Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره خيلي بده كه نيست من تو دمو زدم هر چي پله و پل بودو همون اول نصف كردم :dبعد ديگه هيچ راهي نبود برم ولي اگه اين قابليت راه رفتن رو ديوار بود ميشد اونجارو رد كرد.برا همين همون اول بازي مجبور شدم دوباره دمو رو شروع كنم:|
از دیوار مستقیم که بالا میره :دی یعنی اون اول دمو اگه پل ها و پله ها رو خراب کنی، بازم مشکلی نیست و با گرفتن RT همچین قشنگ از دیوار راست میره بالا :دی

از دیوار مستقیم که بالا میره :دی یعنی اون اول دمو اگه پل ها و پله ها رو خراب کنی، بازم مشکلی نیست و با گرفتن RT همچین قشنگ از دیوار راست میره بالا :دی
جدا؟
من نمیدونستم گفتم با خودم حتما یک راهی داره این ژاپنیا آموزش هنم نمیدن به آدم:d

فکر کنم هست!تو یه تریلر گیم پلی برا چند لحظه رایدن رو نشون داد که رو در و دیوار راه میره:d!
به صورت 90 درجه راه میره یا زاویه دار؟ (:دی) این که مستقیم از دیوار میره بالا که تو دمو بود، منظورم اینه که رو دیوار بدویی، بعد مثلا بپری رو دشمن نصفش کنی :دی

جدا؟
من نمیدونستم گفتم با خودم حتما یک راهی داره این ژاپنیا آموزش هنم نمیدن به آدم:d
جالب اینه که بازی همه چی رو آموزش میده (اون گوشه سمت چپ!) اما چون همه چی خیلی سریعه، کسی اصلا حواسش به آموزش های بازی نیست و داره فقط زمین و زمان رو می بره! :دی

آخرین ویرایش:
این از اول تا آخر اون پایین به من Parry کردن رو یاد میداد , هر کاری کردم نشد . در ضمن من نتونستم بزنم یا بازی به اون صورت کومبو نداره چون فقط 4-5 تا حرکت تونستم بزنم . البته مهم نیستا فقط چون بازیه PG یخورده شَک کردم .

پ.ن : سخت هم هست ولی . اون Boss دو سه بار قشنگ از خجالتم در اومد تا تونستم قلقشو بگیرم و با health barـه پُر کشتمش :دی

البته مهم نیستا فقط چون بازیه PG یخورده شَک کردم .
شما به نظریه تکامل، قانون جاذبه، انتگرال، E=MC^2، شک کن، اما به PG شک نکن.

این از اول تا آخر اون پایین به من Parry کردن رو یاد میداد , هر کاری کردم نشد .
بنده به سان هلو براتون Parry می کنم خود Kenji Saito کف کنه. جلو + X. ساده تر از این نمیشه!
بازی به اون صورت کومبو نداره چون فقط 4-5 تا حرکت تونستم بزنم
بنده تقریبا با هر بار بازی کردن، یه کمبو جدید می زنم.

بنده تقریبا با هر بار بازی کردن، یه کمبو جدید می زنم.

من DmC رو تازه تموم کردم واسه همین با اون مقایسه میکنم انصافا در مقایسه با اون خیلی محدود تر بود . البته مجبور نیست کومبو زیاد داشته باشه ولی چون PG با کمبو هاش معروفه واسه همین میگم .

من DmC رو تازه تموم کردم واسه همین با اون مقایسه میکنم انصافا در مقایسه با اون خیلی محدود تر بود . البته مجبور نیست کومبو زیاد داشته باشه ولی چون PG با کمبو هاش معروفه واسه همین میگم .
این فقط یه دمو ـه! آپگرید نداره، فقط یه اسلحه داره و درکل 20 دقیقه بیشتر نیست! نباید با یه بازی کامل مقایسه بشه. با این حال، وقتی با دموی DmC که قبل از عرضه ش اومده بود مقایسه ش می کنم، متوجه تفاوت هاش میشم. دموی DmC به زور منو 2- 3 روز سرگرم خودش کرد، اما دموی MGRR از زمان عرضه تا الان برام تکراری نشده!

خب با دست پر اومدم! اول اینکه دویدن رو دیوار هم تو بازی وجود داره (
onion-head-smiley-00080.gif
I Just Fu*cking Love You Platinum! :دی) اینم GIF ـش:
http://upload.tehran98.com/img1/6prw6ic0emf3vcp3v8h8.gif

دوم اینکه بازی Gold شده و به همین مناسبت جشنی توی استودیو PG گرفته شده که قسمت هاییش رو پیوست کردم! :دی
پ.ن: اون کچله Kenji Saito ـه، اون مو بلنده هم Tatsuya Minami مدیر عامل PG ـه :دی

Attachments

• MGR_CompletionParty_03_MGSTV.jpg
    MGR_CompletionParty_03_MGSTV.jpg
    165.5 KB · مشاهده: 17
  • Rising-launch-party.jpg
    Rising-launch-party.jpg
    58.3 KB · مشاهده: 24
  • Rising-launch-party-2.jpg
    Rising-launch-party-2.jpg
    35.7 KB · مشاهده: 18
  • Rising-launch-party-7.jpg
    Rising-launch-party-7.jpg
    26.6 KB · مشاهده: 21
  • Rising-launch-party-4.jpg
    Rising-launch-party-4.jpg
    18.3 KB · مشاهده: 23
  • tumblr_mcnt9w7bnI1r3ezgpo1_1280.jpg
    tumblr_mcnt9w7bnI1r3ezgpo1_1280.jpg
    73.7 KB · مشاهده: 12
دوم اینکه بازی Gold شده و به همین مناسبت جشنی توی استودیو PG گرفته شده که قسمت هاییش رو پیوست کردم! :دی
پ.ن: اون کچله Kenji Saito ـه، اون مو بلنده هم Tatsuya Minami مدیر عامل PG ـه :دی
عجب شرکت شادی هست!! زودتر عرضه کنن، بعد از Dmc هک ان اسلش نرسیده، بدنمون درد میکنه:d
پ.ن. برای کسایی که شاید نشناسنش، اون عینکی هم کوجیما هست! Just Sayin' :-"
Really؟؟؟:-o:d

شوما قبل dmc چه میکردی با این اعتیاد؟
اعتیادم درمان شده بود (ترک و این حرفا)،بعدِ DmC مجددا بازگشته! :|:d

آخرین ویرایش:
عجب شرکت شادی هست!! زودتر عرضه کنن، بعد از Dmc هک ان اسلش نرسیده، بدنمون درد میکنه:d
پ.ن. برای کسایی که شاید نشناسنش، اون عینکی هم کوجیما هست! Just Sayin' :-"
PG یدونه باشه :دی
پ.ن: به صورت دیفالت کوجیما رو شناخته شده فرض کردم! :)) :دی
---
مثل اینکه تو ژاپن خیلی بازی رو تحویل گرفتن:
Something about Japan: critics dazzled by Metal Gear Rising: Revengeance and Hitman Absolution | Features | Edge Online
4Gamer:
4Gamer were impressed by the game’s difficulty curve, noting that the ‘cut and take’ element – whereby you can replenish Raiden’s life bar by performing a certain type of attack on an enemy – is particularly impressive. “It is tricky at first, but with practice, you’ll soon see other cyborg warriors as walking medi-kits,” says the 4Gamer report. “During boss battles, you’ll positively leap for joy when you see them enter the fray as reinforcements.”

Famitsu:
Famitsu described the boss battles as “exceptional,” adding that “the design is unrivalled, from their out of this world appearances to the attacks they unleash and the high degree of strategy you’ll need to defeat them. And the exposition before, after and even during the fights positively screams Metal Gear!” Famitsu seemed quite concerned with how the game would fit in the Metal Gear canon, though. Establishing quite how ‘Metal Gear’ this Metal Gear game is seems to be a common theme amongst the critics.

نظرات دیگه:
Even in terms of mechanics, the two companies [Platinum and Konami] seem to be in perfect symbiosis. Rather than plastering over gaps in the other’s deficiencies, it feels as if both companies have pushed each other to try and go further, leading to the creation of something far better. After playing through to the end, I thought this was absolutely a top-notch action game. Fans of Metal Gear and action games alike both should both be greatly satisfied by the resulting game.”

در کل:

!My Cyborg Body Is Ready Platinum

نمیدونم من جوگیرم یا بازی اینقدر خوب بوده:dلامصب خیلی بهم حال داد:d
هر تیکه ی بازی هرچی رو میدیدم تیکه تیکه میکردم و سالم نمیذاشتم:dواقعا همین قابلیت لذت بازی رو 10 ها برابر کرده.
دشمن ها هم که خیلی باهاشون جنگیدن حال میده.محیط و گرافیک هم خوشم اومد.
فقط اینکه جعبه ها یهو بعد از تیکه تیکه شدن غیب میشن بد بود که زیاد نکته ی بزرگی به حساب نمیاد.
البته یادمون نره این فقط دمو بود و بیشتر از 20 دقیقه نیست.

این فقط یه دمو ـه! آپگرید نداره، فقط یه اسلحه داره و درکل 20 دقیقه بیشتر نیست! نباید با یه بازی کامل مقایسه بشه. با این حال، وقتی با دموی DmC که قبل از عرضه ش اومده بود مقایسه ش می کنم، متوجه تفاوت هاش میشم. دموی DmC به زور منو 2- 3 روز سرگرم خودش کرد، اما دموی MGRR از زمان عرضه تا الان برام تکراری نشده!

البته مرتضی برای همه اینطوری نبود :دی مثلا من خودم توی دموی DmC حدود 80 تا آپگرید پوینت داشتم ( دیگه خودت حسابش رو بکن )

مرتضی این گیف کجاش رو دیوار میدوید آخه؟ :دی
میدود به جان خودم :دی اول بهش تیر میزنن، بعد از روی یه ماشین میپره بعد رو دیوار عین Prince میدود :دی یه لحظه از گیف رو شکار کردم :-" :دی :
25ymdctsbahm70s895jd.png
:دی

البته مرتضی برای همه اینطوری نبود :دی مثلا من خودم توی دموی DmC حدود 80 تا آپگرید پوینت داشتم ( دیگه خودت حسابش رو بکن )

آره گفتم که، برای من اینطوری بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or