Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بازيرو گرفتم بازي xgd3 هستش و براي نصب روي هارد 7.5gb فضا نياز داره.
بازي واقعا كامل و عاليه.يك بخش آموزشي كامل داره و تمام حركات رو آموزش ميده و خوشبختانه با پيشروي در داستان اين بخش به صورت مرحله اي باز ميشه كه خيلي خوبه و باعث جلوگيري از خسته شدن ميشه.شروع بازي هم عالي كار شده و من تو اين 2تا مرحله اي كه بازي كردم يك دقيقه هم از هيجان بازي كم نشده.دشمنان و باس هاي بازي هم خيلي خوبن.بازي تعدادي ماموريت مخفي هم داره كه به تنوع بازي كمك ميكنن.در مورد داستان هم كه به نظر من خيلي تا اين جا قوي نبوده البته با توجه به سبك بازي خوب كار شده.در كل انتظار نداشتم بازي اينقدر خوب باشه.پيشنهاد ميكنم به هيچ عنوان اين بازي رو از دست ندين

ریلیز جهانی بازی کی هست؟؟

یک اسفند

یه یک ساعتی تا الان بازی کردم تنها مشکلی که به چشمم خورد دوربینش بود که یه کم اذیت میکرد گاهی اوقات
در کل این بازی نشون میده حاصل همکاری بین 2 یا چند استدیو تا چه اندازه میتونه موفق باشه و امیدوارم بازم اینجور کارها تکرار بشه

Last edited by a moderator:
تا اینجا بازی فوق العاده بوده و واقعا آدرنالین خون منو برده بالا :دی

فقط یه موردی که واقعا داره اذیتم میکنه کیفیت کات سین هاست. کات سین ها به طور خیلی فجیعی افت کیفیت دارن نسبت به دموی بازی. تو دموی بازی کات سین ها همگی HD بودن اما اینجا همشون SD شدن. ظاهرا به خاطر همینه که حجم نسخه PS3 بیشتر از یه DVD9 هست.

مشکل دوربین واقعا اسفناکه:(((اینو من همه جا باید بگم:d)
مرتضی مشکلی با دوربین نداشتم من تا حالا :دی

در مورد پست قبلیم بگم که ویدئو ها درست شده کیفیتشون. نمیدنم چرا ابتدای بازی اونجوری بود. بعدش درست شد. البته احساس میکنم بعضی وقت ها دوباره کیفیتش میره روی SD اما مطمئن نیستم :دی

خوب ما هم بازی رو دانلود کردیم...

حقیقتا انتظار نداشتم این عنوان از متال گیر انقدر زیبا باشه ...یکی از نقاط قوت بازی فریم بسیار رون که همون 60 فریمور بر ثانیه هست بود.. و نکته بعدی گرافیک زیبای داره .مبارزات خیلی سریع هستتند انقدر سریع که شما نمیتونید پلک بزنید اینو واقعا باید تجربه کنید تا بدونید ..لذت بسیار داره اجسام درو برت

تکه تکه میکنی من خودم تو اول بازی دشمن رو ول کره بودم ماشین اسقات میکردم :d . پیشناهدم اینه که حتما مرحله تمرینی رو برید .. چون اجباری نیست ...دلیل داره چون بعضی از باس فایتها قلق خاصی دارند که تو مرحله تمرینی اونارو تا حدودی یاد میگرید .. تا اینجای که من هستم اتظارم کاملا براورده شد ..

و حس رایدن بودن شدیدی بهم دست داد:> ... امید وارم از این بازی لذت کافی رو ببرید ... ببخشید اگه کمو کسری تو نقد کوتاهم بود
چون الان 5 صبحه باید برم لالا چشام کم موند کور بشه با این عینک بی صاحاب مون:-bد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or