Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه خبره 69 دلار

2f5334e2f3eb45da9e0b.JPG

فقط خود بازی این قیمت آنلاین هم که نداره

چه مسخره

red dead redemption که 59 دلار بود اینجا 78 تومن خریدیم خدا به داد این برسه

چه خبره 69 دلار

2f5334e2f3eb45da9e0b.JPG

فقط خود بازی این قیمت آنلاین هم که نداره

چه مسخره

red dead redemption که 59 دلار بود اینجا 78 تومن خریدیم خدا به داد این برسه
به خوش به حالتون برای شما red dead رو می دن 78 . خوش به حالتون اینجا می دن 94 تومن . برو خوش باش . >:d<

فکر نکنم ارزش اورجیال داشته باشه چون:
1- مخفی کاری بازی کلا قطعا مثل قبل نیست و کمتر شده!!
2-ریدن نسبت به بیگ باس و اسنیک واقعا شخصیت چندش آوریه:d
3-آخه متال گرو چه به شمشیر؟؟فکر نکنم این طرح خیلی خوب از آب در بیاد
اما همین که گروه صفیر صلح دارن روش کار می کنن کافیه!!چون به نظر من صفیر صلح از mgs4 هم خفن تر ساخته شده!!:d(البته در حد psp)
در کل فکر کنم نسخه ی ps3 کمی از دو نسخه ی دیگه بهتر باشه!!اما در کل من هم سعی می کنم یجوری با ی کرایه ای چیزی گیرش بیارم!!(ما که انقدر وضعمون خوب نیست که ps3 بخریم!1:()

آخرین ویرایش:
اگر یه ذره هم برای بازی ارزش قائل باشید حالا میخواد شخصیتش رایدن باشه یا اصغر آقا سر کوچه متال گیر هست,اگر ارزش قائلید اوریج بخرید...نشید مثل بعضیا که یه قرونم حاظر نیستن به بازی بدن و سر یکی دو تومن با مغازه دار بحث میکنن

29853_metal_gear_solid_rising.png

زیبا ترین تریلر E3 بی شک برای این بازی زیبا بود زمانی که شینگویو مات سویا ما : تهیه کننده و مینشی گیومرا : کار گردان اطلاعاتی از بازی را هنگام با نمیایش تریلر بازی اعلام کردند.
این بازی در زمانی بین متال گیر 2 و 4 اتفاق میوفتد و اتفاقاتی که در ان رایدن متال گیر 2 تبدیل به رایدن متال گیر 4 دیدیم مورد بررسی قرار میگیرد.
در بازی توانایی جالبی برای این کارکتر در نظر گرفته شده همانند استفاده از شمشیر برای قطع کردن اعضای بدن دشمنان از هر زاویه و حتما نیازی به کشتن دشمنان نیست میتوان فقط 1 یا دو عضو دشمنان را نیز قطع کرده و به راه خود ادامه دهید این بازی از سری متال گیر تحول تازه ای در سبک مخفی کاری این بازی بوجود خواهد اورد و باز هم مثل همیشه باید منتظر عنوان جذابی از این سری باشیم.
پلتفرم : PC,xbox 360 Ps3
تهیه کننده : Konami
سازنده : Kojima Production
تاریخ انتشار : نا معلوم​

-آخه متال گرو چه به شمشیر؟؟فکر نکنم این طرح خیلی خوب از آب در بیاد
عزیزم اینی که میبینی کوجیماست :d با ایده های عجیب غریب, اگه فک میکنه یه چیزی درسته پس درسته...;)

خوب کوجیما که توی Rising کاره ای نیست! این ایده هم اصلا ربطی به کوجیما نداره!

به نظر من Rising بازی خیلی خوبی هست، خودمم خیلی دوستش دارم اما قبولش به عنوان یک بازی از سری MGS ....

خوب کوجیما که توی Rising کاره ای نیست! این ایده هم اصلا ربطی به کوجیما نداره!

به نظر من Rising بازی خیلی خوبی هست، خودمم خیلی دوستش دارم اما قبولش به عنوان یک بازی از سری MGS ....
سازنده سازنده : Kojima Production بعد خودش کاره ای نیست تو E3 که سر این بازی دیدیمش!!!!!!!!!

مسلما پروژه ی مخفی که کوجیما میگفت داره روش کار میکنه mgs مولتی نیست
البته این میتونه واقعا تحقق یک رویا واسه یوزرای pc وxbox360 باشه
در کل سری متال گیر عنوانی هستش که به هیچ وجه نمیشه از دستش داد ولی خوب بعید میدونم در حد اندازه های عناوین قبلی باشه
بی صبرانه منتظر شم و مطمعنا رو ps3 بازی میکنم

مسلما پروژه ی مخفی که کوجیما میگفت داره روش کار میکنه mgs مولتی نیست
البته این میتونه واقعا تحقق یک رویا واسه یوزرای pc وxbox360 باشه
در کل سری متال گیر عنوانی هستش که به هیچ وجه نمیشه از دستش داد ولی خوب بعید میدونم در حد اندازه های عناوین قبلی باشه
بی صبرانه منتظر شم و مطمعنا رو ps3 بازی میکنم
با تریلری که دیدم فک میکنم از عنوان قبلیش خیلی بهتر بشه ولی MGS و سری FF فقط رو PS3 حال میده مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or