Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مشکل دوربین واقعا اسفناکه:(((اینو من همه جا باید بگم:d)
درسته.
تمام بازی های این ژانر از Ninja Gaiden گرفته تا Metal Gear Rising: Revengeance همه این مشکل رو دارن مگر اینکه سازنده تصمیم عاقلانه‌ی بگیره مبنی بر طراحی بازی بصورت دوربین ثابت مثل GoW :دی.

پ.ن. جون عزیزتون بحث مقایسه ی وسط نکشید همینطوری از دهنم پرید :دی.

حیف که قسم خوردی .. :دی راستی چرا LOS از دهنت نپرید , همونی که بهترین تجربه ی عمرت هست :دی آهان اون شرایطش فرق میکنه ...

دوستان یه سوال:
من تاحالا هیچ کدوم از قسمت های این بازی رو انجام ندادم و ندیدم
به نظر شما بگیرم این رو خوبه یانه؟
مهمه قبلیاش رو بازی کرده باشی یا نه!
نه اصلا ربطی نداره به قبلیا از هیچ جهت , این یه عنوان جدیده با یه سازنده جدید . بر عکس اگه قبلی ها رو بازی نکردی میتونی از این فوق العاده لذت ببری ;)

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال:
من تاحالا هیچ کدوم از قسمت های این بازی رو انجام ندادم و ندیدم
به نظر شما بگیرم این رو خوبه یانه؟
مهمه قبلیاش رو بازی کرده باشی یا نه!

درسته.
تمام بازی های این ژانر از Ninja Gaiden گرفته تا Metal Gear Rising: Revengeance همه این مشکل رو دارن مگر اینکه سازنده تصمیم عاقلانه‌ی بگیره مبنی بر طراحی بازی بصورت دوربین ثابت مثل GoW :دی.

باز به نسبت این که دوربین ثابت نیست تا حدودی خوب بوده ولی تو مواجهه با دشمنان با جثه بزرگتر از دشمنای عادی اگه خیلی این ور اونور برید و از دستشون زیاد فرار کنید دوربین اشد مجازات رو براتون در نظر میگیره:d

بچه ها بازی اش سبکش چطوریه؟ چون میگید مثل قبلی ها نیست گفتم ببینم تو مایه های کدوم بازی ها هست؟ مثل ninja gaiden یا Devil may cry یا darksiders هست؟ کلا یکم توضیح بدید.

بچه ها بازی اش سبکش چطوریه؟ چون میگید مثل قبلی ها نیست گفتم ببینم تو مایه های کدوم بازی ها هست؟ مثل ninja gaiden یا Devil may cry یا darksiders هست؟ کلا یکم توضیح بدید.
با Darksiders خیلی تفاوت داره!DS یه بازی Open World بود و پر کوئستای جانبی و...

MGR بیشتر شبیه همون NG و DmC ئه!و صد در صد پیشنهاد میشه:d!

بازی رو گرفتم بالاخره! >:d< بازی همونطور که انتظار داشتم بی نظیره! :دی دوربین هم اصلا مشکل نداره مرتضی جو نده الکی :دیباید اول بازی Sensetivity ـه دوربین رو از 5 ببری رو 8 که خشک بودن دوربین هم درست بشه (برای من که اینطوری بود :دی) فقط سه نکته:
دوستانی که دمو رو مثل من کلا Master کردن (:دی) حتما از درجه سختی Hard شروع کنن. الان تو Normal دشمن های بازی برای من در حد سوسک هم نیستن :دی
مثل اینکه چیز های که میشه برید از دمو هم بیشتره! تو دمو یه سری چیز ها بود که نمی شد بریدشون، اما الان دیگه میشه این کار رو کرد :دی
و اینکه این بازی رو باید رو لید پلتفرمش بازی کرد. نمی دونم داستان این کات سین های بعضا بی کیفیت چیه. حجم نسخه PS3 بی دلیل بالا نیست پس! اتفاقی که برای نسخه PS3 ـه Bayo افتاد، برای نسخه 360 این بازی میفته احتمالا....

بازی رو گرفتم بالاخره! >:d< بازی همونطور که انتظار داشتم بی نظیره! :دی دوربین هم اصلا مشکل نداره مرتضی جو نده الکی :دیباید اول بازی Sensetivity ـه دوربین رو از 5 ببری رو 8 که خشک بودن دوربین هم درست بشه (برای من که اینطوری بود :دی) فقط سه نکته:
دوستانی که دمو رو مثل من کلا Master کردن (:دی) حتما از درجه سختی Hard شروع کنن. الان تو Normal دشمن های بازی برای من در حد سوسک هم نیستن :دی
مثل اینکه چیز های که میشه برید از دمو هم بیشتره! تو دمو یه سری چیز ها بود که نمی شد بریدشون، اما الان دیگه میشه این کار رو کرد :دی
و اینکه این بازی رو باید رو لید پلتفرمش بازی کرد. نمی دونم داستان این کات سین های بعضا بی کیفیت چیه. حجم نسخه PS3 بی دلیل بالا نیست پس! اتفاقی که برای نسخه PS3 ـه Bayo افتاد، برای نسخه 360 این بازی میفته احتمالا....

بازی از کجا شروع میشه ؟؟ مثل دمو هست ؟

بازی از کجا شروع میشه ؟؟ مثل دمو هست ؟
نه یه مرحله کوتاه مقدمه داره بعد از اونجایی که دمو شروع شد، شروع میشه.
---

پ.ن: با اینکه دو چپتر جلو رفته بودم تو Normal، تصمیم گرفتم از اول از Hard شروع کنم :دی بازم میگم، دوستانی که دمو رو خیلی بازی کردن، از Hard شروع کنن. چالش بر انگیز بودن بخش بزرگی از جذابیت بازیه :دی

آخرین ویرایش:
بازی بینهایت اکشن جذاب کات سینسهای بیکفیت بی ربط به داستان متال گیر اما بازی خوش ساخت و روون راستی من زدم easy بازی میکنم دی
چند چپتره؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or