farbodkain
کاربر سایت
یکی از غیر معقول ترین چیزهایی که توی این بازی است
Complete story mode on Revengeance difficulty with all S rankings.
یکی از غیر معقول ترین چیزهایی که توی این بازی است
ظاهرا با بازی های ژاپنی الاصل آشنایی زیادی ندارید آخرین بازی ای 1000 تاییش کردم (البته پروفایلم فعلا به باد رفته ) خشم آسورا بود که جد و آبادم رو آورد جلوی چشم. تمامی بازی های ژاپنی الاصل یه اینچنین اچیومنتی دارن.یکی از غیر معقول ترین چیزهایی که توی این بازی است
چه ربطی داره؟ الان با این کارشون فقط دقت عمل رو پایین آوردن و مرگ های چیپ رو زیاد کردن.حفظ سرعت بالای بازی. توی اون سرعت بالا، وقتی با زدن یه دکمه رایدن خشکش میزد و دفاع می کرد، سرعت بازی کم نمی شد؟
چه ربطی داره؟ الان با این کارشون فقط دقت عمل رو پایین آوردن و مرگ های چیپ رو زیاد کردن.
موقع بلاک کردن و جاخالی دادن باید هم زمان بندی ضربه ی دشمن رو داشته باشی، هم زمان بندی و دقت این که دو تا دکمه رو هم زمان با هم بزنی.
به نظر من تو HnS های شلوغ و خصوصا اونایی که دوربین ثابت ندارن Block کردن، Dodge و Parry باید به ساده ترین شکل ممکن انجام بشه.
ظاهرا با بازی های ژاپنی الاصل آشنایی زیادی ندارید آخرین بازی ای 1000 تاییش کردم (البته پروفایلم فعلا به باد رفته ) خشم آسورا بود که جد و آبادم رو آورد جلوی چشم. تمامی بازی های ژاپنی الاصل یه اینچنین اچیومنتی دارن.
راستی دوستان بازی 5 تا اچیویمنت مخفی داره که نه تو سایت xbox360achievements نوشته شده چی هستن نه تو trueachievement. امروز کلی گشتم تا بالاخره فهمیدم. رسما به عزا خواهید نشست هر اچیمومنت مربوط به یکی از باس فایت هاست که باید روی درجه سختی Hard یا بالاتر حتی یک ضربه ساده هم نخورید ازشون. HOly Shit
به نظر من این سیستم parrying یکی از جذابیت های بازیه!چه ربطی داره؟ :biggrin1: الان با این کارشون فقط دقت عمل رو پایین آوردن و مرگ های چیپ رو زیاد کردن.
موقع بلاک کردن و جاخالی دادن باید هم زمان بندی ضربه ی دشمن رو داشته باشی، هم زمان بندی و دقت این که دو تا دکمه رو هم زمان با هم بزنی.
به نظر من تو HnS های شلوغ و خصوصا اونایی که دوربین ثابت ندارن Block کردن، Dodge و Parry باید به ساده ترین شکل ممکن انجام بشه
بله اگر Parry کردن مستلزم زدن 6 تا دکمه همزمان بود هم باز با تمرین و پشتکار ستودنی (!) میشد یاد گرفت و استاد شد ولی خب چه کاریه وقتی میشه لقمه رو مستقیم گذاشت تو دهن، آدم دور سرش بچرخونه بعد بذاره تو دهنش؟اگه بقیه میمیرن به من ربطی نداره! من کلا استاد شدم تو استفاده کردن از Parry. بازی هم قرار نبود گل و بلبل باشه مثل DmC. باید یاد بگیرین چطوری Parry کنین و استراتژی داشته باشین که کدوم دشمن رو چه موقعی ZanDatsu کنین. مرگ چیپ اصلا تو بازی وجود نداره. دقت عمل هم با تمرین باید زیاد بشه. من خودم اونقدر با دمو تمرین کردم که میگم. من خودم از جا خالی استفاده نمی کنم و خیلی با Parry راحتم.
به قول شما اگه ادم لقمه رو مستقیم بذاره تو دهنش :dو یک دکمه به دفاع اختصاص داده بشه اونوقت سرعت بازی شدیدا افت میکنه که برای این بازی و کلا پلاتینیوم گیمز مثله سم میمونه:dبله اگر Parry کردن مستلزم زدن 6 تا دکمه همزمان بود هم باز با تمرین و پشتکار ستودنی (!) میشد یاد گرفت و استاد شد ولی خب چه کاریه وقتی میشه لقمه رو مستقیم گذاشت تو دهن، آدم دور سرش بچرخونه بعد بذاره تو دهنش؟
پ.ن: حالا چرا میزنی؟
تنها چیزی که فعلا دیدم:PLZZZZ
Kept us waiting,huh?:d
ببخشید بابت Spam,اما من واقعا دوست دارم چهره شما را بعد از یک ساعت بازی کردن در Revengeance Mode ببینم درحالی که سعی می کنید S Rank بگیرید و با پشت کار و تمرین استاد شدین در Parry.اگه بقیه میمیرن به من ربطی نداره! من کلا استاد شدم تو استفاده کردن از Parry. باید یاد بگیرین چطوری Parry کنین و استراتژی داشته باشین که کدوم دشمن رو چه موقعی ZanDatsu کنین. مرگ چیپ اصلا تو بازی وجود نداره. دقت عمل هم با تمرین باید زیاد بشه. من خودم اونقدر با دمو تمرین کردم که میگم. من خودم از جا خالی استفاده نمی کنم و خیلی با Parry راحتم.
الان رنک S گرفتن تو RM چه ربطی به این مسئله داره که میگید مرگ چیپ تو بازی زیاده؟!ببخشید بابت Spam,اما من واقعا دوست دارم چهره شما را بعد از یک ساعت بازی کردن در Revengeance Mode ببینم درحالی که سعی می کنید S Rank بگیرید و با پشت کار و تمرین استاد شدین در Parry.