Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دمو كه فوق العاده بود ونشون ميده بازي چه قدر لذت بخش اما بازي بنظر من يكمي. سخت بود البته يكم كه چه عرض كنم واقعاً سخت بود....من سر اين lq 841 ٣بار مردم عجب ولد چموشي بود اين.....من دسته ps3 از اين ضد عرقاست ولي برام جالب بود وقتي اين lq 841 رو از پا در اوردم اين دسته رو انگار زير شيلنگ گرفتي خيس خيس بود .
اين دفاع كردنشم كه واقعا داستانيه من هنوز بهش عادت نكردم.
اين قضيه هم كه ميتوني همه چيرو از هندونه و ماشين تا پايه هاي پل هاي بتني رو با هرزاويه اي كه عشقت ميكشه برش بدي واقعاً جالبه فقط أي كاش بعد از برش محو نميشدن .
گراف بازي هم خوب بود و به صورت كلي اين دمو نويد يه بازي محشر وسخت رو ميده.​

باید یک بار دیگه بازی کنم و تمرین کنم !

من جناب BOSS رو تقریبا بدون دفاع کشتم :| بیشتر با L1 و مثلث به خدمتش می رسیدم !

L1 و مثلث رو خیلی دوست دارم ! ریتم بازی رو واقعا سریع می کنه - سیستم دفاع امیدوارم در جایی که هیچ کس از هیچ کس تشخیص داده نمی شه و یک ارتش بهت حمله می کنه مشکل ساز نشه !

از سیستم اسلحه های جانبی و یکمی دفاع کردن خوشم نیومد شخصا ترجیح می دم یک مبارز شمشیر به دست باشم تا یک ماشین جنگی با آر پی جی + نارنجک ! یعنی چی آخه وسط دعوا نرخ تعیین می کنه بیایم در اون شلوغی آر پی جی بزنیم :|

یک خبر خیلی خوب! :d

ztds3e71npv8truheezp.jpg

همینطور که احتمالا در جریان بودید، لباس Gray Fox رو با پیش خرید بازی توی US میتونستیم به دست بیاریم! ( :((:((:(( )
اما امروز تایید شد برای بازی های ریجن2 و استرالیا، توی همه ی نسخه های کدی هست برای دانلود و باز کردن این لباس! :x یک چیزی مثل آنلاین پس دیگه! :d خیلی هم خوبه و از این حرکت استقبال میشه! :d :x
علاوه بر همین لباس ، شمشیر ویژه ای هم به نام Fox Blade داره! (یعنی یک هم Skin برای شمشیر:-" چون فکر نمیکنم ضرباتش فرق بکنه :d )

حداقل الان بهترین لباسی که برای پیش خرید گذاشته بودن رو میتونیم داشته باشیم! :x اگر خدایی نکرده توی بازی چیزی هم نباشه، از این یکی میتونیم لذت ببریم! :d

تو دمو ها هم با صدای گری فاکس صحبت میکنه یا رایدن !؟( با این لباسه )
فکر نکنم صدا فرق بکنه! :d چون تا حالا بازیی ندیدم که اینجوری باشه! :d توی ویکی هم چیزی در مورد حضور صداپیشه ی Gray Fox توی MGR ننوشته بود! :d

آخرین ویرایش:
دمو همه چیش خوب بود غیر از دفاع کردنش ... بنظر من کلا یک دکمه جدا برای دفاع کردن باید میذاشتن و یه دکمه هم برای جاخالی دادن .

علت نبودن یه دکمه جدا برای دفاع از نظر من حفظ سرعت بالای بازیه. یه دکمه جداگانه کند میکرد بازی رو. اون جاخالی هم برای خودم سوال شده بود، اما فکر کنم Ninja Run ـه رادین به اندازه کافی سریع هست که تو مواقع سخت بشه ازش به عنوان راه فرار استفاده کرد. :دی
فقط و فقط یه چیزی منو اذیت می کنه اونم Pause کردن بازی برای انتخاب سلاحه... امیدوارم یه فکری براش بکنن. :دی نمی دونم، شاید اگه بدون Pause کردن میشد سلاح عوض کرد دیگه سرعت بازی غیر قابل کنترل میشد! :دی

ای بمیریییین همتون ! :دی

چاره ای نیست , برم دمو رو دانلود کنم . آخه 3.5 گیگ هم دمو میشه آخه ! دو سه گیگ هم بزاری روش میشه یه بازی کامل :دی

احتمالا نسخه کامل 4-3 DVDـی بشه واسه 360 :دی

سوالی که دارم اینه که آیا واقعا از نینجا گایدن خیلی بهتر بود؟؟؟؟
قابل مقايسه با نينجا 3 نيست
از گرافيك بگير تا گيم پلي يه سرو گردن بالاتر از نينجا 3 هست.
همين نكته كه تقريباً همه چي رو تو بازي ميتوني ببري از هر طرفي كه دلت ميخوادو سرعت وحشتناك گيم پلي و يا باس هاي خيلي بهتر و سختر و غير كليشه اي و يونيك تا گرافيك خيلي بهتر و باجزييات بيشتر نسبت به نينجا3 و داستان متال گيري با دست پخته p* باعث ميشه اصلاً قابل مقايسه با نينجا 3نباشه .
من كه از الان در حال جمع اوري پول براي خريد اورجينال بازيم.

ای بمیریییین همتون ! :دی

چاره ای نیست , برم دمو رو دانلود کنم . آخه 3.5 گیگ هم دمو میشه آخه ! دو سه گیگ هم بزاری روش میشه یه بازی کامل :دی

احتمالا نسخه کامل 4-3 DVDـی بشه واسه 360 :دی
فكر نكنم چون به گفته df كه دمو رو تحليل كرده گفته حجم دمو x360 فقط 1.8 gb هست
In truth, the biggest point of difference between the two versions comes down to the quality of the cinematics. The PS3 demo sails north of 3GB, while the Xbox 360 game is just 1.8GB.The variance here appears to be almost entirely down to the video sequences - they're of a reasonable enough quality on the Microsoft console, but it's no exaggeration to say that they're almost entirely pristine on the PS3 - that's all down to the presence of the Blu-ray disc for the final build, which offers Platinum so much more raw storage, allowing for higher quality video encodes. In terms of the demo though, that increase in quality means you'll be hanging about a lot longer for it to finish downloading before you can play.
ودر واقع فكر كنم در ps3 به لطف ظرفيت بلو ري ، بازي از كيفيت بالاتري هم برخورداره.
Demo showdown: Metal Gear Rising: Revengeance • Articles • Eurogamer.net

دوستان یک مشورت! می دونم خیلی ربطی نداره ولی خب مشورت زیباست...

به نظرتون این بازی رو بگیرم یا DMC ?

الان موندم بدجور DMC بگیرم یا صبر کنم MGR بگیرم :|:)

به به! تایپک مهم شد! بسیار هم عالی:x

دوستان یک مشورت! می دونم خیلی ربطی نداره ولی خب مشورت زیباست...

به نظرتون این بازی رو بگیرم یا DMC ?

الان موندم بدجور DMC بگیرم یا صبر کنم MGR بگیرم :|:)
این مورد بستگی داره که کی جواب بده! :d
ولی به عنوان یک رایدن فن! که از قبل معرفی بازی منتظرش بود :d بهت این رو پیشنهاد میدم >:)
دموی هر 2تا رو هم بازی کردم، ولی با این بیشتر حال کردم! >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or