اره هست ولي بايد نسخه اورجينالشو بگيري تو نسخه هاي كپي نيستدوستان رو نسخه ی ایکس باکس zone of elders هم دموش هست حوصله ی دانلود دمورو ندارم
چرا از ضربات رایدن نورهای قرمز و آبی ساطع می شد ؟ اعصابمو خورد کرد
دمو چرا حجم نسخه PS3 دو برابر نسخه 360 هست . نسخه 360 فرق داره ؟
The full version of Rising comes with an “easy assist” option that can be activated when selecting easy mode. With easy assist, all you have to do is keep on attacking, and the game will automatically parry for you. A real lifesaver if you are so inclined, as you won’t need to worry about timing anymore, and can enjoy a comfortable play-through of the game. I recommend trying it out.
If they parry counter your parry counter, just parry counter the parry counter of your parry counter!
And what if they parry counter that? Then parry counter their parry counter of you parry counter of their parry counter of your parry counter!!
رایدن رو به ما معرفی میکنی ؟ اینا همه شیرین کاریای PG هست ولی واقعا اگه اون نورا نبود فوق العاده میشد .خب رایدن سایبورگ ـه دیگه شمشیرش هم فرکانس بالاست
آره! شیرین کاری PG نیست، تازه اگه هم باشه شیرین کاری شون تو شبکیه ی چشمم >:dرایدن رو به ما معرفی میکنی ؟ اینا همه شیرین کاریای PG هست ولی واقعا اگه اون نورا نبود فوق العاده میشد .
Hard تو دمو قابل دسترسی نیستاین Hard رو باید چطوری بازی کرد؟؟ من یه بار رو Easy و یه بار رو Normal رفتم ولی هنوز باز نشده.
اتفاقا من اولش فکر میکردم راه رفتن رو دیوار هست، حداقل تو مایه های Ninja Gaiden ولی خب دیدم Raiden فقط از دیوار راست بالا میره و خورد تو ذوقمالان داشتم دمو رو بازی می کردم (خب نمیشه بازی نکرد دیگه چیکار کنم؟! ) با خودم گفتم "چی میشه راه رفتن رو دیوار هم تو بازی باشه!" بعد یاد اولین دموی Revengeance تو VGA افتادم که تو تونل رایدن رو دیوار راه میره.... البته In Game که نبود و کات سین بود، اما اگه تو بازی واقعا راه رفتن رو دیوار وجود داشته باشه چی میشه!:d
فکر کنم هست!تو یه تریلر گیم پلی برا چند لحظه رایدن رو نشون داد که رو در و دیوار راه میره:d!الان داشتم دمو رو بازی می کردم (خب نمیشه بازی نکرد دیگه چیکار کنم؟! ) با خودم گفتم "چی میشه راه رفتن رو دیوار هم تو بازی باشه!" بعد یاد اولین دموی Revengeance تو VGA افتادم که تو تونل رایدن رو دیوار راه میره.... البته In Game که نبود و کات سین بود، اما اگه تو بازی واقعا راه رفتن رو دیوار وجود داشته باشه چی میشه!:d
اره خيلي بده كه نيست من تو دمو زدم هر چي پله و پل بودو همون اول نصف كردم :dبعد ديگه هيچ راهي نبود برم ولي اگه اين قابليت راه رفتن رو ديوار بود ميشد اونجارو رد كرد.برا همين همون اول بازي مجبور شدم دوباره دمو رو شروع كنمالان داشتم دمو رو بازی می کردم (خب نمیشه بازی نکرد دیگه چیکار کنم؟! ) با خودم گفتم "چی میشه راه رفتن رو دیوار هم تو بازی باشه!" بعد یاد اولین دموی Revengeance تو VGA افتادم که تو تونل رایدن رو دیوار راه میره.... البته In Game که نبود و کات سین بود، اما اگه تو بازی واقعا راه رفتن رو دیوار وجود داشته باشه چی میشه!:d