Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این Metal Gears Solid Rising به نام mgs5 میشناسند یا یه سری دیگه هست اگه خودش تو ساختش کاری نداره پس زیاد مهم نی ......مثل mgs4
Metal Gear Solid Rising یه Spin Off ـه. خود کوجیما گفته که MGS Peace Walker در واقع حکم MGS5 رو داره و باز هم به گفته خودش اون چیزیه که واقعا خودش میخواد بسازه.
MGS4 هم کوجیما ساختش رو به عهده داشت.

Metal Gear Solid Rising یه Spin Off ـه. خود کوجیما گفته که MGS Peace Walker در واقع حکم MGS5 رو داره و باز هم به گفته خودش اون چیزیه که واقعا خودش میخواد بسازه.
MGS4 هم کوجیما ساختش رو به عهده داشت.
خیر دوست عزیز همچین چیزی رو که شما میگین کوجیما نگفته :
Of particular note is that Kojima refers to both games as "Metal Gear Solid 5." He describes Rising as a "next generation MGS5." He describes Peace Walker as "The MGS5 Inside me."
بعدشم مگه یه ادم میاد بازی افسانه ایه خودشه بده یه کسه دیگه خراب کنه و خودشم پیشاپیش بیاد بزنه تو فروشش با عقل جور در نمیاد شاید هم اینا رو واسه دلخوشی میگه .

اگه من می دونستم این کوجیما کجا درس خونده خیلی خوب بود:mad:

صفحه قبل توضیح دادم!
اره منم دقیقا یه نظری مثل تو دارم ولی خوب ما که صبر ایوب داریم(عموما هر کسی PS3 داره صبر ایوب داره ) صبر می کنیم شاید خوب از اب در اومد که اون موقع ما هم باهاش حالی به حولی
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

32276_metal_gear_solid_rising_playstation_3_pack.jpg

:دی

32613_metal_gear_solid_rising.png

این 2 تا رو دیدم جفتشون Fake ان ولی باحالن :دی

از تغییر نام ،Tactical Espionage Action به Lightning Bolt Action همه چیز معلومه یعنی خداحافظ مخفی کاری...
ولی امید وارم بازی خوبی از آب در بیاد
باز دوباره منو جو گرفت ،برم MGS4 بازی کنم:d

بازی ای که برای 360 و پیسی(:-&) بیاد مطمئنا کوجیما توش کاری نمیکنه...:)
به نظر من بازي خوبي از آب در نمياد كوجيما كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه نظرات کارشناسانه-ای !!! حداقل یه نگاهی به تریلر کوتاه بازی میکردید بعد از این نظرات خوشحال میدادید.
چه ربطی یه 360 و PC داره عزیز ؟! خوبی ؟ اون شکلک واسه چیه اونوقت ؟! نسخه-ی 1 و 2 هم واسه PC اومده بودند . هرکس به کوجیما و تیمش ایمان داشته باشه و بشناسشون میدونه هیچوقت نمیان سری MGS رو خراب کنن . من خودم بازیرو واسه PS3 میگیرم جون واقعا MGS رو باید اورجینال خرید . ولی مطمئنم اگه همین بازی با همین شخصیت و با همین گیم پلی انحصارا واسه PS3 منتشر میشد همه-ی کسایی که دارن رو بازی ایراد و عیب میزارن به به و چه چه شون کل تاپیک رو پر میکرد .
مطمئنم بازیه فوق الهاده-ای . مخصوصا الان که تیم سازنده-ی MGS:PW به گروه اضافه شده
از تغییر نام ،Tactical Espionage Action به Lightning Bolt Action همه چیز معلومه یعنی خداحافظ مخفی کاری...
درسته بازی بیشتر اکشن شده ولی خود سازنده ها هم گفتن هنوز هم مخفیکاری وجود داره البته نه کندی قبل چون اینبار با یک نینجا طرفیم و مخفیکاری هم باید از نوع نینجایی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or