Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جواب ما چي شد ؟؟؟؟؟كسي جواب نمي ده ؟:(
ما دست آبی رنگ نداریم اصلا فقط زمانی که شما تو حالت Blade Mode میری دست یکسری را نشان می ده که رنگش آبی و شما باید اون را جدا کنی و بعد از جدا شدن یک دست سبز رنگ قطع شده روی زمین است که برش می داره و این باعث میشه که در قسمت Collection یکسری اطلاعات بازبشه و صد البته که برای Achievment ها هم مربوطه یعنی اگر همشون را بگیری یک Achievment باز میشه.اما درمورد اینکه چه کسی Left Arm داره شما باید با استفاده از دکمه بالا روی Controller میزنی و Augmented Vision را فعال می کنی بعضی از افراد هستند که دوخط منقطع که وسطش یک لوزی است و چشمک می زنه را نشان می ده این دوستان دارای Left arm هستند و باید با Blade Mode این دست را قطع کنی.

گارد گرفتن که خیلی ساده ست!یعنی من اولین بار تو توتریال با یک بار انجامش فهمیدم!
تا دشمن میاد بزنتتون جهتی که هست رو انالوگو بدید سمتش بعد x را بزنید .(قبل خوردن ضربه به شما)خیلی خیلی ساده ست!
ولی بدیش اینه که یه چیزیو قطع میکنی سریع از بین میره!!!
گرافیک ازmgs4بنظرم پایین تره!گرافیک کاتسین با گیمپلی فرق داره و این خیلی بده چون هیچوقت متالگیرا اینجوری نبودن!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

گرافیک ازmgs4بنظرم پایین تره!گرافیک کاتسین با گیمپلی فرق داره و این خیلی بده چون هیچوقت متالگیرا اینجوری نبودن!

Rising با موتور پلاتینیوم انجین ساخته شده ولی MGS4 با موتور داخلی کوجیما پروداکشنز ساخته شده ;)

توقع داری که موتور پلاتینیوم انجین از موتور کوجیما پروداکشنز بهتر باشه ؟ :-/

داداش به من داری میگی این با چه موتوری ساخته شده:/?
انتظار داشتم بعد 4-5سال گرافیکش بهتر از mgs4 بشه:دی
کسی نمیدونه مثل mgsها ایتم داره یا نه?من فقط یه چیزایی از رو زمین برمیدارم که جونم پر میشه همین:///

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

منم بازيرو تموم كردم خيلي وقت بود چند تا باس درست حسابي نكشته بودم.باس آخر بازي هم واقعا سخت و باحال بود و خيلي لذت بخش بود وقتي كشتمش.بازي خيلي خوبي بود فقط زود تموم شد

این دیگه چه اشغالیه؟ به این میگن دوربین؟ مغزم پکید دشمن ها از ۲ تا تجاوز میکننه رسما ۳۶۰ درجه فقط دورت می چرخه. سیستم پری و جاخالیشم که ..... الان کجا با X + A جا خالی میده؟ هر چی میزنم انگار نه انگار، دستم خراب شد. موس کامپیوترم شکستم، زحمت راهنمایی نکشید چون dvd رو در آوردم تیکه تیکه کردم، خدا رو شکر دستگاه سالم مونده، تف به سازنده،

این دیگه چه اشغالیه؟ به این میگن دوربین؟ مغزم پکید دشمن ها از ۲ تا تجاوز میکننه رسما ۳۶۰ درجه فقط دورت می چرخه. سیستم پری و جاخالیشم که ..... الان کجا با X + A جا خالی میده؟ هر چی میزنم انگار نه انگار، دستم خراب شد. موس کامپیوترم شکستم، زحمت راهنمایی نکشید چون dvd رو در آوردم تیکه تیکه کردم، خدا رو شکر دستگاه سالم مونده، تف به سازنده،
با a+x جا خالي نميده با ls+x پري ميكنه
دوربين بازي هم براي من به جز دشمناني كه رو هوا بودن مشكل ديگه اي نداشت
همون پري كردنو ياد بگيري ديگه مشكلي نداري

رفتم ۱۰ صفحه قبل رو خوندم ببینم کسی دلیلی برا این سیستم احمقانه دفاع کردن داره؟ تنها چیزی که پیدا کردم حفظ سرعت بازی بود! جدا؟ سرعت؟ یک کلید کوفتی برا دفاع میذاشتن سرعت رو میاورد پایین ولی حالا از ۲ ثانیه قبل اتک مثل مترسگ گارد میگیره تا طرف ضربرو بزنه سرعت نمیاد پاین؟ جدا سازنده چی فکر کرده؟ یک سری کمبو به درد نخور جم کرده با این گرافیک نسل قبلی به خورد ملت داد که چی ؟ اعصاب و روحی که بازی از من نابود کرد تو این چند سال سابقشو نداشتم همه چیز احمقانه، نبرد با انسان ها از درجه سختی اسون تا آخر یک سری باتوم مشینگ احمقانست از اون طرف یک سری رو ایزی هم جرت میدن
با a+x جا خالي نميده با ls+x پري ميكنه
دوربين بازي هم براي من به جز دشمناني كه رو هوا بودن مشكل ديگه اي نداشت
همون پري كردنو ياد بگيري ديگه مشكلي نداري
ممنون دوست عزیز ولی گفتم که نیازی به کمک ندارم چون dvd پودر شد رفت.

@abtinhitodie

هی نمی خوام جواب بدم نمیشه.
سیستم احمقانه دفاع کردن
کاری که شما قادر به انجامش نیستی، دلیل نمیشه احمقانه باشه.
تنها چیزی که پیدا کردم حفظ سرعت بازی بود! جدا؟ سرعت؟
بله جدا. سرعت برای یه HnS مهمه. خیلی مهمه! تا اونجایی که یکی از مشکللاتی که بر DmC وارد بود کند شدنش نسبت به DMC های قبلی بود.
جدا سازنده چی فکر کرده؟
سازنده خیلی خوب میدونه چیکار کنه. خیلی بهتر از شما.
اعصاب و روحی که بازی از من نابود کرد تو این چند سال سابقشو نداشتم همه چیز احمقانه، نبرد با انسان ها از درجه سختی اسون تا آخر یک سری باتوم مشینگ احمقانست از اون طرف یک سری رو ایزی هم جرت میدن
حالا شما به No Brainer Shooter عادت کردی به ما چه ربطی داره؟ بنده تو حالت hard تمام باس های بازی رو بدون شکست خوردن کشتم. مشکل خودتون رو به بازی نسبت ندین.
ممنون دوست عزیز ولی گفتم که نیازی به کمک ندارم چون dvd پودر شد رفت.
اگه دیگه با بازی کاری ندارین تو تاپیکش هم نیاین.
پ.ن: جا خالی رو باید بخرین، اولین یا دومین حرکته تو منوی Customize.

@abtinhitodie

هی نمی خوام جواب بدم نمیشه.

کاری که شما قادر به انجامش نیستی، دلیل نمیشه احمقانه باشه.

بله جدا. سرعت برای یه HnS مهمه. خیلی مهمه! تا اونجایی که یکی از مشکللاتی که بر DmC وارد بود کند شدنش نسبت به DMC های قبلی بود.

سازنده خیلی خوب میدونه چیکار کنه. خیلی بهتر از شما.

حالا شما به No Brainer Shooter عادت کردی به ما چه ربطی داره؟ بنده تو حالت hard تمام باس های بازی رو بدون شکست خوردن کشتم. مشکل خودتون رو به بازی نسبت ندین.

اگه دیگه با بازی کاری ندارین تو تاپیکش هم نیاین.
پ.ن: جا خالی رو باید بخرین، اولین یا دومین حرکته تو منوی Customize.
راجع به سرعت حرفم رو زدم. بهونه‌ بهتری پیدا کنید. این سیستم بیشتر سرعت رو کم میکنه تا تعبیه یک کلید.کسی اینجا حرف از no brainer shooter زد؟ حتما سیستم فایت های کودکانه و احمقانه این بازی خیلی فکر کردن لازم داره نه؟
اگر اینجا شما وضع میکنی کی کجا باید بیاد و کی کجا نیاد زودتر اطلاع بدید تکلیفمون رو بدونیم
نظر یکی‌ دیگه براتون زجر آوره مجبور به پاسخ دادن نیستید

این سیستم بیشتر سرعت رو کم میکنه تا تعبیه یک کلید
تحلیل این جمله رو به قسمت پردازش منطق مغزتون واگذار می کنم.
کسی اینجا حرف از no brainer shooter زد؟ حتما سیستم فایت های کودکانه و احمقانه این بازی خیلی فکر کردن لازم داره نه؟
همین که نمی تونین یه مکانیک ساده مثل parry رو انجام بدین، یعنی بله، داره.
نظر یکی‌ دیگه براتون زجر آوره مجبور به پاسخ دادن نیستید
دلم نمیخواد کسی تو تاپیک اطلاعات اشتباه بده. توی پستتون داشتین فکت صادر می کردین، وقتی بگین نظر شخصی قضیه فرق می کنه.

تحلیل این جمله رو به قسمت پردازش منطق مغزتون واگذار می کنم.

همین که نمی تونین یه مکانیک ساده مثل parry رو انجام بدین، یعنی بله، داره.

دلم نمیخواد کسی تو تاپیک اطلاعات اشتباه بده. توی پستتون داشتین فکت صادر می کردین، وقتی بگین نظر شخصی قضیه فرق می کنه.
ببین شما اصلا master of all time متخصص پری، دوج، جاخالی، تموم باس از کوچیک تا بزرگ رو رو اولترا هارد بدون حتا یک ضربه خوردن sss کردی. من فلج، ناتوان بازم زور بهت میاد یکی دیگه از بازی محبوب شما خوشش نیاد؟ به من چه که خود به خود برداشت فکت میکنی .والا! اینجا ما هم باید قمپز در کنیم اچیومنت رو کنیم. خوب نخوون جان من نخوون.
راستی استاد شما که منطق مغزت رو رواله، این که یک کلید رو بزنی سریعتره یا ۲ ثانیه وایسی تا طرف اتک کنه تو هم مثل مترسک دفاع کنی ؟

آقا چرا دعوا می کنید:-/ هر کس دوست داره و اعصاب داره بشین بازی کنه،هرکس هم که ناراحتی اعصاب داره جدا بهش توصیه نمی کنم این بازی را انجام بده.بازی فوق العاده زیباست اما برای اهلش.DVD شکستن و نمی دونم Controller را به این ور اونور پرت کردن نداره(چرا به خودت ضرر می زنی دوست عزیز؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or