Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا به نظرتون چجوری باید بازی روی Revengeance بازی رو تموم کرد در حالی که همه درجه ها S باشه؟!:|
هیچ کس ،هیچ ویدیوئی نشان نداده تو پروفایل این غول های که فقط تو کار Achievment هستند زیرش زاییدن.یک ویدیو گرفتن از Gamer های IGN است 15 ثانیه بازی می کنه میگه من نمی توانم.کاره من نیست.هرکسی این را تمام کنه واقعا میشه گفت خدای HnS است.تمرکز و سرعت عمل بالایی می خواد.(خیلی باالا)

اینا رو من دانلود کردم فعلا :دی
Mistral theme
I'm My Own Master Now
The Stains of Time
The Only Thing I Know For Real
Rules of Nature

همه شون عالین :-o :دی :دی :دی
پ.ن: تو خوب بودن موسیقی بازی های پلاتینیوم شک نکن! :دی خودت که Fly Me To The Moon جزو آهنگ های مورد علاقته :دی
وای:xتو از کجا میدونی؟
من کلا همه چیز بازی ها یادم میره (بعد از مدت طولانی)اما اهنگ هاش یادم نمیره.مثلا الان یادمه که چند سال پیش در بازی prey اهنگ barracuda از heart از یه رادیو پخش میشد:d
حتی اهنگ زمان کودکی خودم که میکرو داشتم در بازی مورتال کمبت هم یادمه و یه بازی دیگه که قبل از غول اخرش 3 تا مومیایی میومدن:dاهنگ هاش یادمه.اصلا واسه چی اینا رو گفتم خودم هم نمیدونم:|:d
لازم شد حتما این بازی رو بگیرم

اگه بهت بگم گروهی از هنرمندان بزرگ متال (مثل John Bush از بند Anthrax) موسیقی بازی رو به صورت لایو تو لس آنجلس اجرا کردن، بازم میگی دست چندم؟ :-/ :biggrin1:
کلا از نظر من متال دسته چندمه>:)

سلام
یه سوال داستانی : داستان قبل این بازی چی هست ؟ این آقایی که ما داریم تو این قسمت باهاش بازی می کنیم کیه؟ با کی داره میجنگه؟ به کجا می خواد برسه ؟ و ...
ممنون

حرفتو پس بگیر، متال فن‌ها الآن می‌ریزن سرت:دی. با این حرفت به خواننده‌های بزرگی نظیر Metallica, Linkin Park, Thurisaz و Slipknot توهین کردی:|

پشتکارت عالیه!:d
من روی درجه نرمال چالش چندانی نداشتم میخوام برم روی درجات بالاتر، اما میترسم!:d
------------------------------------------------------------------------------------------------
پس چی!؟:دی
البته گفتنی است که روی Hard انقدر طول کشید:دی.

وای:xتو از کجا میدونی؟
من کلا همه چیز بازی ها یادم میره (بعد از مدت طولانی)اما اهنگ هاش یادم نمیره.مثلا الان یادمه که چند سال پیش در بازی prey اهنگ barracuda از heart از یه رادیو پخش میشد:d
حتی اهنگ زمان کودکی خودم که میکرو داشتم در بازی مورتال کمبت هم یادمه و یه بازی دیگه که قبل از غول اخرش 3 تا مومیایی میومدن:dاهنگ هاش یادمه.اصلا واسه چی اینا رو گفتم خودم هم نمیدونم:|:d
لازم شد حتما این بازی رو بگیرم
کاملا حرفت درسته. من خودم نمی تونم مبارزه دانته و ورجیل توی DMC3 رو بدون به یاد آوردن آهنگ Blood on Blood متصور بشم. یا Bayonetta و آهنگ هاش. یا مکس پین! موسیقی های شاهکار همیشه تو یاد آدم باقی می مونن. :دی

حالا امشب Kerry King اومد تو خوابت متوجه میشی متال چیه! :دی
----
آقا من شدیدا معتقدم سم نمرده :دی یعنی امیدوارم اینطوری باشه :(( خیلی به دلم نشست شخصیتش :(( :دی

بله وقتشه متال فن ها ترولت کنن تو اگر یک نسخه این بازی رو بازی کردی باشه من به عشق نسخه چهارمش پلی استیشن3 1میلیون وپانصد هزار به بالا واسه بازی های مثل این می پذیم اون وقت تو هم میگم رتبه ی چندمه برو تیله بازی ات رو بکن

داداش دلت میاد این حرفو بزنی. :دی
متال انصافا فوق العاده س. من که خودم عشق رپ و هیپ هاپ ـم خداییش با یه سری آهنگای متال زندگی کردم.
بعد تو اصلا یه لحظه HnS رو بدون متال تصور کن. :(
بله وقتشه متال فن ها ترولت کنن تو اگر یک نسخه این بازی رو بازی کردی باشه من به عشق نسخه چهارمش پلی استیشن3 1میلیون وپانصد هزار به بالا واسه بازی های مثل این می پذیم اون وقت تو هم میگم رتبه ی چندمه برو تیله بازی ات رو بکن
باز شما تز دادی. جمله بندیت تو حلقم. :دی
ایشون موسیقی متال رو منظورش بود نه بازی ـه metal gear solid یا metal gear rising رو. فن دو روزه که میگن شمایی ها.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or