دوستان این بازی multi هم داره؟ لطفا بگید که اگه داره برنر بگیرم.
درسته.مشکل دوربین واقعا اسفناکه(اینو من همه جا باید بگم:d)
پ.ن. جون عزیزتون بحث مقایسه ی وسط نکشید همینطوری از دهنم پرید .
نه اصلا ربطی نداره به قبلیا از هیچ جهت , این یه عنوان جدیده با یه سازنده جدید . بر عکس اگه قبلی ها رو بازی نکردی میتونی از این فوق العاده لذت ببریدوستان یه سوال:
من تاحالا هیچ کدوم از قسمت های این بازی رو انجام ندادم و ندیدم
به نظر شما بگیرم این رو خوبه یانه؟
مهمه قبلیاش رو بازی کرده باشی یا نه!
دوستان یه سوال:
من تاحالا هیچ کدوم از قسمت های این بازی رو انجام ندادم و ندیدم
به نظر شما بگیرم این رو خوبه یانه؟
مهمه قبلیاش رو بازی کرده باشی یا نه!
باز به نسبت این که دوربین ثابت نیست تا حدودی خوب بوده ولی تو مواجهه با دشمنان با جثه بزرگتر از دشمنای عادی اگه خیلی این ور اونور برید و از دستشون زیاد فرار کنید دوربین اشد مجازات رو براتون در نظر میگیره:dدرسته.
تمام بازی های این ژانر از Ninja Gaiden گرفته تا Metal Gear Rising: Revengeance همه این مشکل رو دارن مگر اینکه سازنده تصمیم عاقلانهی بگیره مبنی بر طراحی بازی بصورت دوربین ثابت مثل GoW .
پ.ن. جون عزیزتون بحث مقایسه ی وسط نکشید همینطوری از دهنم پرید .
بازی 97 درصد اجرا میشه و با روش موزیک هم از روی هارد میتونید اجراش کنیدسلام 97% اجرا می شود؟از روی هارد می شود با روش موسیقی اجرا کرد??
با Darksiders خیلی تفاوت داره!DS یه بازی Open World بود و پر کوئستای جانبی و...بچه ها بازی اش سبکش چطوریه؟ چون میگید مثل قبلی ها نیست گفتم ببینم تو مایه های کدوم بازی ها هست؟ مثل ninja gaiden یا Devil may cry یا darksiders هست؟ کلا یکم توضیح بدید.
بازی رو گرفتم بالاخره! >:d< بازی همونطور که انتظار داشتم بی نظیره! دوربین هم اصلا مشکل نداره مرتضی جو نده الکی باید اول بازی Sensetivity ـه دوربین رو از 5 ببری رو 8 که خشک بودن دوربین هم درست بشه (برای من که اینطوری بود ) فقط سه نکته:
دوستانی که دمو رو مثل من کلا Master کردن () حتما از درجه سختی Hard شروع کنن. الان تو Normal دشمن های بازی برای من در حد سوسک هم نیستن
مثل اینکه چیز های که میشه برید از دمو هم بیشتره! تو دمو یه سری چیز ها بود که نمی شد بریدشون، اما الان دیگه میشه این کار رو کرد
و اینکه این بازی رو باید رو لید پلتفرمش بازی کرد. نمی دونم داستان این کات سین های بعضا بی کیفیت چیه. حجم نسخه PS3 بی دلیل بالا نیست پس! اتفاقی که برای نسخه PS3 ـه Bayo افتاد، برای نسخه 360 این بازی میفته احتمالا....
نه یه مرحله کوتاه مقدمه داره بعد از اونجایی که دمو شروع شد، شروع میشه.بازی از کجا شروع میشه ؟؟ مثل دمو هست ؟