Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا از دوستانی که بازی انجام دادن آیا نبود کوجیما حس میشه؟ یا با یه شاهکار مثل MGS4 طرف هستیم؟ منظورم کلا اینه که چقدر از MGS4 ضعیف تره؟ :d ایا فقط اسمش MGS یا واقعا با یه متال گیر واقعی طرفیم؟

در راستای صحبت های امین:
اینکه MGS نیست اعصاب خودت رو خورد میکنی ! بعد هم این سبکش HnS ــه ربطی به MGS4 نداره از طرفی داستان رو خود استاد ننوشته که! Etsu Tamari (از نواچه ی استاد :دی ) نوشته
اسمش رو اون بالا هم که نوشته Metal Gear Rising : Revengeance :دی
جهت اطلاعات بیشتر و در صورت تمایل : E3 2012: Platinum details Metal Gear Rising: Revengeance | News | Edge Online
چرا اونوقت؟! :-/

نظر شخصی ;;)
من هم باش موافقم :)
:| :lol: :|

میگم این نسخه پلی3 با نسخه 360 چیز اضافی داره؟ مرحله ای چیزی ؟(نسخه 360 یه دیسک 7 گیگ خورده ای) (پلی3 20 گیگ):| اوفف
بعد اینکه میگن ریجن 2 یه ایتم اضافه داره جریان چیه؟ واسه ریجن1 هم هست؟یا به صورت دی ال سی میاد؟
ممنون

نظر شخصی ;;)

بعضی از نظر های شخصی بهتره پیش خود شخص بمونه. وقتی من از یه بازی خوشم نمیاد، دلیل نمیشه برم تو تاپیکش (که معمولا پر از طرفدار های بازیه!) و نظر شخصیم رو فریاد بزنم.

من هم باش موافقم :)

امیدوارم امشب مینامی، سایتو و کوجیما بیان تو خوابت ;;)

میگم این نسخه پلی3 با نسخه 360 چیز اضافی داره؟ مرحله ای چیزی ؟(نسخه 360 یه دیسک 7 گیگ خورده ای) (پلی3 20 گیگ):| اوفف
بعد اینکه میگن ریجن 2 یه ایتم اضافه داره جریان چیه؟ واسه ریجن1 هم هست؟یا به صورت دی ال سی میاد؟
ممنون
نمیدونستم از چاوشیون اینجام کسی هست :d
والا خیلی اوقات پیش اومده این تفاوت های حجمی فجیع بین دو کنسول که خیلی اوقات برعکس هم بوده مثلا 360 بازیش 7 گیگ بوده و ps3 کمتر مثلا 4 ...که البته بیشتر اوقات در پلی استیشن این اتفاق میفته...
بیشتر بازیهای تفاوتی ندارن ولی از جایی که پلی استیشن مال سونی و ژاپن ممکنه چیز اضافه ای داشته باشه ...که نباید هم چشمگیر باشه ...در کل سازنده چیزی در این باب ها نگفته...یکی از دوستان هم در مورد ریجن دو چنین گفته
ریجن 2 لباس و شمشیر Gray Fox رو هم داره

البته اون لباس و شمشیری که گفتم به صورت کد توی همه ی نسخه های ریجن2 هست! و باید از PSN دانلود بشه!
برای ریجن 1 هم گفتن 30 تا ماموریت اضافه داره و اینا(بیشتر حالت تمرینی داره ولی چیز جالبی خواهد بود! ) اما فعلا معلوم نشده توی خود بازیه، DLCـه که فقط برای آمریکا میاد،کلا ناشناخته باقی مونده قضیش فعلا! :d

البته اون لباس و شمشیری که گفتم به صورت کد توی همه ی نسخه های ریجن2 هست! و باید از PSN دانلود بشه!
برای ریجن 1 هم گفتن 30 تا ماموریت اضافه داره و اینا(بیشتر حالت تمرینی داره ولی چیز جالبی خواهد بود! ) اما فعلا معلوم نشده توی خود بازیه، DLCـه که فقط برای آمریکا میاد،کلا ناشناخته باقی مونده قضیش فعلا! :d
ینی یکی ریجن 1 داشته باشه هیچجوره نمیشه اون لباس و شمشیر رو بگیره ؟

میگم این نسخه پلی3 با نسخه 360 چیز اضافی داره؟ مرحله ای چیزی ؟(نسخه 360 یه دیسک 7 گیگ خورده ای) (پلی3 20 گیگ):| اوففبعد اینکه میگن ریجن 2 یه ایتم اضافه داره جریان چیه؟ واسه ریجن1 هم هست؟یا به صورت دی ال سی میاد؟ممنون
احتمالا فایل های ویدئویی سه بعدی بازی هست که حجم رو افزایش داده.

منم امروز دموش بازی کردم یکمی سخت بود و دروبینش هم که نگو به سختی کنترل میکردم ولی نمیدونم چرا جاخالی نمیداد این رایدن
ولی یه حالی که میداد کات کات کردن هست من با این خیلی حال کردم ایول بهش >:)

ینی یکی ریجن 1 داشته باشه هیچجوره نمیشه اون لباس و شمشیر رو بگیره ؟

محتواهای اضافی که معمولاً برای پیش خرید کردن از فلان سایت یا فلان ریجن در نظر گرفته میشه بعد از یه مدت توی استور به عنوان همون DLC های پولی ارائه داده میشه . روال اکثر بازیها به همین صورته و احتمالاً شامل این بازی هم میشه .

در راستای صحبت های امین:
اینکه MGS نیست اعصاب خودت رو خورد میکنی ! بعد هم این سبکش HnS ــه ربطی به MGS4 نداره از طرفی داستان رو خود استاد ننوشته که! Etsu Tamari (از نواچه ی استاد
biggrin1.gif
) نوشته
اسمش رو اون بالا هم که نوشته Metal Gear Rising : Revengeance
biggrin1.gif

جهت اطلاعات بیشتر و در صورت تمایل : E3 2012: Platinum details Metal Gear Rising: Revengeance | News | Edge Online

نظر شخصی
yahoo_5.gif

من هم باش موافقم
yahoo_1.gif

yahoo_22.gif
lol.gif
yahoo_22.gif

باور کن میدونم سبک بازی فرق داره و غیرو و غیره.... نگفتم هم ربطی داره اما معمولا هر وقت اسم MGS بوده وسط ما با بهترین بازی سال طرفیم که مثل اینکه ایندفعه نبود استاد این معادله رو به هم زده...
البته با این وجود فکر نمیکنم دیگه انقدر ها هم بد باشه و در هر صورت اسمش که MGS هست :d
امیدوارم هر ضعفی هم باشه استاد تو MGS 5 جبران کنه :d

باور کن میدونم سبک بازی فرق داره و غیرو و غیره.... نگفتم هم ربطی داره اما معمولا هر وقت اسم MGS بوده وسط ما با بهترین بازی سال طرفیم که مثل اینکه ایندفعه نبود استاد این معادله رو به هم زده...
البته با این وجود فکر نمیکنم دیگه انقدر ها هم بد باشه و در هر صورت اسمش که MGS هست :d
امیدوارم هر ضعفی هم باشه استاد تو MGS 5 جبران کنه :d

خو اسمش اصلاً MGS نیست :| :دی MGRــه
MGS ها رو فقط KP میسازه :>
الآن هم وقت MGS 5 نیست ، MGS :GZ ;;) انتظاراتت رو بگذار برای GZ :دی

کسی هم نگفت بازی بدیه :| :| خیلی هم عالـــــــــیه >:d

این VR Missions در کل خوب در اومده من چند تا شون رو که تو بازی فعال کردم انجام دادم شماره 7 اش سخت بود.

دوستان این Monsoon رو چطور شکست بدم پیر شدم از بس مردم :((

Skin رایدن MGS4 روز عرضه ی بازی به قیمت 2 دلار روی Store میاد ... :-s
در مورد DLCهای آینده هم گفتن که 2تا DLC داستانی خواهد داشت در مورد گذشته ی 2تا از باس های بازی! (و مشخصه که اون 2تا کاراکتر قابل بازی میباشند! اسمشون رو هم نمیگم :p )
و همینطور یک DLC که سلاح جدیدی به بازی اضافه میکنه با اسم " Snake's Soul Wooden Sword " (البته فقط اسم اسنیک روشه! انتظار نداشته باشید Skin خود اسنیک هم باهاش باشه! ) که فکر کنم آپریل منتشر میشه...

خب بالاخره بازی رو تمام کردم باس آخر بازی کشتنش خیلی بهم حال داد :d حیف که بازی زود تموم شد تازه گرم شده بودم :(
واقعا باید به پلاتینیوم گیمز تبریک گفت به خاطر ساخت این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or