Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا الان رفتم کانکشنم رو چک کردم و همه چی درست بود:

161e3pc.jpg

10momy8.jpg

توی PS3 هم همه چیز درست هست فقط Nat رو میده Type 2 ! نمیدونم یعنی چی ! ( باید Open باشه دیگه ؟ )

آیا مشکل از DNS ممکن هست باشه ؟

Edit:

xpab11.jpg

سرعتم رو کم میده نسبت به 512 ( کمتر از این هم میشه، 13 اینا ! ) ولی باز هم دلیل نمیشه که با سرعت 3 ( نهایت 4 ) از PSN دانلود کنه... ( هر چند که اکثر اوقات رو 2 هست سرعت ! )

آخرین ویرایش:
خب من چند تا مورد رو بگم ....

1. علیرضا جان ، دیشب هم بهت گفتم ، شما مشکلت از ISP هست که با سرعت 512 بهت 26 KB میده ، چون باید 50 - 60 بده بهت ... تنظیماتت هم درسته همش ( NAT همون 2 باید باشه ) . البته برای آپدیت MGO چون به صورت P2P هست ، سرعت ثابت نداره و برای منم بعضی وقتها میشد که خیلی پایین میومد .

2. گرفتن Konami ID در حال حاضر از Download و آپدیتش سخت تره ، من سرهم 8 - 9 ساعت دانلود و آپدیت کردم و 2 روز طول کشید تا Konami ID گرفتم :biggrin1:
چون به شدت شلوغه و همش ارور میده ، دیگه انقدر کنه شدم تا گرفتم ( صبح ، ظهر ، شب ، نصفه شب ) . البته فکر میکنم الان راحت تر شده .

3. در حال حاضر سرور بازی فعال نیست تا 21 م ، واسه همین فعلا Konami ID هم بدرد نمیخوره و نمیتونید بازی کنید ....

4. اون کدی که صحبتش بود ، فقط برای Store امریکا هست و باید کد رو در قسمت PSN Card وارد کنید تا تازه به شما لینک دانلود فایل رو بده ... بعدش دیگه همه چی مثل همین میشه که از EU دانلود کردیم .
در نتیجه Store اروپا چون خودش لینک دانلود رو داده ، پس هیچ نیازی به کد نیست ...

5. در مورد اینکه IP چک میشه یا نه ( برای اینکه بفهمن از کجا هستیم ) هنوز مشخص نیست ، چون سرورش فعال نیست ، و تا پس فردا مشخص میشه ... ولی من فکر نمیکنم سر این موضوع گیر بدن .

1. علیرضا جان ، دیشب هم بهت گفتم ، شما مشکلت از ISP هست که با سرعت 512 بهت 26 KB میده ، چون باید 50 - 60 بده بهت ... تنظیماتت هم درسته همش ( NAT همون 2 باید باشه ) . البته برای آپدیت MGO چون به صورت P2P هست ، سرعت ثابت نداره و برای منم بعضی وقتها میشد که خیلی پایین میومد .
نیما جان ، من زنگ زدم به پشتیبانی و گفت که Deltaـت چند هست ؟ ( این مودم جدیدا برنامه داره که توش مینویسه، برنامش هم توی Media Center بالا نمیاد :دی ) خلاصه رفتم تو اون یکی PC دیدم دلتام 5 هست ! به یارو گفتم ، گفت: برای همین هست که کم دانلود میکنی و... گفتش دلتا حداقل باید 8،9 باشه !
رفتم 10 متر سیم خریدم که بهترین منطقه رو برای دلتا پیدا کنم... بهترین جا همون جایی بود که قبلا" بود ! :دی
حالا نمیدونم چی کار کنم.... الان که داره 0 کیلوبایت میگیره و آپ میکنه از سایلنت 0 !!!

پ.ن: من باز هم میگم سرعت دانلود من 15 که هست ؟ چرا این الان 0 میگیره ؟ نهایتش 4 میگیره که اونم 5 ثانیه !

ویرایش: یکی دیگه از دوستام هم که ADSL 256 داره میگه سرِ آپدیت همینجوریه ! شاید بسکی شلوغ هست سرورش نمیکشه !!!
ویرایش 2: من یه جورایی دیگه مطمئن شدم که مشکل از Serverـش هست ! چون من از PSN دارم Genji رو دانلود میکنم ( خوب هم نسبتا" دانلود میکنه !!! )

آخرین ویرایش:
نیما جان ، من زنگ زدم به پشتیبانی و گفت که Deltaـت چند هست ؟ ( این مودم جدیدا برنامه داره که توش مینویسه، برنامش هم توی Media Center بالا نمیاد :دی ) خلاصه رفتم تو اون یکی PC دیدم دلتام 5 هست ! به یارو گفتم ، گفت: برای همین هست که کم دانلود میکنی و... گفتش دلتا حداقل باید 8،9 باشه !
رفتم 10 متر سیم خریدم که بهترین منطقه رو برای دلتا پیدا کنم... بهترین جا همون جایی بود که قبلا" بود ! :دی
حالا نمیدونم چی کار کنم.... الان که داره 0 کیلوبایت میگیره و آپ میکنه از سایلنت 0 !!!

پ.ن: من باز هم میگم سرعت دانلود من 15 که هست ؟ چرا این الان 0 میگیره ؟ نهایتش 4 میگیره که اونم 5 ثانیه !

ویرایش: یکی دیگه از دوستام هم که ADSL 256 داره میگه سرِ آپدیت همینجوریه ! شاید بسکی شلوغ هست سرورش نمیکشه !!!
ویرایش 2: من یه جورایی دیگه مطمئن شدم که مشکل از Serverـش هست ! چون من از PSN دارم Genji رو دانلود میکنم ( خوب هم نسبتا" دانلود میکنه !!! )
فکر نکنم مشکل از شما باشه منم 512 دارم برای آپدیت شب اول 9 ساعت طول کشید تا رسید به 90 بقیه اش هم امروز دانلود کردم اولش سرعت خوب بود ولی آخرش به 3 و 4 رسیده بود

فکر نکنم مشکل از شما باشه منم 512 دارم برای آپدیت شب اول 9 ساعت طول کشید تا رسید به 90 بقیه اش هم امروز دانلود کردم اولش سرعت خوب بود ولی آخرش به 3 و 4 رسیده بود
الان که اصلا دانلود نمیکنه ! نمیدونم چی کار کنم، واسه شما ها با سرعت کم میشه واسه من اصلا نمیشه.
اون یکی گزینه ـه که تو Start game هست چیه ؟ HTTP ؟!

اصلا دانلود به صورت Peer 2 Peer همیشه این مشکلات رو داره.
مثلا وقتی که مثلا از تورنت بخوای دانلود کنی معمولا این مشکلات وجود داره ولی همیشه ثابت نیست.بعضی وفتا سرعت میره بالا و بعضی وقتا سرعت کم میشه.
ولی اینکه اصلا دانلود نکنه فقط در یه صورت مشکل از شماست که فقط برای شما این مشکل وجود داشته باشه.ولی اگه یه نفر دیگه با همین سرعت داره هر چند با سرعت پایین دانلود می کنه پس مشکل احتمال زیاد از شما یا سرورتونه.

اصلا دانلود به صورت Peer 2 Peer همیشه این مشکلات رو داره.
مثلا وقتی که مثلا از تورنت بخوای دانلود کنی معمولا این مشکلات وجود داره ولی همیشه ثابت نیست.بعضی وفتا سرعت میره بالا و بعضی وقتا سرعت کم میشه.
ولی اینکه اصلا دانلود نکنه فقط در یه صورت مشکل از شماست که فقط برای شما این مشکل وجود داشته باشه.ولی اگه یه نفر دیگه با همین سرعت داره هر چند با سرعت پایین دانلود می کنه پس مشکل احتمال زیاد از شما یا سرورتونه.
الان درست شد.... بعد از 10000 بار reset کردن ( همینجوری الکی درست شد ! )
اصلا نباید Peer 2 Perr ـش میکردن یا اگر اینجوری کردن حداقل چن تا سرور درست حسابی هم میذاشتن ! من که الان نهایتا" 4 دانلود میکنم... ( اکثرا" 2 ! ) دوستم هم به همین صورت دانلود میکنه... خوبیش اینه که کسانی که Dial Up دارن هم میتونن آپدیت کنن.... :دی

کلا Peer2peer اینجوریه دیگه ، باید تعداد افراد زیاد باشه ...

Konami ID هم که بالا گفتم خیلی سخته ، باید 1000 باری تکرار کنی تا بشه ( من دقیقا همین کار رو کردم ! )

کلا Peer2peer اینجوریه دیگه ، باید تعداد افراد زیاد باشه ...

Konami ID هم که بالا گفتم خیلی سخته ، باید 1000 باری تکرار کنی تا بشه ( من دقیقا همین کار رو کردم ! )
اگه اون ارور رو که داده بخونی می فهمی که فعلا نمیشه Sign Up کرد.
منظورش اینه که این صفحه تا اطلاع ثانوی پاک شده و هر کاری هم کنی فایده نداره.
من از صبح تا حالا امتحان کردم هنوز هم که هنوزه همون ارور رو میده.

جالب اینجاست من ار چند وقت پیش یه Konami ID ساختم ولی اینترنت ندارم دانلود کنم بازی رو.

اینجوری که نیماخان گفت PSN EU نیازی به کد نداره و آزاد میشه بازی کرد.

اینکه وقتی پچ رو میگیرین اونم بصورت p2p زیاد گله مند سرعت کمه دانلود نباشین عزیزان این یک امر طبیعی هستش من از وقتی اینترنت رو تجربه کردم کمش روزی 5 ساعت p2p فایل مگیرم.
فایلی که p2p گرفته میشه به 2 چیزه خیلی مهم سرعتش بستگی داره
1-کلاینت زیاد داشته باشه فایله
2-کلاینتی که داری ازش دانلود میکنی فایل رو 100% دانلود کرده باشه طرف.
اینکه مگید آخرا کمتر میشه حتی به 2kbps هم میرسه به دلیله اینکه طرف داره همزمانه با شما داره فایل رو از یه کلاینت دیگه میگیره و واسه شما آپلود میکنه.
من دیشب 740 مگ رو عرض یک و نیم ساعت گرفتم اما از ساعت 1 نصفه شب گذاشتم پچ رو دانلود کنه رو 40 بود کمتر هم میشد نمیدونم کی تموم شده اما 7 صبح که بیدار شدم تموم شده بود.
حجمش وقتی بازیو با پچ نصب شده دیدم دقیقا 1582 mb بود.
راستی id رو هم من امروز 7 صبح گرفتم از کونامی بدون هیچ مشکلی.

Krobelus13 ایدی PSN من هستش هرشب از 11 تا 4 صبح on هستم.:victory:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or