقت میدادن تا بازی طولانی تر بشه....
پایان بازی هم خیلی جالب بود. حرف های سناتور رایدن رو متحول کرد. شدیدا Hint میداد به دنباله! به شدت منتظرم دنباله رو ببنیم (احتمالا میره برای نسل بعد)

راستي آقا مرتضي من چندتا سوال داشتم ممنون مي شم جواب بدي
تو پايان هر چپتر يه آمار از رنك هاي كسب شده تو هر مرحله ي اون چپتر نشون مي ده.تو چند تا از چپترها ؛ يكي دوتا جاخالي وجود داشت كه به جاي رنك ؛ خط تيره گذاشته شده بود،اون مال چيه؟ماموريت جانبي يا مخفيه؟چجوري باز مي شه؟تو VR mission ها هم تو رديف آموزشيش دوتا جاي خالي وجود داره اون چيه؟اونو چطور باز كنيم؟
و يكي ديگه اينكه بازي حركت يا كمبوي خاصي داره كه تو منوي Help ننوشته باشه و خودمون بايد كشفش كنيم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or