Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پسر عجب چیزی بود دمو . خوشم اومد . ولی چرا از ضربات رایدن نورهای قرمز و آبی ساطع می شد ؟ اعصابمو خورد کرد :|

دمو چرا حجم نسخه PS3 دو برابر نسخه 360 هست . نسخه 360 فرق داره ؟ چون من PS3 رو بازی کردم فقط .

آخرین ویرایش:
چرا از ضربات رایدن نورهای قرمز و آبی ساطع می شد ؟ اعصابمو خورد کرد :|

خب رایدن سایبورگ ـه دیگه :دی شمشیرش هم فرکانس بالاست :دی
دمو چرا حجم نسخه PS3 دو برابر نسخه 360 هست . نسخه 360 فرق داره ؟

دلیل شو نمی دونم اما گرافیک نسخه PS3 دمو به مراتب بهتره:
Head2Head: Metal Gear Rising: Revengeance Screenshot Comparison (PS3 vs. Xbox 360)

تاپیک مهم شد
129fs4252631.gif

:دی
Countdown:

Metal Gear Rising: Revengeance Countdown Clock | Zupidoo

onion076.gif

Parrying the Blade Mode PlatinumGames Inc.
این مقاله رو تو سایت رسمی PG پیدا کردم. یه چیز جالب گفته:
The full version of Rising comes with an “easy assist” option that can be activated when selecting easy mode. With easy assist, all you have to do is keep on attacking, and the game will automatically parry for you. A real lifesaver if you are so inclined, as you won’t need to worry about timing anymore, and can enjoy a comfortable play-through of the game. I recommend trying it out.

تو حالت Easy، بازی خود به خود براتون Parry می کنه :دی بعد مثل اینکه یه سری دشمنا هستن که ضربات شما رو هم Parry می کنن :دی که باید در مقابلشون:
If they parry counter your parry counter, just parry counter the parry counter of your parry counter!
And what if they parry counter that? Then parry counter their parry counter of you parry counter of their parry counter of your parry counter!!

:lol: :دی

الان داشتم دمو رو بازی می کردم (خب نمیشه بازی نکرد دیگه چیکار کنم؟! :دی) با خودم گفتم "چی میشه راه رفتن رو دیوار هم تو بازی باشه!" بعد یاد اولین دموی Revengeance تو VGA افتادم که تو تونل رایدن رو دیوار راه میره.... البته In Game که نبود و کات سین بود، اما اگه تو بازی واقعا راه رفتن رو دیوار وجود داشته باشه چی میشه!
thumb_onion-head-smiley-00041.gif
:d

الان داشتم دمو رو بازی می کردم (خب نمیشه بازی نکرد دیگه چیکار کنم؟! :دی) با خودم گفتم "چی میشه راه رفتن رو دیوار هم تو بازی باشه!" بعد یاد اولین دموی Revengeance تو VGA افتادم که تو تونل رایدن رو دیوار راه میره.... البته In Game که نبود و کات سین بود، اما اگه تو بازی واقعا راه رفتن رو دیوار وجود داشته باشه چی میشه!
اتفاقا من اولش فکر میکردم راه رفتن رو دیوار هست، حداقل تو مایه های Ninja Gaiden :دی ولی خب دیدم Raiden فقط از دیوار راست بالا میره و خورد تو ذوقم :| :دی

فکر کنم هست!تو یه تریلر گیم پلی برا چند لحظه رایدن رو نشون داد که رو در و دیوار راه میره:d!

اره خيلي بده كه نيست من تو دمو زدم هر چي پله و پل بودو همون اول نصف كردم :dبعد ديگه هيچ راهي نبود برم ولي اگه اين قابليت راه رفتن رو ديوار بود ميشد اونجارو رد كرد.برا همين همون اول بازي مجبور شدم دوباره دمو رو شروع كنم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or