Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اجراش کردم فقط می تونم بگم اینطوری شدم :eek::eek::eek::eek::eek: واقعا استاد دست رو هر چی می زاره شاهکاربیرون میاد گیم پلی فوق سریع حتی تصورش هم براتون سخت هست بازی بسیار سریع و شمشیر زنی و کمبو و تکنیک ها به بهترین و کاملترین شکل ممکن پیاده شده تا دلتون بخواد دست پا قطع میشه و خون میزنه بیرون >:)
درود به شرف استاد کوجیما و تیم سازنده بازی یه شخصه عاشق شخصیت رایدن هستم
60 فریم ثابت همه چی عالی جو حال بازی هم بسیار شبیه متال گیر 4 هست عج بباس های براتون میاد

اجراش کردم فقط می تونم بگم اینطوری شدم :eek::eek::eek::eek::eek: واقعا استاد دست رو هر چی می زاره شاهکاربیرون میاد گیم پلی فوق سریع حتی تصورش هم براتون سخت هست بازی بسیار سریع و شمشیر زنی و کمبو و تکنیک ها به بهترین و کاملترین شکل ممکن پیاده شده تا دلتون بخواد دست پا قطع میشه و خون میزنه بیرون >:)
60 فریم ثابت همه چی عالی جو حال بازی هم بسیار شبیه متال گیر 4 هست عج بباس های براتون میاد
استاد دست رو این بازی نزاشته :)

دوستان، به شخصه سه چراغه و YLOD ـه کنسولتونم، بحث استادی رو اینجا وسط نکشید، اینجا قسمت اخبار نیست :دی

----
Anyway،اسپویلر چیت کد بازی:
میگن اگه تو منو کد معروف کونامی رو بزنین همه درجات سختی بازی باز میشه :دی یکی امتحان کنه نتیجه رو بگه :دی
کد رو هم اگه نمی دونین اینه :دی :
up up down down left right left right B A

:d

بازی رو همین الان تموم کردم. در یک کلام فوق العاده بود. خیلی قشنگ بود. باس فایت آخر بازی اشکتون رو در میاره فقط :دی فقط کمی کوتاه بود. نمره هم بمونه برای نقدش :دی
تا دیروز استاد نمیساخت آشغال بود الان رفت زیر دست استاد؟! اسم استادتون آخرای Credit ها میاد :دی استاد هم دست نذاشته روی این بخدا. نتونست بسازه استادین PG ساختنش ;;)

بخدا دیگه عالم و آدم قضیه این بازی رو میدونن چرا به زور میخواین واقعیت رو تغییر بدین؟ اصلا هر چی شما دوست دارید همونه ;;)

بکس KP داشتن کار میکردن نه خود استاد!
خودش درگیر MGS:PW بعد میاد میبینه چیزی که ساخته شده چیز آشغالیه اصلاً کنسلش میکنه میده دست PG همه چیز بازی هم به کل عوض میشه!به همین راحتی

ساخته ی دست خود استاد GZــه :> دعواها رو میگذاریم برا اون موقعی که GZ & BL اومده باشن ;;)
پ.ن: تو که خوشت اومده میخوای یه 9-9.5 هم بدی :-" :دی دیگه جر و بحثت سر چیه:دی

آخرین ویرایش:
بخدا دیگه عالم و آدم قضیه این بازی رو میدونن چرا به زور میخواین واقعیت رو تغییر بدین؟ اصلا هر چی شما دوست دارید همونه ;;)

درست میگین واقعا عالم و آدم قضیه ی این بازی رو می دونن شمایین که به زور می خواین واقعیت رو تغییر بدین . حالا چرا ؟ خدا داند

تا دیروز استاد نمیساخت آشغال بود الان رفت زیر دست استاد؟! اسم استادتون آخرای Credit ها میاد :دی استاد هم دست نذاشته روی این بخدا. نتونست بسازه استادین PG ساختنش ;;)

فردین خودت می دونی که استاد تو ساخت دست داشت از منوی بازی بگیر تا موزیک ها و حرکات جو بازی
نمی دونم چرا اینقدر با استاد لج هستی =;

ولی خداییش چقدر کیفیت کات سین هاش پایینه .دوربینم یکمی اذیت میکنه .بازیم که خیلی کوتاهه داستانشم که خیلی خوف نیست.چقدر ایراد گرفتم:d

اما از گیم پلی بازی هیچ ایرادی نمیشه گرفت .

فردین خودت می دونی که استاد تو ساخت دست داشت از منوی بازی بگیر تا موزیک ها و حرکات جو بازی
نمی دونم چرا اینقدر با استاد لج هستی =;
استاد تو هیچ چیه بازی به غیر از داستان و نحوه کات سین ها دخالت نداشته. گیم پلی تماما توسط PG اسخته شده. به زور نسبت ندین به کوجیما. اصلا خیلی جالبه که چطوری یهو اینقدر جهت باد عوض شد. از دیروز این بازی یه آشغال به تمام معنا بود الان شد خفن و از زیر دست استاد در اومده! :|

استاد تو هیچ چیه بازی به غیر از داستان و نحوه کات سین ها دخالت نداشته. گیم پلی تماما توسط PG اسخته شده. به زور نسبت ندین به کوجیما. اصلا خیلی جالبه که چطوری یهو اینقدر جهت باد عوض شد. از دیروز این بازی یه آشغال به تمام معنا بود الان شد خفن و از زیر دست استاد در اومده! :|
منم نمیدونم چرا تا دیروز به زور میخاستین به همه بگین بازی رو کوجیما ساخته و عکس کوجیما تو استودیو PG رو میزاشتین ولی الان که از بازی خوشتون اومده میگین کوجیما اصلا دست نداشته و الکی نسبت ندین به کوجیما . ما هی میگفتیم کوجیما نقشش کم رنگه شما میگفتی نه EP و همه کاره کوجیماست . الان چی شد پس ؟ بازی HnSـه خوبی شده پس خود به خود نقش کوجیما محو شد ؟

منم نمیدونم چرا تا دیروز به زور میخاستین به همه بگین بازی رو کوجیما ساخته و عکس کوجیما تو استودیو PG رو میزاشتین ولی الان که از بازی خوشتون اومده میگین کوجیما اصلا دست نداشته و الکی نسبت ندین به کوجیما . ما هی میگفتیم کوجیما نقشش کم رنگه شما میگفتی نه EP و همه کاره کوجیماست . الان چی شد پس ؟ بازی HnSـه خوبی شده پس خود به خود نقش کوجیما محو شد ؟
الکی توهم توطئه نگیردتون. من از همون روز اول گفتم کوجیما روی پروژه بوده الانم میگم. بالاتر هم گفتم. شماها خودتون نمیتونید تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید به من ربطی نداره. یه پست از من پیدا کن که گفته باشم کوجیما روی هسته بازی وگیم پلیش کار کرده. نه بیار نشون بده. الکی داستان نباف واسه من. از همون روز اول هم من از این بازی خوشم میمومد و میاد این شما بودید که مثل حذب باد یه روز اینوری میشیدید روز بعدش اونوری. هزار تا پست میتونم برات بیارم که با ورزش باد اینور اونوری شدی اما شما یه پست بیار که من بگم از این بازی بدم میاد. از همون روز اول هم علاقه داشتم بهش و دارم. به خودم قول داده بودم با تو بحث نکنم و جواب پست هات رو ندم اما الان مجبور شدم خیلی خوشحال میشم اگه از این به بعد من رو نقل قول نکنی چون هیچ اشتیاقی به بحث با شما رو ندارم.

من میگفتم کوجیما نقش خاصی نداره شما میگفتی نه EP هست بعد من یه تعریف از EP آوردم و گفتم که نقشی تو باب تکنیکی نداره ولی شما گفتی دنیای گیم با فیلم فرق میکنه و EP تو گیم ینی همه کاره .

پ.ن : خوب وقتی یه پست میدی و حرفای قبلیتو نقض میکنی و تازه به بقیه ایراد میگیری باید منتظر نقل قول باشی وگرنه ملت عاشق چشم و ابروی یکی نیستن که بخان پستاشو نقل قول کنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or