Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از چند روز هنوز سرگرم بازی‌ام. آهسته پیش می‌رم که دیر تموم شه! :)
جدا از شخصیت‌پردازی خوب رایدن، جا داره که از «بلید ولف» هم تعریف کنیم. کاراکتر «انیمه‌ای» و باحالیه!

منکه عاشقه این سبک بازیهام از این بازی خوشم نیومدشباهت زیادی به دویل مای کرای میده ولی گرافیک خیلی بده دوربین همش میچرخه و رو اعصابه محیط خیلی خالیه و روباتها ادم رو یاد پی اس 2 میندازه خیلی مربع مثلث هستن مشخصا گرافیک بازی در دموها چندبرابر میشه که نشون میده کنسولها قادر به اجرای بازی با گرافیک اصلیش نبودن شاید هم برای همین واسه پی سی نیومد مثل رزیدنت6 که صبر کردن فروشش تموم بشه بد رو پی سی بدن تا اختلاف گرافیک فروش رو پایین نیاره بهر حال من نتونستم گرافیک بازی رو تحمل کنم خیلی کاغذی بود اگه رو پیسی بیاد بازیه خیلی قشنگیه رو ps3 و ایکس باکس که چنگی به دل نمیزد

کاغذی؟ مربع مثلث؟ روباتها و ps2 ?

توهم زدی داداش اونم از نوع فانتزی....;))

هیچ راهی برای اجتناب از ضربه خوردن نیست؟
و این بازی چرا انقدر تخیلیه؟
برای دفاع و ضد حمله یه قابلیت هست به اسم parrying.برای انجامش باید دکمه X + جهتی که دشمن داره حمله میکن هرو بزنید.
X+A هم جا خالی هست..............

Metal Gear Rising: Revengeance - Limited Edition

ببخشید اگر پست تکراری بوده
Metal Gear Rising: Revengeance - Limited Edition
10647081-1351682606-150159.jpg

10647081-1351682606-150140.jpg

DSCF1569_zpsaf713bb1.jpg

Code:
[URL]http://www.abload.de/img/asdffclp7f.gif[/URL]

Metal Gear Rising: Revengeance Game
Exclusive Action Figure: White Raiden - By Play Arts
Additional In-Game Content: Exclusive DLC - White Armor

بینظیره!منم خرید حرف نداره!
آیتم مثل ration و این چیزا هست?یا فقط محدود به یه ایتمه?
من تازه اوایلشم دومین دور نبرد با اولین غول که اسمشو نمیگم:دی( شوکه شدم دیدمش!!!)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

بازی فوقعلاده جذاب و خوش ساختیه.یکی از مواردی که تو بازی خیلی ازش خوشم اومد دفاع بود که واقعا کارامد و زیبا کار شده که اگه یاد نگیرید بازی خیلی براتون عذاب اور میشه و به سرعت بازی خیلی کمک کرده.گرافیک بازی هم خوب و البته خیلی هم بی روحه.صداگذاری و موسیقی هم به نظر من خیلی خوب کار شده بود.فکر کنم این بازی بیشترین تاثیرشو از Ninja Gaiden گرفته باشه.در کل بازی با ارزشیه و خیلی کوتاه اگه دفاع رو تو بازی یاد بگیرید 5 ساعته تمومه ولی اگه یاد نگرفتید 7 - 8 ساعتی فکر کنم زمان ببره.امتیاز منم به این بازی 8.5............

بازی خوبی بود فقط چندتا ایراد بود توش یکی خیلی همه چیز از جمله گیم پلی و داستان کوتاه و مختصر بود و البته زیاد تنوع نداشت و جنازه ها که باسلیقه تکه تکه میکردم خیلی خیلی زود از بین میرفت و نمیشد از دیدنشون لذت برد کلا من هنوز تو کف نینجا گایدن 1 هستم از ساله 2003 تا حالا چرا چیزی جایه اونو نمیگیره نمیدونم.
اما این بازی خوبی جدا حال داد.

باس اخر وقتی جونش میرسه به 150 میره بالا و تانکه چیه پرت میکنه باید بریدش ولی تا میام بزنم میخوره بهم باید چیکار کرد ؟

وقتی طرف تانک پرتاب میکنه سریع دکمه LT رو بگیر و روی هدف با شوک سمت چپ جهت رو تنظیم کن و با شوک سمت راست در جهت اون مربع های قرمز رنگ شمشیر بزن تا هدف رو از وسط دو نصف کنی دو سری که اینکاور بکنی خون یارو کمتر میشه.

بالاخره بازی تموم شد و در کل عالی بود :دی بعد از چند وقت چندتا باس درست حسابی و یه بازی تقریبا سخت دیدیم.

یه سوال اخرین درجه سختی هارده ؟ من روی نرمال رفتم درجه جدیدی باز نکرد

کاغذی؟ مربع مثلث؟ روباتها و ps2 ?

توهم زدی داداش اونم از نوع فانتزی....;))

من وقتی توهم میزنم اونم از نوع فانتزی همه چیز رو بهتر میبینم نه بدتر شما dmc 5 رو روی pc روحالت ultra بزار بعد mgs.r رو با اون مقایسه کن تفاوت یک نسله البطه بازی خیلی خوبیه و مشکل گرافیکش هم از کونسولهاست در ps3 تفاوت اجرای بازی و دمو به شدت به چشم میخوره انگار دمو تو ps3 نمایش داده میشه وبازی تو ps2 اجرا میشه حالا همه رو mgs تعصب دارن و سایتها هم کیلویی امتیاز میدن مثلا ninja gaiden3 امتیاز 6.5 میگیره و mgs.r میگیره 9در حالی که تفاوتی باهم نداشتن

بازی فوقعلاده جذاب و خوش ساختیه.یکی از مواردی که تو بازی خیلی ازش خوشم اومد دفاع بود که واقعا کارامد و زیبا کار شده که اگه یاد نگیرید بازی خیلی براتون عذاب اور میشه و به سرعت بازی خیلی کمک کرده.گرافیک بازی هم خوب و البته خیلی هم بی روحه.صداگذاری و موسیقی هم به نظر من خیلی خوب کار شده بود.فکر کنم این بازی بیشترین تاثیرشو از Ninja Gaiden گرفته باشه.در کل بازی با ارزشیه و خیلی کوتاه اگه دفاع رو تو بازی یاد بگیرید 5 ساعته تمومه ولی اگه یاد نگرفتید 7 - 8 ساعتی فکر کنم زمان ببره.امتیاز منم به این بازی 8.5............

آقا این قلق دفاع رو به منم یاد بدید که اینقد کتک نخورم :-(

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

من خوشم اومد در کل از اون سری بازی هاست که چند بار تمومش میکنم.بچه ها من اون روبات سگ هست که اره داره گیر کردم همش میپره رو سینه رایدن با اون اره کلی خونو میبره..کمک...:d

من خوشم اومد در کل از اون سری بازی هاست که چند بار تمومش میکنم.بچه ها من اون روبات سگ هست که اره داره گیر کردم همش میپره رو سینه رایدن با اون اره کلی خونو میبره..کمک...:d
وقتی داره میاد سمتت باید parry کنی(جهت بالا(یا کلا هر طرفی که سگه هست)+X)بعدش میوفته زمین و میتونی بزنیش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or