Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنده از همینجا اعتراف می کنم، در طول عضویتم در بازی سنتر تا به حال همچین زیر خاکی ای نرفته بودم! :دی دوستان تاپیک رو در اعماق دیتا بیس سایت پیدا کردم! :| :دی با چند تن از دوستان تصمیم گرفتیم دوباره زندگی و حیات بدمیم در این تاپیک. اینم چند تا Wallpaper برای شروع! :دی :

به به! دستت درد نکنه :d
---
در همین راستای زیرخاکی شدن این تاپیک،من اعلام میکنم واقعا الان خجالت میکشم که به خودم میگم رایدن فن:-" و گذاشتم این تاپیک اینجوری بره زیر خاک :d ولی از این به بعد سعی میکنیم نره :d

زیاد با باس هاش حال نکردم:-" یا شایدم توی این عکس جالب به نظر نمیان!
اما اونی که دستش تکه تکه شده شدیدا خوف میزنه! :d بسیار بسیار خوشم اومد ازش! :d (یاد باگی از انیمه ی وان پیس افتادم:-" )
---
راستی یک نیمچه خبر بدم:-" با پیش خرید بازی میتونید به این لباس اضافه دسترسی داشته باشید :

:((

دمو بازی برای 13 دسامبر برای ژاپن تایید شده و + باندل 250 گیگی سوپر اسلیم کنسول قیمتیش ¥31,960 ین ژاپن است طراحی وِیژه برای DualShock کنسول دانلود کد برای کنسول + یک نسخه از بازی و تم + Cyborg Ninja اسکین
20121204_metal_gear_rising_revengeance_zan_datsu_ps3.jpg

13دسامبر یوزر ژاپن میسازم >:d<
عکس کامل و با جزئیات بیشتر از این باندل نیست دقیقا ببینیم چقدر تغییر کرده ؟ :d (و باز هم باندل...و باز هم ژاپن...)

دیروز باید یوزر ژاپن میساختم؟ :d حالا فعلا دانلود زیاد دارم بی خیال :((
ولی امروز تایید شد که توی ماه ژانویه دمو روی PSN و XBLA در درسترس عموم قرار میگیره! :d
اون دمویی که روی ZOE Collection بود، 3.5 گیگ حجمش بود! :d :-" پس خودمون رو باید برای همچین چیزی آماده کنیم :-"

دیروز باید یوزر ژاپن میساختم؟ :d حالا فعلا دانلود زیاد دارم بی خیال :((
ولی امروز تایید شد که توی ماه ژانویه دمو روی PSN و XBLA در درسترس عموم قرار میگیره! :d
اون دمویی که روی ZOE Collection بود، 3.5 گیگ حجمش بود! :d :-" پس خودمون رو باید برای همچین چیزی آماده کنیم :-"
من دارم می خوای بهت می دم :d.
کلا استور ژاپن هنوز همون استور قدیم البته خیلی از استور قدیم آمریکا و اروپا پیشرفته تره و امکان داره هروز آپدیت بشه .
بازی که بیاد ما هم می زنیم رو دانلود و یک رویو کامل از دمو می دیم :d.
صدا پیشه ی رایدن،صدا پیشه ی پین کبیر میباشد!
yahoo_4.gif
wow :-o
من بی صبرانه منتظرشم اون صدا وحشتناک من عاشقشم :d.

آخرین ویرایش:
این دمو رو zoe پی اس3اومده یا برای 360شم هست?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
روی 360 هم هست! البته برای جفت کنسول ها به صورت کد هست که باید توی PSN - XBLA وارد کنید تا دانلود بشه! البته برای 360 های کپی خور دموش اومده بود برای دانلود،و اونطرف فکر کنم چند نفر هم بازی کرده بودن! :-s

من دارم می خوای بهت می دم :d.
فعلا در حال دانلود انیمه و ونکوییش میباشم! :d تا تموم بشن 2 قرن طول میکشه :-" ولی بعدا ازت میگیرم که MGR:R ژاپنی هم بازی کنم! صدا پیشه ی رایدن،صدا پیشه ی پین کبیر میباشد! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or