Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون فکر نکنم فایده داشته باشه من رفتم کونامی آیدی بگیرم زده اگه کشور انتخابی با محل واقعیتون یکی نباشه نمیتونید وصل بشید.که طبیعتا ایران هم جز لیست نبود

منم آیدیم تو psn آمریکاس دان کنم مشکلی نداره

شما اصلا نمیتونی از Store امریکا دانلود کنی ( یعنی نداره ) باید از Store اروپا دان کنی .

یعنی الان واسه تو کامل شده...

این همه بالا توضیح دادم که ، بخون متوجه میشی ... ( هم دانلودش تموم شد هم آپدیتش )

واسه شما کامل نشده ؟!

روش دانلود بدون نیاز به key

1. Sign up for a European PSN account.​
  2. Download the MGO Beta from store.​
  3. After installing, switch back to your U.S. account.​
  4. Download patch 1.01​
  5. Get your Konami/Game ID​
Thanks Johnd​
ownload Metal Gear Online Beta without a Key

فایل اصلی رو میگی یا آپدیتش رو ؟
شما از طریق PC کلا اینترنتت رو چک کن ببین سرعتت درسته یا نه ، احتمالا مشکل از سرویس اینترنتت هست ... سرعتت توی ویندوز مثل همیشه ست ؟ یه چک بکن ...
مدمت هم اگه مستقیم وصل کنی به PS3 بهتره .

من که هر دو رو بدون مشکل دانلود کردم ...

بله ، دمو ه

الان تموم شد... دوباره دیشب خوب دانلود میکرد... نمیدونم مشکل از چی هست !

الان داره با سرعت 4 دانلود میکنه ! ( وسط آپدیت هم که نمیشه Pause کرد، نمیدونم با این وضع چی کار کنم... )

14ch5vr.jpg

روش دانلود بدون نیاز به key

1. Sign up for a European PSN account.​
  2. Download the MGO Beta from store.​
  3. After installing, switch back to your U.S. account.​
  4. Download patch 1.01​
  5. Get your Konami/Game ID​
Thanks Johnd​
ownload Metal Gear Online Beta without a Key

ما هممون به همین روش گرفتیم :دی

وسط آپدیت اگه کنسل کنید باز از ادامه اش میره.من خودم 90 درصد دانلود کردم بعد کنسل کردم الان داره از 90 میره.مال من هم الان داره با 4 دانلود میکنه فکر کنم عیب از سرور خودشه

گوگل نام خليج عربي را به خليج ايران تغيير داد ببينيد

ای بابا زدحال :(ببیند این فقط شایعه است یا واقعت که metal gear online فقط می تونی برای دو هفته بازی کنی
این خیلی بد شد:(:(

با سلام
خب ما هم به هر ضرب و زوري كه بود Patch 1.01 كه تو Main Menu بود رو دانلود كرديم و الان مونده يك Konami ID . سايتش هم كه كلا از شدت شلوغي Freez شده مونديم كي درست ميشه !! ولي يك مساله اي كه يكم نگرانم كرده اينه كه تو يكي از قوانين Term of User ( اگه اشتباه نكرده باشم) شماره 3 بود كه گفته بود قبل از انجام بازي كونامي Hardware , Software و حتي نوع Connection رو هم تست ميكنه!!! در اينصورت از همين اول كه بايد بگيم فاتحمة الخلاص !!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من این را می دانستم

:cheesygriاشکالی نداردوقتی امد من کتملش را می خرم
ولی حالا تا کی باید صبر کنیم چون همگی می دونیم که داخل ایران فوری نمی اید در همان تاریخ:(

وسط آپدیت اگه کنسل کنید باز از ادامه اش میره.من خودم 90 درصد دانلود کردم بعد کنسل کردم الان داره از 90 میره.مال من هم الان داره با 4 دانلود میکنه فکر کنم عیب از سرور خودشه

واسه من دیگه 4 هم دانلود نمیکنه :دی شما مطمئن هستی که Resume داره ؟ آخه یک گزینه بیشتر نداره اونم Cancel هست !
بچه ها الان واسه من 0 دانلود میکنه و 0 آپلود ! از Cilent ـه 0 :دی !!! مشکل از خودش هست یا من ؟
لطفا یکی از بچه ها لطف کنه و یک تست بکنه و خبرش رو به من بده، ممنون...

102ml4x.jpg

بچه هایی که آپدیت رو گرفتن، فکر میکنید حجم آپدیت حدود چقدر باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or