vayne solidor
کاربر سایت
اونجاش تو اول چپتر 7 با حال بود
که سانی بر میگرده به رایدن میگه یادت باشه its a no smoking flight ادم یاد متال گیر 4 میوفته
حالا عکس که نمیتونیم موقع بازی از خودمون بگیریم، ولی مطمئنا در حال کندن موهامون میباشیم و 40 تا فحش نثار سازنده ها میکنیم! :d
اما همین سختیه اچیومنت و تروفیه که لذت بخشش میکنه! به نظر منم باید اینطور باشه! و گیمر رو به چالش بکشه! هرچی بیشتر بهتر! :d مثل چلنج شماره ی 6 ونکوییش! الان اکثر بازی ها تروفی هاشون آسون شده... سخت ترینش اینه که روی سخت ترین درجه ی سختی بازی رو تموم کنیم،که اون آخرین درجه ی سختی هم معدود بازی هایی هستن که واقعا سخت باشن ،اما اینجا علاوه بر رد کردن ، باید S هم بگیریم و همین جذابش میکنه! ما هم سعی میکنیم زور بزنیم و 100% کنیم بازی رو! :d
من خودم شخصا هر تروفی ـی که بیشتر سرش درگیر بودم و حرص خوردم بیشتر دوستش دارم یا برام خاطره انگیزه!
این باس اخر بازی وقتی که نور سبز رنگ دورش میاد و قدرتش پر میشه رو چه جوری باید بهش ضربه بزنی اصلا نمیزاره بهش نزدیک بشی؟؟!!
مرتیکه عینکی دهن ما رو سرویس کرده همه باس ها یه طرفه این باس آخری یه طرف به قول دوستان ادمو یاده باس اخر Ninja Gaiden 2 میندازه...
آهان فقط ویدئو یا تریلر های توی بازی رو تغییر میده پس ! من فکر کردم توی گیم پلی تاثیر میذاره و ... :dخیلی هم ساده فایلهای ویدئو نسخه x360ـرو با ps3 جابجا کرده! فرمتها هم لابد یکی بوده
کیفیت ویدئوهای ps3 فولhd هست اما برای 360 ظاهرا SD
همه چیزش خوب بود به جز 3 مورد:
1.زمان بسیار کوتاه بازی برای یک عنوان متال گیر.در عرض 5 ساعت پشت سرهم بازی کردن تموم میشه.
2.بازی ارزش تکرار ندارد بر خلاف متال گیرهای قبلی.
3.داستان ضعیف بازی در مقایسه با شاهکارهای قبلی متال گیر.
بهتر بود برای این بازی از اسم متال گیر استفاده نمیکردن.
این باس اخر بازی وقتی که نور سبز رنگ دورش میاد و قدرتش پر میشه رو چه جوری باید بهش ضربه بزنی اصلا نمیزاره بهش نزدیک بشی؟؟!!
مرتیکه عینکی دهن ما رو سرویس کرده همه باس ها یه طرفه این باس آخری یه طرف به قول دوستان ادمو یاده باس اخر Ninja Gaiden 2 میندازه...