Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هولی مادر آو .... (جای سه نقطه هر چی میذارین بذارین :دی)
تریلر سلاح های بازی رو دیدین؟!!! :-t 3 تا از اسلحه ها و کمبوهاشونو نشون میده. وااااای خدای من کلا زمین تا آسمان فرق دارن همشون از همه نظر. از همههههههههههه نظر ها :دی مثلا شمشیر های اون یارو باس فایته که تیکه تیکه میشه، از دور پرت میکنه تو صورت یارو بعد جفت پا میری تو صورتش :دی

آقا من دمو رو بازی نکردم. ترم آخر دانشگاه دارن بدبختمون میکنن. این رو بگیرم؟ میدونم اسم متال گیر رو یدک میکشه ولی خب زیاد حال نکردم. راستی این رایدن تو متال گیر سالید هم هست؟
جواب بدین و اخر هم این که من زیاد وقت ندارم می ارزه بگیرم؟ ممنون:thanks:

هولی مادر آو .... (جای سه نقطه هر چی میذارین بذارین :دی)
تریلر سلاح های بازی رو دیدین؟!!! :-t 3 تا از اسلحه ها و کمبوهاشونو نشون میده. وااااای خدای من کلا زمین تا آسمان فرق دارن همشون از همه نظر. از همههههههههههه نظر ها :دی مثلا شمشیر های اون یارو باس فایته که تیکه تیکه میشه، از دور پرت میکنه تو صورت یارو بعد جفت پا میری تو صورتش :دی

تک خوری نکن..بزار لینکشو مام ببینیم:d

Sunny رسما معرفی شد :دی همچنان Cute :دی
Metal-Gear-Rising-Revengeance_Sunny.jpg

منتظر نیمرو هستیم :دی

یه منتقدی هست به نام Arthur Gies، ایشون قبلا در IGN و Joystiq کار می کردن و الان تو Polygon هستن. :دی ایشون کلا مخالف بازی های ژاپنی هستن و جدیدا هم دارن ضد MGRR توییت میدن. :دی قبل از اینکه نظرش رو در مورد MGRR بگم، بهتره نظرش رو در مورد Vanquish بدونیم:
since the embargo is up, i don't have much good to say about vanquish. it's repetitive, clunky, and irritatingly punitive. very japanese.

مطمئنم به سطح درک و فهم Arthur-Chan پی بردید. :دی حالا بریم سراغ نظر درخشان ایشون در مورد MGRR :دی
there are too many cut-scenes, the camera is bad, and DmC does everything better except swordplay.

:lol: یعنی استاد در اوج ترول گری هم دلش نیومد از مبارزات و گیم پلی ایراد بگیره! :lol: :دی ملت تو GAF هرچی از دهنشون بیرون اومد نثارش کردن! :دی هدفم از گفتن اینا این بود که اگه یدفعه دیدین Polygon به بازی نمره بدی داد، احتمالا Arthur-Chan مسئولیت نقد بازی رو بر عهده داره :دی
پ.ن: Arthur-Chan جزو مخالفان سرسخت PG و Clover مرحوم هستن و نظریه خفن Clover Conspiracy (:lol:) رو مطرح کردن! :دی
---
بگذریم :دی یه عکس حدید از Sunny :دی مثل اینکه اون گرگ سایبورگ رو ایشون رام می کنن :دی :
rullu74ico1juvdnxto.jpg

بابا چقدر از بازی تعریف میکنید من که از بازی های HnS خوشم نمیاد دهنم اب افتاد چند روز به انتشار بازی مونده (مرگ بر نینتندو که bayoneta رو انحصاری کرد )x)

انقدر گیم پلی زیباست همش وسوسه میشم برای پنجمین بار دموش رو بازی کنم ......با اون تریلر ( سلاح ها) واقعا بازی باید متنوع باشه ....عجیب منتظر بازی هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or