Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کپی بازان برید فضا :دی

86073922119324652815.jpg

ای نامردای کپی باز :| :دی
کپی کپی رو PS 3 هم کپی !؟ :| :| :|

من باید بشینم انتظار بکشم برای بازی :-w کرایسیس هم نیومده 8-| ایشالا فردا با هم برا XBOX بیان

حجم بازی هم 23.22 گیگه ( یک نسخه فشرده هم هست 19.6 گیگه ) گذاشتم برای دانلود تا ظهر دانلودش تموم میشه :d

کسی لینک مستقیم خواست P.M بده.

آخرین ویرایش:
به خبری که هم اینک بدستمان رسید توجه کنید !! :d
نسخه اورجینال ریجن 1 هم فردا میرسه

DC گفته میده
MGS: Revengeance
فقط من به عنوان آخرین بار توصیه کنم که 2 روز دیگه هم صبر کنید برای ریجن2 !
چون ریجن 2 لباس و شمشیر Gray Fox رو هم داره! :d که میتونه مدت بیشتری سرگرممون کنه! :d

بیا اینهمه بازی خوب یهو میان :d بابا بزارید DMC تموم شه بعد اینو عرضه کنید :(( الان پس فردا هم GTA میاد دیگه مگه وقت میمونه واسه غذا خوردن خوابیدن؟ :d بعد یهو 6 ماه خشک سالی بازی میشه :|

حالا از دوستانی که بازی انجام دادن آیا نبود کوجیما حس میشه؟ یا با یه شاهکار مثل MGS4 طرف هستیم؟ منظورم کلا اینه که چقدر از MGS4 ضعیف تره؟ :d ایا فقط اسمش MGS یا واقعا با یه متال گیر واقعی طرفیم؟

بیا اینهمه بازی خوب یهو میان :d بابا بزارید DMC تموم شه بعد اینو عرضه کنید :(( الان پس فردا هم GTA میاد دیگه مگه وقت میمونه واسه غذا خوردن خوابیدن؟ :d بعد یهو 6 ماه خشک سالی بازی میشه :|

حالا از دوستانی که بازی انجام دادن آیا نبود کوجیما حس میشه؟ یا با یه شاهکار مثل MGS4 طرف هستیم؟ منظورم کلا اینه که چقدر از MGS4 ضعیف تره؟ :d ایا فقط اسمش MGS یا واقعا با یه متال گیر واقعی طرفیم؟

بابا MGS چیه مرد حسابی ؟ :دی این کلا یه چیز دیگه مثل Bayonetta هست فقط یدونه متال گیر داره اولش + رایدن و سانی از MGS :دی

اقا الان من تو شوکم 3 ماه بازی نخریدم از قیمتا هم تو این 3 ماهه خبر نداشتم اخرین بازی هم که خریدم farcry 3 بود که نزدیکای تومن 200 بود
الان قیمتارو نگاه کردم سرم سوت کشید :-o:-o:-o
یعنی واقعا 270 پول دادین جایه این بازی حالا هر چه قدرم فن دو اتیشه چطور دلتون میاد اخه:d:|:d:|
من ساده که 210 جمع کردم واسه god of war
ببخشید واسه اسپم حتما باید پست میدادم تا اروم میشدم:((:((:((:((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or