تشکر فراوون - شخصا بدجور موندم چون یک جورایی سبک ها خیلی نزدیک بهم هستند و نمی شه هم فعلا جفتشو خرید می خوام خودمو یا یکیشون خفه کنم موندم کدوم :d ! از طرفی از پلتینیوم و بازی هاش هم نمی شه گذشت !به به! تایپک مهم شد! بسیار هم عالی
این مورد بستگی داره که کی جواب بده! :d
ولی به عنوان یک رایدن فن! که از قبل معرفی بازی منتظرش بود :d بهت این رو پیشنهاد میدم
دموی هر 2تا رو هم بازی کردم، ولی با این بیشتر حال کردم! >:d
با اینکه فن MGR هستم، ولی چون میدونم اوضاع هممون چطوریه، پس DmC رو بگیر! :d چون هم درجه های سختی مختلفی داره، هم یک عالمه چلنج مخفی و این چیزا ... به نظرم میتونه مدت زمان بیشتری سرگرمت کنه! بعدش هر موقع MGR رو هم بگیر! :d (البته اگر این موقع به نظر خودت میره برای 2 قرن دیگه، نه همون MGR رو بگیر،خیلی هم خوبهتشکر فراوون - شخصا بدجور موندم چون یک جورایی سبک ها خیلی نزدیک بهم هستند و نمی شه هم فعلا جفتشو خرید می خوام خودمو یا یکیشون خفه کنم موندم کدوم :d ! از طرفی از پلتینیوم و بازی هاش هم نمی شه گذشت !
:d )
فن های کوجیما باید برن این رو بگیرن
چقدر خفنه...لعنت به DLC و پیشخرید
بازی کی برا PS3 رو دیسک میاد؟
یعنی بین شما کسی نیست، مثل من فن متالگیر باشه، اما از این بازی خوشش نیاد؟
دوره آدمای فوق با کلاس سر اومده راستیتش ...
===
نسخه لیدپلتفرم رو باید بازی کرد، این بازی شوخی نداره با کسی!
دقیقا توضیح میدی که Metal Gear Rising تا قبل از این سبکش چی بوده که الان سبکش عوض شده ؟ :dآها... یعنی چی اونوقت؟ :d
یعنی هرکی از تغییر سبک بازی مورد علاقه اش، خوشش نیاد داره ادای آدمای باکلاس رو در میاره؟! ببینید این بحث ها قدیمی شده...
من نمیگم چرا اینطوری شده؟ چرا نویسنده و کارگردان و تیم سازنده عوض شده؟
میگم حیف رایدن! بعد از اون پایان باشکوه و به یاد ماندنی... الان باید خاطراتمون رو اشخاصی غیر از خالقش نبش قبر کنند.
چیزی که آدم رو نگران میکنه لطمه خوردن به شخصیتهای یک بازی 25 ساله اس...
کاش حداقل به حرف کوجیما گوش میکردند و از Gray Fox به جای Raiden استفاده میکردند.
اصلا بیخیال شاید من زیادی حساسم...
دقیقا توضیح میدی که Metal Gear Rising تا قبل از این سبکش چی بوده که الان سبکش عوض شده ؟ :d
+ این کاری بود که خود کوجیما شروعش کرد! خودش با کاراکتر رایدن توی MGS4 کاری کرد که همه خواهان یک بازی بر اساس رایدن بشن! + مطمئنا روی داستان هم نظارت داره! مطمئنا رایدن و سانی رو از داستان های MGS کاملا محوشون نمیکنه! و تغییراتی که اعمال میشه باید مورد تاییدش قرار بگیره! :d
و تو مصاحبه های قبل ترشم گفته بود که دوست داره MGR2ـی هم ساخته بشه و روش کار کنه! :d اون قضیه ی Gray Fox مربوط میشده به قبل از شروع ساخت بازی! اما الان نظر خود کوجیما هم مثبته! :d
مخفی کاری هم داشت یکمی :d مجله ی Dengeki PlayStation چنین گفته... ممکنه اون DLC داستانی که اشاره شده مثلا در مورد Gray Fox باشهKonami will release VR missions and sub stories with other characters as downloadable content. Details about pricing and release dates were not announced.

خوب شما MGR رو میگی، و MGS رو میگی دیگه مشکل از بازی نیست که! این بازی MGRـه! نباید با MGS یکیش بکنی! و اتفاقا کاراکتر رایدن به شدت به درد چنین سبکی میخوره! بازم تقصیر خود کوجیماست انقدر این کاراکتر رو خفن درست کرده! :d
MGS هم سر جای خودش هست... کلا هیچ جوره نمیشه این 2تا رو قاطی کرد!
بله خود کوجیما هم گفته بود اگر انتخاب با خودش بود Gray Fox رو شخصیت اصلی میکرد و اینا! اما این رو هم گفته بود که بازی عالی در اومده! لطفا این بخش مصاحبه رو هم در نظر بگیریدو تو مصاحبه های قبل ترشم گفته بود که دوست داره MGR2ـی هم ساخته بشه و روش کار کنه! :d اون قضیه ی Gray Fox مربوط میشده به قبل از شروع ساخت بازی! اما الان نظر خود کوجیما هم مثبته! :d
من که دمو رو بازی کردم،خیلی هم حس رایدن رو توش احساس کردممخفی کاری هم داشت یکمی :d
----
یک عدد خبر :
مجله ی Dengeki PlayStation چنین گفته... ممکنه اون DLC داستانی که اشاره شده مثلا در مورد Gray Fox باشه
منبع