منکه عاشقه این سبک بازیهام از این بازی خوشم نیومدشباهت زیادی به دویل مای کرای میده ولی گرافیک خیلی بده دوربین همش میچرخه و رو اعصابه محیط خیلی خالیه و روباتها ادم رو یاد پی اس 2 میندازه خیلی مربع مثلث هستن مشخصا گرافیک بازی در دموها چندبرابر میشه که نشون میده کنسولها قادر به اجرای بازی با گرافیک اصلیش نبودن شاید هم برای همین واسه پی سی نیومد مثل رزیدنت6 که صبر کردن فروشش تموم بشه بد رو پی سی بدن تا اختلاف گرافیک فروش رو پایین نیاره بهر حال من نتونستم گرافیک بازی رو تحمل کنم خیلی کاغذی بود اگه رو پیسی بیاد بازیه خیلی قشنگیه رو ps3 و ایکس باکس که چنگی به دل نمیزد
[URL]http://www.abload.de/img/asdffclp7f.gif[/URL]
Metal Gear Rising: Revengeance Game
Exclusive Action Figure: White Raiden - By Play Arts
Additional In-Game Content: Exclusive DLC - White Armor
باس اخر وقتی جونش میرسه به 150 میره بالا و تانکه چیه پرت میکنه باید بریدش ولی تا میام بزنم میخوره بهم باید چیکار کرد ؟
کاغذی؟ مربع مثلث؟ روباتها و ps2 ?
توهم زدی داداش اونم از نوع فانتزی....
بازی فوقعلاده جذاب و خوش ساختیه.یکی از مواردی که تو بازی خیلی ازش خوشم اومد دفاع بود که واقعا کارامد و زیبا کار شده که اگه یاد نگیرید بازی خیلی براتون عذاب اور میشه و به سرعت بازی خیلی کمک کرده.گرافیک بازی هم خوب و البته خیلی هم بی روحه.صداگذاری و موسیقی هم به نظر من خیلی خوب کار شده بود.فکر کنم این بازی بیشترین تاثیرشو از Ninja Gaiden گرفته باشه.در کل بازی با ارزشیه و خیلی کوتاه اگه دفاع رو تو بازی یاد بگیرید 5 ساعته تمومه ولی اگه یاد نگرفتید 7 - 8 ساعتی فکر کنم زمان ببره.امتیاز منم به این بازی 8.5............