Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه چیش یه طرف...
این موزیک های فوق العاده شروع مبارزه ها یه طرف ...
ممنون میشم اگر کسی از بچه ها لینکی داره بذاره موزیکاش رو بگیریم

بی شک بعد از Bayonetta، بهترین OST که تو این نسل شنیدم برای این بازی بود. PG تو موسیقی حرف نداره.
لینک همه آهنگ ها رو که نه ولی این لینک دانلود آهنگ مبارزه با Bladewolf ـه :
P.S: TIME TO LEAVE THEM ALL BEHIIIIIIIND :d

بی شک بعد از Bayonetta، بهترین OST که تو این نسل شنیدم برای این بازی بود. PG تو موسیقی حرف نداره.
لینک همه آهنگ ها رو که نه ولی این لینک دانلود آهنگ مبارزه با Bladewolf ـه :
P.S: TIME TO LEAVE THEM ALL BEHIIIIIIIND :d
عزیز دل برادر برای بقیش لینک نداری؟

عزیز دل برادر برای بقیش لینک نداری؟

نه دوست عزیز شرمنده. :دی خودم در به در دنبال آهنگ های (مخصوصا Rules of Nature و آهنگ مبارزه با Mistral :دی) هستم :دی بعد از عرضه بازی CD آهنگ های بازی به طور رسمی منتشر میشه، بعد میاد تو نت، بعد ما دانلود می کنیم :دی
---

آقا کتلت شدم این درجه Hard چقدر سخته :| :دی

کات سین های قبل و بعد غول اخر فک کنم رو هم یک ساعت و نیمی میشد!! دیگه اخراش رو صندلی دراز کشیده بودم:d​

خوبه پس:dعین MGS4 ئه!

دوستان تو بازی اشاراتی به اسنیک،Otacan یا کلا MGS هست؟!(به جز سانی البته:d)

Easter Egg پیدا کردم خر:دی
همون اول که Sam دست رایدن رو قطع می‌کنه و می‌خواد بکشتش یهو یکی میاد رایدن رو نجات بده و اون جمله معروف "Kept You Waiting, Hah?! رو به کار می‌بره:x
خود Sam هم قیافش خیلی شبیه چشر تو Bayo ـه! البته بایو بهش می‌گفت چشر اسمش یادم نیست:دی

دوستان من یه تریلر از بازی دیدم که اولش raiden سوار ماشینه بعد توی همین تریلر ضربات دشمنو بلاک میکرد چطور میگید بلاک نداره؟
به خدا بلاک داره!
ولی به صورت Parry
یعنی وقتی دشمن داشت ضربه میزد تو آخرین لحظه باید LS رو سمت جلو بدی و X رو بزنی!

دوستان من یه تریلر از بازی دیدم که اولش raiden سوار ماشینه بعد توی همین تریلر ضربات دشمنو بلاک میکرد چطور میگید بلاک نداره؟

کی گفته بلاک نداره؟ :دی اگه نداشت که اصلا دو دقیقه هم نمی شد دووم اورد در مقابل این دشمن های روانی :دی داره خوبشم داره :دی
همون اول که Sam دست رایدن رو قطع می‌کنه و می‌خواد بکشتش یهو یکی میاد رایدن رو نجات بده و اون جمله معروف "Kept You Waiting, Hah?! رو به کار می‌بره:x
خود Sam هم قیافش خیلی شبیه چشر تو Bayo ـه! البته بایو بهش می‌گفت چشر اسمش یادم نیست:دی

آره منم متوجه شدم :)) :دی
اسم اونم Luka بود :| :دی نبینم دیگه شخصیت های Bayo یادت بره! :| :دی در ضمن کجاش شبیه لوکاست این نره غول :| :دی لوکا به اون خوشتیپی :دی

اسمش Luka بود:دی.
آخه ایشون گفت DMC ضعیف تر عمل کرد!!
نسخه کامل بازی را تجربه کردم که. پس بنابراین می‌تونم تشخیص بدم که DmC بهتر بود یا MGR: R.
اتفاقاً هم بلاک داره، هم Parry داره، هم جاخالی:دی. دوستان نمی‌تونند ازش استفاده کنند:دی:>

لطفا جواب بدید بچه ها.
فقط همینو البته.
اشاره ای به mgs بجز سانی میشه(بچه هاهم پرسیدن)اسنیک یا آتکان هم باشه کافیه:دی(استیک:دی)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or