منبع بوکمارکم من:dدوستانی که تو کار پلات کردن یا گرفتن همه اچیومنت ها هستن کلا این بازی رو بی خیال بشن! این از اوناش نیست
نه، همچین نفست از جا گرم در میومد:dمگه من اون موقع گفتم آسونه؟ همون موقع ام گفتم سخته! من کلا تو کار اچیومنت و تروفی و اینا نبوده ام و نیستم
بخاطر اینکه جاخالی نمیشه داد....Mother of God! :-o تو حالت Revengeance نمیشه نفس کشید! Very Hard هم دست کمی از Revengeance نداره!
دوستانی که تو کار پلات کردن یا گرفتن همه اچیومنت ها هستن کلا این بازی رو بی خیال بشن! این از اوناش نیست
وفتی که مه جا رو پر دود کرد، با LS+X ضرباتشو Parry کن. بعدش وقتی دیدی ایستاد، بهش حمله کن و مثلِ سگ کتکش بزن. هنگامی که بدنش متلاشی شد، به دنبال سرش بگرد و بوسیله Blade Mode، به سرش ضربه بزن.دوستان قلق کشتن monsoon چیه؟؟ کلافه کرده منو:-(
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
ازش دور نشید (این کار یک فرصت حمله به حریف هست)، همه حملات رو تند تند دفاع کنید و در فرصت های مناسب ضربه بزنید (توصیه میکنم فقط از شمشیر خود رایدن استفاده کنید). وقتی هم که ضربات شما روش تاثیر نداره تعلل نکنید بزنیدش خیلی زود روش کم میشه!PEDRAMGOLCHINدوستان قلق کشتن monsoon چیه؟؟ کلافه کرده منو:-(
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
پشتکارت عالیه!:dالبته خودم نزدیکه دو روز، سرِ کشتن Monson تلاش کردم:biggrin1:
منم دارم هارد میرم، اما بنظرم فرقی با نرمال نداره!:dخوب منم همین الان رو hard تموم کردم بسی حال داد البته هنوز سیر نشدم فردا درجه سختی بالاتر
آقا مرتضی من تا Boss اول رفتم اما همانطور که گفتم نصف موهام ریخت.من فکر نمی کنم هیچ کس هنوز این Achievment را گرفته باشه توی چند تا سایت زدن گرفتن اما Profile را آپدیت نکردن.خلاصه جای سوال داره کی این را گرفته؟!و از همه مهمتر چجوری؟!
یعنی هرکی اینو گرفته باید بریم پیشش دست بوس با چیت شاید گرفتنآقا مرتضی من تا Boss اول رفتم اما همانطور که گفتم نصف موهام ریخت.من فکر نمی کنم هیچ کس هنوز این Achievment را گرفته باشه توی چند تا سایت زدن گرفتن اما Profile را آپدیت نکردن.خلاصه جای سوال داره کی این را گرفته؟!و از همه مهمتر چجوری؟!
خوب اسم اهنگ ها رو بگو ماهم یه فیضی ببریم.اصلا شاید بخاطر اهنگاش بازی رو هم گرفتم.اخه میدونی،من مرد موسیقیایی هستم:dکلا به موسیقی خیلی اهمیت میدم.حتی بیشتر از خود بازی.یعنی هرکی اینو گرفته باید بریم پیشش دست بوس با چیت شاید گرفتن
پ.ن: موسیقی فوق العاده ست! بعضی از آهنگ های بازی رو دانلود کردم سیر نمیشه آدم از گوش دادنشون
اینا رو من دانلود کردم فعلاخوب اسم اهنگ ها رو بگو ماهم یه فیضی ببریم.اصلا شاید بخاطر اهنگاش بازی رو هم گرفتم.اخه میدونی،من مرد موسیقیایی هستم:dکلا به موسیقی خیلی اهمیت میدم.حتی بیشتر از خود بازی.
یعنی هرکی اینو گرفته باید بریم پیشش دست بوس با چیت شاید گرفتن
پ.ن: موسیقی فوق العاده ست! بعضی از آهنگ های بازی رو دانلود کردم سیر نمیشه آدم از گوش دادنشون
اگه بهت بگم گروهی از هنرمندان بزرگ متال (مثل John Bush از بند Anthrax) موسیقی بازی رو به صورت لایو تو لس آنجلس اجرا کردن، بازم میگی دست چندم؟خداییش از چی این اهنگا خوشت میاد؟:d
شبیه اهنگای فیلمای دست چندم هالیوودیه:d
برای خودمم هم سواله! نگران نباش، جایی در ژاپن، یه گیمر خسته حتما این اچیومنت رو میگیره!حالا به نظرتون چجوری باید بازی روی Revengeance بازی رو تموم کرد در حالی که همه درجه ها S باشه؟!