Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا عکس که نمیتونیم موقع بازی از خودمون بگیریم، ولی مطمئنا در حال کندن موهامون میباشیم و 40 تا فحش نثار سازنده ها میکنیم! :d
اما همین سختیه اچیومنت و تروفیه که لذت بخشش میکنه! به نظر منم باید اینطور باشه! و گیمر رو به چالش بکشه! هرچی بیشتر بهتر! :d مثل چلنج شماره ی 6 ونکوییش! >:) الان اکثر بازی ها تروفی هاشون آسون شده... سخت ترینش اینه که روی سخت ترین درجه ی سختی بازی رو تموم کنیم،که اون آخرین درجه ی سختی هم معدود بازی هایی هستن که واقعا سخت باشن ،اما اینجا علاوه بر رد کردن ، باید S هم بگیریم و همین جذابش میکنه! >:) ما هم سعی میکنیم زور بزنیم و 100% کنیم بازی رو! :d
من خودم شخصا هر تروفی ـی که بیشتر سرش درگیر بودم و حرص خوردم بیشتر دوستش دارم یا برام خاطره انگیزه! :x

من کاملا با نظر شما موافق هستم و اصلا نگفتم این Throphy Or Achievment بد یا خوب است من نظر خودم و چند نفر دیگر را که خوانده بودم را انعکاس دادم.ودقیقا با شما موافق هستم Achievment زمانی لذت بخش است که گرفتنش واقعا سخت باشه.
یک نظر خارج از بحث:من خیلی وقت بود که واقعا Boss درست حسابی ندیده بودم توی بازی ها معمولا خیلی راحت Defeat میشدن اما واقعا Boss های این بازی،واقعا Boss بودن.

اصولا دو دسته گیمر وجود دارن:
1-اونایی که Parry کردن رو یاد میگیرن و خیلی از بازی لذت میبرن.
2-اونایی که این عمل طاقت فرسا رو یاد نمیگیرن و مشکل خودشون رو میندازن گردن بازی.:d
P.S: من خودم از دسته دو بودم که سر مبارزه با یه باس که اسمش رو برای اسپویل نکردن نمیگم بعد از دقیقا 25 بار مردن یاد گرفتم و اومدم دسته 1.:d

این باس اخر بازی وقتی که نور سبز رنگ دورش میاد و قدرتش پر میشه رو چه جوری باید بهش ضربه بزنی اصلا نمیزاره بهش نزدیک بشی؟؟!!

مرتیکه عینکی دهن ما رو سرویس کرده همه باس ها یه طرفه این باس آخری یه طرف به قول دوستان ادمو یاده باس اخر Ninja Gaiden 2 میندازه...

آخرین ویرایش:
این باس اخر بازی وقتی که نور سبز رنگ دورش میاد و قدرتش پر میشه رو چه جوری باید بهش ضربه بزنی اصلا نمیزاره بهش نزدیک بشی؟؟!!

مرتیکه عینکی دهن ما رو سرویس کرده همه باس ها یه طرفه این باس آخری یه طرف به قول دوستان ادمو یاده باس اخر Ninja Gaiden 2 میندازه...
موقعی که سبز میشه با blade modeبهش ضربه بزن یه مشت بهت میزنه بعد برای یه مدتی خسته میشه.

خیلی هم ساده فایلهای ویدئو نسخه x360ـرو با ps3 جابجا کرده! فرمتها هم لابد یکی بوده
کیفیت ویدئوهای ps3 فولhd هست اما برای 360 ظاهرا SD
آهان فقط ویدئو یا تریلر های توی بازی رو تغییر میده پس ! من فکر کردم توی گیم پلی تاثیر میذاره و ... :| :d

همه چیزش خوب بود به جز 3 مورد:
1.زمان بسیار کوتاه بازی برای یک عنوان متال گیر.در عرض 5 ساعت پشت سرهم بازی کردن تموم میشه.
2.بازی ارزش تکرار ندارد بر خلاف متال گیرهای قبلی.
3.داستان ضعیف بازی در مقایسه با شاهکارهای قبلی متال گیر.
بهتر بود برای این بازی از اسم متال گیر استفاده نمیکردن.

همه چیزش خوب بود به جز 3 مورد:
1.زمان بسیار کوتاه بازی برای یک عنوان متال گیر.در عرض 5 ساعت پشت سرهم بازی کردن تموم میشه.
2.بازی ارزش تکرار ندارد بر خلاف متال گیرهای قبلی.
3.داستان ضعیف بازی در مقایسه با شاهکارهای قبلی متال گیر.
بهتر بود برای این بازی از اسم متال گیر استفاده نمیکردن.

این بازی هیچ ربطی به MGS های قبلی نداره و نباید با انا مقایسه بشه

کلا سبک و سازندشون فرق داره :|

وقتی که سبز میشه باید بری پشت سرش و یه Zan Datsu بزنی یه مربع قرمز رنگ پشت سرش ظاهر میشه روی مربع نشونه گیری کن تا یه ضربدر وسطش ظاهر بشه بعد ضربه رو بزن به همین راحتی........

منکه عاشقه این سبک بازیهام از این بازی خوشم نیومدشباهت زیادی به دویل مای کرای میده ولی گرافیک خیلی بده دوربین همش میچرخه و رو اعصابه محیط خیلی خالیه و روباتها ادم رو یاد پی اس 2 میندازه خیلی مربع مثلث هستن مشخصا گرافیک بازی در دموها چندبرابر میشه که نشون میده کنسولها قادر به اجرای بازی با گرافیک اصلیش نبودن شاید هم برای همین واسه پی سی نیومد مثل رزیدنت6 که صبر کردن فروشش تموم بشه بد رو پی سی بدن تا اختلاف گرافیک فروش رو پایین نیاره بهر حال من نتونستم گرافیک بازی رو تحمل کنم خیلی کاغذی بود اگه رو پیسی بیاد بازیه خیلی قشنگیه رو ps3 و ایکس باکس که چنگی به دل نمیزد

آقا بازي واقعا خيلي خيلي خوب شده ه ه ه ه ه ه ه
فقط چندتا سوال:دكتره توضيح مي ده دست چپ ها رو براش ببريم ، خب موقع بازي كردن بعضي اوقات دست چپ يكي از سايبورگ ها آبي مي شه (مثلا اولين باري كه قرار بود براي باز شدن در از چيپ موجود تو دست يه سايبرگ استفاده مي كرديم) يا بعضي اوقات پيش مياد كه بعد از اينكه يه مقدار بهشون ضربه مي زنيم ؛ تو حالت زان داتسو دسته آبي ميشه ، آيا منظور دكتر از اون دستهايي كه گفت براش ببريم هميناس يا كلا منظورش قطعه قطعه كردنه دست و پا و سره؟ خب فرقشون چيه؟چه جوري بدونيم كي بايد اين كارو بكنيم يا روي كذوم انواع سايبورگ اين كارو بكنيم؟اگه كلا تيكه تيكه بشه دستشون امتياز رو مي گيريم يا بايد دست به طور كامل جدا بشه؟!بعضي وقتا اين سايبورگ هاي غير انساني هم اينجوري مي شن و يه قسمتي از بدنشون آبي مي شه ، اين يعني چي ؟امكان داره يه كمبو توي ليست كمبوهاي بازي نباشه ؟ منظورم اينه كه بازي كمبوي مخفي داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or