Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده سازنده : Kojima Production بعد خودش کاره ای نیست تو E3 که سر این بازی دیدیمش!!!!!!!!!
سلام
شما اصلا در باغ تشریف ندارین ...:d
کوجیما خودش در ساختن بازی دخالت نداره
اون کنفرانس هم مایکروسافت کوجیما رو اورده بود حرف بزنه که بزور هم شده MGS :R رو بچسبونن به کوجیما

سلام
شما اصلا در باغ تشریف ندارین ...:d
کوجیما خودش در ساختن بازی دخالت نداره
اون کنفرانس هم مایکروسافت کوجیما رو اورده بود حرف بزنه که بزور هم شده MGS :R رو بچسبونن به کوجیما
نه والا تو باغ نیستم تو شام حاضر شده دارم میل میکنم...:))
به نظر من که ناظر پرژه هست بعد هم دستی درش داره 100% حالا تا او مدن بازی معلوم میشه دیگه دعوا که نداریم چه باشه چه نه بازی حرف نداره میخریم میبینیم دیگه....;)

نه والا تو باغ نیستم تو شام حاضر شده دارم میل میکنم...:))
به نظر من که ناظر پرژه هست بعد هم دستی درش داره 100% حالا تا او مدن بازی معلوم میشه دیگه دعوا که نداریم چه باشه چه نه بازی حرف نداره میخریم میبینیم دیگه....;)
دوست عزیز سعی کنید در مورد چیزی که اطلاع ندارید اضهار نظر(!) نکنید.
کوجیما خودش گفته بود تو این بازی مالتی پلتفرم هیچ کارست.اما یه شایعه هایی مبنی بر این که یه دستی تو پروژه داره هست.اما هنوز حتمی نیست تا اونجا که میدونم.
پ.ت‌ : اینا دیگه تا E3 2011 مارو قال گزاشتن؟نه تریلری,نه اسکرین شاتی...

دوستانی که دسترسی به شبکه PSN دارن از دیشب قادر به دانلود یک دموی جدید از این بازی بودن که تو GC به نمایش در اومده و چیز جالبی هست. حجم این تریلر با بالاترین کیفیت ممکنه 141مگ هست که به نظرم ارزشش رو داره.

دوستانی که دسترسی به شبکه PSN دارن از دیشب قادر به دانلود یک دموی جدید از این بازی بودن که تو GC به نمایش در اومده و چیز جالبی هست. حجم این تریلر با بالاترین کیفیت ممکنه 141مگ هست که به نظرم ارزشش رو داره.
من دانلود کردم احساس میکنم همون تریلر E3 2010 باشه-ها . چیز جدیدی داشت که من متوجه نشدم ؟ ولی کیفیتش خدا بود

يك سري اطلاعات از بازي كه فعلا در حد شايعه ست، ولي احتمال درست بودنشون نسبتا زياده:

MGS: Rising uses the engine of Metal Gear Solid 4, but with improvements.
Raiden during the story was often suicidal, depressive tendencies by which he is a cyborg.
The game will have a very ***** story.
In terms of gameplay can play Metal Gear Solid: Rising best compared to Ninja Gaiden and Dynasty Warriors.
It is not known whether the PS3 version will have support Move.
You can be very fast attacks, but you can also Slow Motion very slow attacks.
Slow-Motion sword slicing is great, but after a while begins to be monotonous.
Slow-Motion to attacks, you must be what Life energy use.
Moving Raiden feel is not as great, but rather like Fallout: New Vegas if your characters are not moving feet. The game is still being developed so it could still change.
There is also a cover system and if you are behind such a wall is, can you chop enemies in two that pass.
The game will mainly include action, stealth will probably only 1/4de the game are.
However, there will be a shadow mode, in which Raiden suddenly very stealthy and almost invisible and can go quickly to other places. This Life does use energy, so this can not be unlimited.
The game still feels Metal Gear Solid, but surely less than its predecessors.
The game is set for Metal Gear Solid 4 and look at how the game Raiden ordinary man cyborg geëvolueert.
The explosions and smoke effects are very spectacular, but now surpass MGS4 yet.
The camera during the whole game 'behind the shoulder "and not a top down perspective, like many other Metal Gear games.
The sound effects of games like the firing of weapons is great, but also lives nearby.

The game is very bloody, remain so after the splitting of human blood on both your arms and your body and not suddenly disappear
.
چه چرندیاتی یارو سرهم کرده! انگلیسی هم بلد نبوده درست بنویسه.
البته منبع يك سايت هلندي بود براي همين از Google Translator استفاده شده.

آخرین ویرایش:
تیزر VGA 2011 بازی دربرگیرنده دو نکته هست:
1)سازنده بازی Platinum Games هست و Kojima Productions تنها تهیه کننده بازی هست
2)کسانی که تا قبل از VGA 2011 امیدوار بودند که شاهد مخفی کاری در بازی باشن بیخودی امیدوار نباشن!!

برخی قسمت های تیزر دیگه خیلی ناامیدکننده هست.در جایی Raiden با 4 تا MPC درگیر شده که چیزی شبیه به چماق(/:)) تو دستشون دارن(حالا که بیشتر دقت می کنم میبینم شمشیر هست اما با توجه به نحوه ای که MPC ها این شمشیرها رو تو دست گرفتن همون عنوان چماق برازنده تر هست!!).جالب اینکه این همون MPC هایی هستن که در Guns of the Patriots مجهز به آخرین تجهیزات نظامی بودن اما تو Risingچماق بدست شدن!!!!حتی اگه این نکته مهم که بازی کاملاً به سری MG پشت کرده رو هم نادیده بگیریم بازهم MGS Rising Revengeance عنوان چندان جالبی به نظرم نمیاد.

آخرین ویرایش:
متال گیر فقط شماره 1 ـش:|
چهارشم خوب بود ( بقیشم خوب بود:دی)
ولی این دیگه ...
حتی تو 2 ـش هم که 95% بازی با رایدن بودیم مخفی کاری داشت بازی!
بخصوص اون یه تیکه که هیچ لباسی نداشت:دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or