Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی من یه سوال داشتم که درجه سختی اخر بازی چیه و چجوری باز میشه :دی
REVENGEANCE! :d
فکر کنم باید Very Hard رو تموم کنی :دی

یک سوال از تمام دوستانی که از بازی بد می گن و انواع و اقسام ایرادات را می گیرند
شما چطور می توانید فرق بین یک Gamer Pro و Gamer normal را متوجه بشید؟!
اصلا قصد توهین به کسی را ندارم ،اما واقعا این Difficulyt ها نیست که این ممیز را می کشه.
قابل توجه-که من خودم را جزو دست دوم می دونم .

گیمر حرفه ای بودن اصلا به درجه سختی یا چیزایی مثل اچیومنت و تروفی و اینا نیست و بحثش خیلی مفصل ـه. :دی
اما خب به نظرم دلیل اینکه بعضی از دوستانی که از درجه سختی بازی می نالند اینه که کلا بازی یه سبک متفاوتی رو داره تو بازی های HnS. مثلا تو هیچ بازی ای اینقدر اصرار به دفاع کردن وجود نداشت. کلا سبکش فرق می کنه با همه با وجود شباهت ها. :دی

من هم بازی رو تموم کردم. اما چیزی که به نظر خودم اومد و ایراد میشد گرفت این بود که نسبت به سری های قبل متالگیر داستان خیلی ساده ای داشت . میشه گفت اصلا رو داستان کار نکرده بودن. دوم اینکه خیلی بازی کوتاه بود خواسته بودن زود تموم کنن تا به خط فروش برسونن. سوم اینکه شاهکار نبود یه بازی بدی هم نبود یه کپی از نینجا بلید و نینجا گیدن و یه چیزایی مثل بیسیم صحبت کردن متالگیر ها رو داشت. چیز جدیدی یا سبک جدیدی نبود .توی این سبک بازی زیاد هست. از کوجیما که خالق سری متالگیر بوده انتظار بیشتری بود. فقط موزیک ها بد نبود که اونم سلیقه ای هست. چهارم باس ها بود .ترتیب مبارزه با باس ها لذت بازی رو گرفت . من خودم انتظار داشتم باس اخر یکی از اون دو شخصیت اول داستان باشه نه یه ادم معمولی که اینقدر هم تخیلیش کرده بودن!. پنجم اصلا با رایدن متالگیر شماره 2 خیلی فاصله داشت! روی هوا با جت ها وسفینه ها وموجودات تخیلی مبارزه میکرد .ششم دمو های ساده ای داشت . جایی نبود که از گرافیک بازی لذت ببری .چیزی که تو گرافیک که بشه جدا کرد این بازی رو با مابقی بازی های معمولی نداشت.در کل تجربه یک بار بازی کردنش هم بد نیست ولذت داره.

سلام دوستان من وقتي ميخوام اين بازي رو نصب كنم تا از روي هارد اجرا شه وسط نصب وقتي ٤٥ درصد ميشه ارور ميده كه ديسك كثيفه و خط افتاده و قادر به خوندنش نيست و از نصب ميپره بيرون لطفا راهنمايي كنيد

سلام دوستان من وقتي ميخوام اين بازي رو نصب كنم تا از روي هارد اجرا شه وسط نصب وقتي ٤٥ درصد ميشه ارور ميده كه ديسك كثيفه و خط افتاده و قادر به خوندنش نيست و از نصب ميپره بيرون لطفا راهنمايي كنيد
برنر مکس رایت شده سی دیت؟ اگه برنر هست ونمیریزه دی وی دیت مشکل داره. اگه معمولی رایت شده بزار ببین از روی دی وی دی هم بخواد اجرا بشه مشکل اجرا داره یا نه.

یک سوال از تمام دوستانی که از بازی بد می گن و انواع و اقسام ایرادات را می گیرند
شما چطور می توانید فرق بین یک Gamer Pro و Gamer normal را متوجه بشید؟!
اصلا قصد توهین به کسی را ندارم ،اما واقعا این Difficulyt ها نیست که این ممیز را می کشه.
قابل توجه-که من خودم را جزو دست دوم می دونم .
ببین دوست عزیز اصلا بحث حرفه ای بودن و اینها نیست. بازی اصلا بالانس نیست و همین به شدت رو اعصابه. من اعصابم خرابه درست، چرا؟ چون DS رو با تموم حرف و حدیث هاش تموم کردم رفت ولی این اونقدر دیگه رو مغزم رژه رفت که به شیکست dvd ختم شد، کلّ بازی به دو قسمت تقسیم میشه، قسمت اول بدون ذره ای فکر و برنامه ریزی هر چی میاد جلوت رو پودر میکنی ، به همراه یک مقدار پلتفرمر چیپ و صحنه های اکشن کارگردانی شده حال به هم زن قسمت دوم هم باس هاش که برخلاف توهم خیلی ها که آنرا متنوع و خلاقانه میدونند خلاصه شده به کانتر اتک و تمام، حالا این وسط جفت آنالوگ های دسته من خراب شده (قبلا و نه سر این بازی) برا همین اصلا نمی توانم دقیق پری بزنم که مشکل از خودمه ولی به خدا فقط این نیست، بازی سری mg رو با مغز میزنه زمین، هم چین گرافیک پرتی هنره رو ۶۰ fps? والا! کلّ افکت هاش رو زدن. از اجزای محیط زدن، ادعاشون هم میشه، پارتیکل هایی که تیکه تیکه میشن بشکه های اینور اونور و طراحی مراحل من رو که یاد زمان ps۲ انداخت. بازی به شدت کوچیکه در حدی که میشد رو XBLA بدند بیرون. تموم اینها نظرات شخصی بود و اگه به صاحبان اصلی اینجا برخورد پاک کنند بره تموم این صحبت هارو.
دوست عزیز بهت برنخوره ولی اینطور که از شکستن سی دی و خراب کردن انالوگهای دسته و اینطور صحبت کردن شما پیداست مشخصه که شما بسیار آدم عصبی هستی و بهت پیشنهاد میکنم یه مدت کنسول رو جمع کنی و بری هوای تازه تنفس کنی و به سلامت جسمی و روحی برسی چون بازی کردن به مرور زمان صبر و حوصله ادم رو از بین میبره و کنترل اعصاب رو زیر سوال میبره.

این فقط و فقط یک پیشنهاد دوستانه بود.موفق باشید.
محض اطلاع آنالوگ ها بعد از ۵ سال بازی کردن کم کم لق شده بود و خراب، راجع به پیشنهادتون هم ممنون از نگرانیتون، بهش فکر می کنم

آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز اصلا بحث حرفه ای بودن و اینها نیست. بازی اصلا بالانس نیست و همین به شدت رو اعصابه. من اعصابم خرابه درست، چرا؟ چون DS رو با تموم حرف و حدیث هاش تموم کردم رفت ولی این اونقدر دیگه رو مغزم رژه رفت که به شیکست dvd ختم شد، کلّ بازی به دو قسمت تقسیم میشه، قسمت اول بدون ذره ای فکر و برنامه ریزی هر چی میاد جلوت رو پودر میکنی ، به همراه یک مقدار پلتفرمر چیپ و صحنه های اکشن کارگردانی شده حال به هم زن قسمت دوم هم باس هاش که برخلاف توهم خیلی ها که آنرا متنوع و خلاقانه میدونند خلاصه شده به کانتر اتک و تمام، حالا این وسط جفت آنالوگ های دسته من خراب شده (قبلا و نه سر این بازی) برا همین اصلا نمی توانم دقیق پری بزنم که مشکل از خودمه ولی به خدا فقط این نیست، بازی سری mg رو با مغز میزنه زمین، هم چین گرافیک پرتی هنره رو ۶۰ fps? والا! کلّ افکت هاش رو زدن. از اجزای محیط زدن، ادعاشون هم میشه، پارتیکل هایی که تیکه تیکه میشن بشکه های اینور اونور و طراحی مراحل من رو که یاد زمان ps۲ انداخت. بازی به شدت کوچیکه در حدی که میشد رو XBLA بدند بیرون. تموم اینها نظرات شخصی بود و اگه به صاحبان اصلی اینجا برخورد پاک کنند بره تموم این صحبت هارو.

دوست عزیز بهت برنخوره ولی اینطور که از شکستن سی دی و خراب کردن انالوگهای دسته و اینطور صحبت کردن شما پیداست مشخصه که شما بسیار آدم عصبی هستی و بهت پیشنهاد میکنم یه مدت کنسول رو جمع کنی و بری هوای تازه تنفس کنی و به سلامت جسمی و روحی برسی چون بازی کردن به مرور زمان صبر و حوصله ادم رو از بین میبره و کنترل اعصاب رو زیر سوال میبره.

این فقط و فقط یک پیشنهاد دوستانه بود.موفق باشید.

برنر مکس رایت شده سی دیت؟ اگه برنر هست ونمیریزه دی وی دیت مشکل داره. اگه معمولی رایت شده بزار ببین از روی دی وی دی هم بخواد اجرا بشه مشکل اجرا داره یا نه.
نميدونم برنر مكس هست يا نه از كجا بايد متوجه شم؟ وقتي از رو دي وي دي اجرا ميكنم مشكل نداره ميشه از روي همين دي وي دي خودم برنر مكس رايت كنم؟ ممنون

من هم بازی رو تموم کردم. اما چیزی که به نظر خودم اومد و ایراد میشد گرفت این بود که نسبت به سری های قبل متالگیر داستان خیلی ساده ای داشت . میشه گفت اصلا رو داستان کار نکرده بودن. دوم اینکه خیلی بازی کوتاه بود خواسته بودن زود تموم کنن تا به خط فروش برسونن. سوم اینکه شاهکار نبود یه بازی بدی هم نبود یه کپی از نینجا بلید و نینجا گیدن و یه چیزایی مثل بیسیم صحبت کردن متالگیر ها رو داشت. چیز جدیدی یا سبک جدیدی نبود .توی این سبک بازی زیاد هست. از کوجیما که خالق سری متالگیر بوده انتظار بیشتری بود. فقط موزیک ها بد نبود که اونم سلیقه ای هست. چهارم باس ها بود .ترتیب مبارزه با باس ها لذت بازی رو گرفت . من خودم انتظار داشتم باس اخر یکی از اون دو شخصیت اول داستان باشه نه یه ادم معمولی که اینقدر هم تخیلیش کرده بودن!. پنجم اصلا با رایدن متالگیر شماره 2 خیلی فاصله داشت! روی هوا با جت ها وسفینه ها وموجودات تخیلی مبارزه میکرد .ششم دمو های ساده ای داشت . جایی نبود که از گرافیک بازی لذت ببری .چیزی که تو گرافیک که بشه جدا کرد این بازی رو با مابقی بازی های معمولی نداشت.در کل تجربه یک بار بازی کردنش هم بد نیست ولذت داره.

درمور داستان ساده شدید باهات موافقم.
ولی درمورد شخصیت رایدن نه.نمیدونم mgs4رو بازی کردی یا نه.ولی اونجا رایدن یه نینجا بودش.و به اندازه همینجا وحشی بود.
رایدن mgs2 بیشتر یه ادم ساده بودش که در طول ماموریت پخته میشه!
گرافیکشم اره چیز خاصی نداشت ولی بازم مقایسه ش با mgs اشتباهه.
بنده کلا mg رو با اسنیک میشناسمو علاقه دارم :دی
رراستی این بازی بود یا mgs1 بود که vr mission رو میرفتی میذاشت با gray fox بازی کنی?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

درود خوب وقت شد این ابر شاهکار دنیای گیم تموم کردم انصافن بعد از نینجا گیدن 2 همچین بازی ندیده بودم
تنها کافی هست استاد کوجیما و همراهانش نظری به ی بازی داشته باشند همین کافی هست که بازی شاهکار از اب دربیاد فقط هدف بگیر دقیق بزن دست پا سر کله قطع کن خون مثل شیر فلکه میزنه بیرون >:d<
باس ها و مبارزها عالی
اهنگ و صداگذاری عالی
گیم پلی عالی
داستان عالی
گرافیک و فریم عالی 60 فریم :d
بی شک یکی از بهترین تجربه های من رو این نسل بود
امتیاز من به بازی 9.75

آقا این باس آخر رو چطوری باید بکشم؟! اونجاییم که از سگه شمشیر قرمز Sam رو گرفتم. هرکاری می‌کنم نمی‌تونم این سناتوره رو بکشم! مشتاشم نمیشه بلاک(یا همون Perry) کرد اصلاً بلاک کنم هم باز جونم کم میشه. چیکارش کنم؟

هم اکنون که این پست را می نویسم، بند بند انگشتانم درد می کند! :دی اینطوری نمیشه، باید مرحله رو از اول شروع کنم یه ده دوازده تا از اون آیتم های Repair جمع کنم :دی (آخ دلم واسه این جنگولک بازی ها و سر بازی کلاه گذاشتن ها تنگ شده بود! >:d< )

آقا این باس آخر رو چطوری باید بکشم؟! اونجاییم که از سگه شمشیر قرمز Sam رو گرفتم. هرکاری می‌کنم نمی‌تونم این سناتوره رو بکشم! مشتاشم نمیشه بلاک(یا همون Perry) کرد اصلاً بلاک کنم هم باز جونم کم میشه. چیکارش کنم؟
مشت هایی که به زمین میزنه رو نمی تونی بلاک کنی. وقتی میخواد بگیرتت هم پشت سر هم جاخالی بده (X + A باید این حرکت رو خریده باشی.). پیشنهاد می کنم برگردی مرحله رو از اول بازی کنی تا بتونی یه مقدار آیتم Repair جمع کنی :دی

هم اکنون که این پست را می نویسم، بند بند انگشتانم درد می کند! :دی اینطوری نمیشه، باید مرحله رو از اول شروع کنم یه ده دوازده تا از اون آیتم های Repair جمع کنم :دی (آخ دلم واسه این جنگولک بازی ها و سر بازی کلاه گذاشتن ها تنگ شده بود! >:d< )

مگه رو کدوم درجه سختی میری ؟ :دی

درمور داستان ساده شدید باهات موافقم.
ولی درمورد شخصیت رایدن نه.نمیدونم mgs4رو بازی کردی یا نه.ولی اونجا رایدن یه نینجا بودش.و به اندازه همینجا وحشی بود.
رایدن mgs2 بیشتر یه ادم ساده بودش که در طول ماموریت پخته میشه!
گرافیکشم اره چیز خاصی نداشت ولی بازم مقایسه ش با mgs اشتباهه.
بنده کلا mg رو با اسنیک میشناسمو علاقه دارم :دی
رراستی این بازی بود یا mgs1 بود که vr mission رو میرفتی میذاشت با gray fox بازی کنی?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

درسته توی شماره دو رایدن چریک بود به واقعیت نزدیک تر بود کارهاش وداستانش . در رابطه با شماره 4 باید بگم داستان شخصیت رایدن رو جذاب کرد .داستان حماسی بود . یه کم تخیل چاشنیش کرده بودن که بد نبود به نظرم .اما دیگه تو این کاملا رایدن رو کرده بودن ترکیب 3 شخصیت پلیس اهنی . نینجا گیدن . نینجا بلید .فضای اونم شده بود ترکیبی از نینجا بلید .متالگیر . دویل مای کرای. بازی بدی نبود اما الهام گرفته از بازی های مختلف ومحبوب بود که نمونه اش رو مثال زدم. در اصل کپی بود. برا کسی که این سبک بازی رو خیلی دوست داره مثل اونایی که نینجا ها رو گیم هاشو می پسندن خوب بود وکسایی که این سبک بازی نکرده بودن . جذاب بود. بازی متالگیر رو با پشت دوشکا نشستن . تیر اندازی با اسلحه . مخفی کاری . معما داشتن. فضاهای متنوع چه از بابت مراحل .چه باس ها قشنگ کرده بود. یک جا جنگل یک جا رودخونه . خرابه های شهر . و.... باس هاش هم از یه شیش لول بند تا دستگاه غول اهنی و خون اشام داشت. این چی به ارث برده بود از اون بازی؟ اگه جدای اون بازی بود نباید کپی کاری میشد . حداقل این حس رو میداد به بازی کننده که تا حالا این نوع بازی نکرده. هر چند بدون طرفدار هم صد در صد نیست . وهستند کسایی که مغرضانه نظر میدن براش وهستن دوستانی که با تعصب براش نظر میدن. اما واقعیت از نظر اسم متالگیر رو یدک میکشید.

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:37 PM ارسال شده بود ----------

نميدونم برنر مكس هست يا نه از كجا بايد متوجه شم؟ وقتي از رو دي وي دي اجرا ميكنم مشكل نداره ميشه از روي همين دي وي دي خودم برنر مكس رايت كنم؟ ممنون
چرا مشکل داره. برنر فقط نصب میشه رو هارد. برا حل مشکل ات برو قسمت اموزش ها طریقه رایت ها رو توضیح دادن توی اون تایپیکها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or