Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باو مشکلتون با رایدن چیه!؟:دی
صبر کنید شماره جدید بازینما بیاد مصاحبه کامل با کوجیما کردن اینم توش هست دیگه :دی!
رایدن تو MGS4 انقدر وحشیانه با گکو ها میجنگید که خدایی آدم میترسید!
( صحنه نبردش با ومپ هم که :دی! تو SHADOW MOSES البته :دی! )
راستی! من کامل اخبارشو دنبال نکردم ه اینو بدونم...ولی خبری از پسر رایدن یا رز تو این شماره نیست ؟
سانی رو نشون ندادن؟ خدا کنه مثل الگا نینجا بشه اینم :دی!

نظر کوجیما جلب شده من جوابگو نیستما! اگر میخوای لینک مصاحبه هاش رو بدم بهت! :d (مثل اینکه همین الانم یکی دیگه از مصاحبه هاش رو بچه ها ترجمه کردن! البته هنوز نخوندم ببینم چی گفته :d )
---
جدای از این بحث ها! یک خبر خوب برای دوستانی دارم که میخوان نسخه ی PS3 رو بگیرن! :d بلاگ آمریکایی PS اعلام کرد که :
Metal Gear Rising Gets Exclusive VR Missions on PS3
که شامل 30 مرحله ی اضافه ی کاملا جدید هست! :d :x

کاش برای PS3 داران اون لباس MGS4 رو هم میزاشتن:-" (خیلی دیگه پررو شدم! :d )

نظر کوجیما جلب شده من جوابگو نیستما! اگر میخوای لینک مصاحبه هاش رو بدم بهت! :d (مثل اینکه همین الانم یکی دیگه از مصاحبه هاش رو بچه ها ترجمه کردن! البته هنوز نخوندم ببینم چی گفته :d )
---
جدای از این بحث ها! یک خبر خوب برای دوستانی دارم که میخوان نسخه ی PS3 رو بگیرن! :d بلاگ آمریکایی PS اعلام کرد که :
Metal Gear Rising Gets Exclusive VR Missions on PS3
که شامل 30 مرحله ی اضافه ی کاملا جدید هست! :d :x

کاش برای PS3 داران اون لباس MGS4 رو هم میزاشتن:-" (خیلی دیگه پررو شدم! :d )

90667577167423109481.jpg
:d

یک خبر بد در مورد خبر قبلی . نشستم جواب نظرات ملت رو خوندم اول اینکه به نظر میرسه این مراحل فقط انحصاری US هست! (حالا دارن میرن رو اعصاب که کدوم رو انتخاب کنیم! :| )
the VR Mission DLC is exclusive to Playstation 3 in North America.

و اینکه به نظر میرسه قراره $ بدیم براشون...
The pricing for the VR Missions DLC pack will be released at a later date. Please stay tuned!
البته حالا منظورشون یک DLC دیگه هست یا این رو نمیدونم، چون شاید منظورشون 2تا DLC هست ... :
The DLC will be available for PS3 users in North America, Latin America, Europe, and Japan. The PS3 exclusivity is only for North America. Thanks for your question.

الان یکی من رو روشن کنه قضیه چیه! :d این 30 مرحله ی اضافه قراره برای کجا بیاد ؟ اگر برای همه ی ریجن های PS3 میاد، منظورشون اینه که فقط USـش مجانیه، یا نه همون هم پولیه! کلا خیلی گیج کننده گشتید:-"

الان یکی من رو روشن کنه قضیه چیه! :d این 30 مرحله ی اضافه قراره برای کجا بیاد ؟ اگر برای همه ی ریجن های PS3 میاد، منظورشون اینه که فقط USـش مجانیه، یا نه همون هم پولیه! کلا خیلی گیج کننده گشتید:-"

تا اونجایی که تو سایت game informer نوشته بود این DLC فقط برای آمریکای شمالی منتشر میشه و شامل 30 تا VR missions + کنترل کردن Dwarf Gekko هاست.

منظورش از VR Mission چیه ؟

یک جور ماموریت های تمرینی هستن که برای افزایش توانایی های بازیکن قبل از ورود به challenge ها انجام میشه..

امروز 2 تا تریلر جدید هم منتشر شده که یکی از اون ها به تشریح Boss های اصلی بازی و سلاح های اون ها + کمبو هایی که توسط رایدن با اون سلاح ها انجام میشه میپردازه.

تریلر دوم هم به معرفی 4 تا از دشمن های رباتی ( غیر سایبورگ ) و نحوه ی تکه تکه شدن آنها به دستان توانمند رایدن می پردازه.

قبلا کاوایی تر بودا! :-"
ولی امیدوارم اتاق فرمان توی بیشتر بازی این باشه! :d من اعصاب اونا رو،مخصوصا دیدن اون زنه رو ندارم :-"

راستی یک اخطاری میدادی:-" من فکر میکردم اون طرح سایه وار از سانیه =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or