Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لعنت به اين سايت مسخره !! چقدر شلوغه لامصب !!:mad: ازين بدتر هزاربار به مرحله آخر رسيدم و فقط يك چك ميخواست كه اونم به ... عظمي ميره هي !!:evil: بابا من فقط يك Konami ID ميخوام:(
من موندم اين ماله ثبت نامش كه بود !! واي بحال خود بازيش !!

آخرین ویرایش:
اینکه وقتی پچ رو میگیرین اونم بصورت p2p زیاد گله مند سرعت کمه دانلود نباشین عزیزان این یک امر طبیعی هستش من از وقتی اینترنت رو تجربه کردم کمش روزی 5 ساعت p2p فایل مگیرم.
فایلی که p2p گرفته میشه به 2 چیزه خیلی مهم سرعتش بستگی داره
1-کلاینت زیاد داشته باشه فایله
2-کلاینتی که داری ازش دانلود میکنی فایل رو 100% دانلود کرده باشه طرف.
اینکه مگید آخرا کمتر میشه حتی به 2kbps هم میرسه به دلیله اینکه طرف داره همزمانه با شما داره فایل رو از یه کلاینت دیگه میگیره و واسه شما آپلود میکنه.
من دیشب 740 مگ رو عرض یک و نیم ساعت گرفتم اما از ساعت 1 نصفه شب گذاشتم پچ رو دانلود کنه رو 40 بود کمتر هم میشد نمیدونم کی تموم شده اما 7 صبح که بیدار شدم تموم شده بود.
حجمش وقتی بازیو با پچ نصب شده دیدم دقیقا 1582 mb بود.
راستی id رو هم من امروز 7 صبح گرفتم از کونامی بدون هیچ مشکلی.

Krobelus13 ایدی PSN من هستش هرشب از 11 تا 4 صبح on هستم.:victory:

تو P2P اینطور نیست که از یک نفر بگیری ! از تمام کسانی که آپلود میکنن میگیری شما ... ( البته این سرعت بین کسانی که دانلود میکنن Share میشه )

بچها راه دیگی نداره این اپدیتشو بگیریم مال من دانش با اپش 0 kbعصابم خورد کرده از پری روز تا حالا 11% رفته او httکه کار نمیکنه از اونجا بگیریم این پورتاشو نمیشه عوض کرد کشت مارو!

YES !!!!!!!!!!!!!:love::biggrin1::biggrin1:

بلاخره با توكل بر خدا و سپردن خود بدست آيت الله ... تونستم KONAMI ID و GAME ID رو بسازم. خوشبختانه همون لحظه KONAMI برام ميل رو فرستاد و آخرين مرحله رو با موفقيت سپري كردم !!!

YES !!!!!!!!!!!!!:love::biggrin1::biggrin1:

بلاخره با توكل بر خدا و سپردن خود بدست آيت الله ... تونستم KONAMI ID و GAME ID رو بسازم. خوشبختانه همون لحظه KONAMI برام ميل رو فرستاد و آخرين مرحله رو با موفقيت سپري كردم !!!

همون لحظه فرستاد ؟ :eek:
پس چرا مال من رو نفرستاده ؟ الان 2 ساعت هست ثبت نام تموم شده ولی خبری از ایمیل نیست ...

سلام
مي خواتم بپرسم ميشه اين بازي يا كلا بازيهاي انلاين رو با adsl 128 انجام داد يا نه؟(گير نداشته باشه)
من خودم با 128kb بازی می کنم.
میشه بازی کنی ولی یه کم اذیت می کنه.
وگر نه میشه با هر بدبختی که هسن بازی کرد.

ساختن ای دی

بچه کسی انجا نیست به من بگه چه جوری می تونم ای دی درست کنمkonmi id اگر میشه توضیحات کامل بدهید چون من انگلیسم ضعیف است که چه سوالاتی می کنند ومن باید چی جواب بدهم
با سپاس

MY ID: hossein_khodabakhshi
ps3

همون لحظه فرستاد ؟ :eek:
پس چرا مال من رو نفرستاده ؟ الان 2 ساعت هست ثبت نام تموم شده ولی خبری از ایمیل نیست ...

شما چند بار توی خود سایتش Sign in کن و Resend Email رو بزن ... چند بار که این کار رو کنی برات میفرسته بالاخره .

من با اين آيدی دانلود کردم ادّش کنيد!:biggrin1:
nanat1

ببخشيد نتونستم اسم ديگه بگيرم Error ميداد

اینی که گرفتید رو نمیشه جایی Add کرد ، کلا Konami ID و Game ID رو Add نمیکنن .

پ.ن : من کد برای امریکا هم داشتم و از US هم دانلود کردم ، و مثل قبلی اینم خیلی راحت و با سرعت واقعی که دارم آپدیت شد !! نمیدونم چرا بچه ها سر این موضوع مشکل دارن ؟؟!!!

پ.ن : من کد برای امریکا هم داشتم و از US هم دانلود کردم ، و مثل قبلی اینم خیلی راحت و با سرعت واقعی که دارم آپدیت شد !! نمیدونم چرا بچه ها سر این موضوع مشکل دارن ؟؟!!!
نیما جان، شما احیانا" با VPN نمیگیرید ؟!
برای من که همچنان 3 هست، تازه با سرعت ثابت 3 دانلود نمیکنه و بعد از مدتی همون 0 میشه !

شما چند بار توی خود سایتش Sign in کن و Resend Email رو بزن ... چند بار که این کار رو کنی برات میفرسته بالاخره .

اینی که گرفتید رو نمیشه جایی Add کرد ، کلا Konami ID و Game ID رو Add نمیکنن .

شاید شما مشکل نداشتی.من الان چیزی حدود 3 ساعته که گذاشتم برای دانلود هنوزم 1% نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or