Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
WTF؟؟؟؟)x
kratos is coming....
ولی این ژآپنی بازیهاش و خالی بندیهاش خیلی باحاله:d
اخه چرا با شمشیر جت رو از وسط نصف میکنی؟هااا؟:d
Kratos که جای خودش رو داره:x. منظورم تا الآن (سال 2013) بود. وگرنه ما ارادت خاصی به GoW و Castlevania داریم :دی.

حفظ سرعت بالای بازی. توی اون سرعت بالا، وقتی با زدن یه دکمه رایدن خشکش میزد و دفاع می کرد، سرعت بازی کم نمی شد؟
---
اسپویلر مرحله اول:
رایدن بعد از اون بلایی که سر دستش اومد: Oh, Sh!t! Not Again! :)) بیچاره این دستش باید چند بار این بلا سرش بیاد؟ :دی

خب جا خالی چشه؟ مثل DMC !

اما به هر حال ساخت آن در نهایت به PG واگذار شد. الآن که می‌بینید این بازی پرچمدارِ این سبکه، به خاطر نبوغ PG است نه کوجیما.

محض اطلاع شما
MGS:R عنوانی بود که میخواست کنسل کنه و کنسل کرد!!
MGR:R عنوانی بود که PG ساخت!!
News: 'Metal Gear: Rising was cancelled' - ComputerAndVideoGames.com
ایشالا واضح هست دیگه !؟!؟!؟:-/
اما به هر حال ساخت آن در نهایت به PG واگذار شد. الآن که می‌بینید این بازی پرچمدارِ این سبکه، به خاطر نبوغ PG است نه کوجیما.
به هیچ وجه هم این بازی پرچمدار این سبک نیست،پرچمدارای این سبک 2-3 تا بازی دیگه ان!!!
این عنوان در مقابل GOW فرضاً چی داره که این شده پرچمدار و کریتوس هم حتماً شده طبل زن سپاه و دانته هم حتماً شیپورچی :)

بعد هم مگه بازی بی صاحابه که واگذار شد!؟!؟!؟:-/مگه بانک بازی رو از KP گرفته بود بعد تو مزایده PG اومد بازی رو بگیره!؟!؟

پ.ن:کوجیما تو این پروژه به اون صورت کاره ای نیست اینقدر هم بزرگ هست که چه این بازی رو کسی به افتخاراتش اضافه بکنه چه نکنه فرقی نداره
کوجیما 1±1000:>
این بحث هم تقریباً تمام شده بود نمیدونم چرا همش زدی!؟/:)

This Is You On Normal:
1p6qrzzq6nlqazdv7ss.gif

This Is You On Hard:

wsbs4lw3xhyzvol89uih.png

فقط تو مبارزه با اون متال گیر سه بار مردم تو حالت Hard!
Now This Is What Im Talking About Platinum! :d

با تشکر از دوستان GAF ـی برای گیف و عکس :دی

خب جا خالی چشه؟ مثل DMC !

خب شما جا خالی بده! X + A. یا اصلا از Ninja Run استفاده کن که سریع تر هم هست! :دی

محض اطلاع شما
MGS:R عنوانی بود که میخواست کنسل کنه و کنسل کرد!!
MGR:R عنوانی بود که PG ساخت!!
News: 'Metal Gear: Rising was cancelled' - ComputerAndVideoGames.com
ایشالا واضح هست دیگه !؟!؟!؟:-/
به هیچ وجه هم این بازی پرچمدار این سبک نیست،پرچمدارای این سبک 2-3 تا بازی دیگه ان!!!
این عنوان در مقابل GOW فرضاً چی داره که این شده پرچمدار و کریتوس هم حتماً شده طبل زن سپاه و دانته هم حتماً شیپورچی :)

بعد هم مگه بازی بی صاحابه که واگذار شد!؟!؟!؟:-/مگه بانک بازی رو از KP گرفته بود بعد تو مزایده PG اومد بازی رو بگیره!؟!؟

پ.ن:کوجیما تو این پروژه به اون صورت کاره ای نیست اینقدر هم بزرگ هست که چه این بازی رو کسی به افتخاراتش اضافه بکنه چه نکنه فرقی نداره
کوجیما 1±1000:>
این بحث هم تقریباً تمام شده بود نمیدونم چرا همش زدی!؟/:)
حدس که چه عرض کنم، مطمئن بودم، کاربران به این حرفم، خرده می‌گیرند:دی.

عزیزِ من، MGR: R، همون MGS: R هست، اما کوجیما به خاطر این که مطمئن بود این نسخه، بسیار ضعیف عمل می‌کنه، اول آن را کنسل کرد و بعد به PG واگذار کرد. بعدش هم نامش رو به MGR تغییر داد که سری MGS لکه دار نشه.

من سال 2013 رو گفتم، DmC مطمئناً چه از لحاظ فروش و چه از لحاظ نمره از MGR ضعیف‌تر ظاهر شد.

البته GoW و Castlevania هنوز عرضه نشده که به من لشکر کشی کردی. منظورم تو سال 2013 بوده:|

حدس که چه عرض کنم، مطمئن بودم، کاربران به این حرفم، خرده می‌گیرند:دی.

عزیزِ من، MGR: R، همون MGS: R هست، اما کوجیما به خاطر این که مطمئن بود این نسخه، بسیار ضعیف عمل می‌کنه، اول آن را کنسل کرد و بعد به PG واگذار کرد. بعدش هم نامش رو به MGR تغییر داد که سری MGS لکه دار نشه.

من سال 2013 رو گفتم، DmC مطمئناً چه از لحاظ فروش و چه از لحاظ نمره از MGR ضعیف‌تر ظاهر شد.

البته GoW و Castlevania هنوز عرضه نشده که به من لشکر کشی کردی. منظورم تو سال 2013 بوده:|

عزیز من داستان MGS:R قرار بود اتفاقات بین MGS 2 & MGS 4 رو روایت کنه بین 2007 تا 2014! شما اگه این 2 عنوان رو بازی کرده باشی میبینی که خیلی اتفاق بین این 2 شماره افتاده!خصوصاً برای جک رایدن
این یکی داره بعد از MGS 4 رو روایت میکنه 2018
حالا چطوری این 2 تا میتونن یکی باشن!؟
علاوه بر این 2 بازی کلی تفاوت تکنیکی دارن اون 30 فریم بود این به درخواست خود استاد 60 فریمه
انجین 2 تا بازی با هم دیگه فرق داره
MGS:R یه عنوان بد بود و به درستی کنسل شد رفت!!

خو 1 ماه دیگه تو همین 2013 که GOW : A میاد ! :| :دی

بسه دیگه باو چقدر بحث می‌کنید8-|
چه فرقی داره بازی رو من ساخته باشم یا کوجیما؛ مهم اینه که بازی بسیار زیباس و همه هم داریم لذت می‌بریم!
بی خیال این بحث ها که کوجیما ساخته یا PG بشید! کیفیت بازی مهم ـه نه سازنده!

بازی تموم شد :d
اخرا دیگه رسما فیلم سینمایی شده بود راحت میشد تخمه شکست و از کات سین ها لذت برد:d
کات سین های قبل و بعد غول اخر فک کنم رو هم یک ساعت و نیمی میشد!! دیگه اخراش رو صندلی دراز کشیده بودم:d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or