Legendary_Snake
عضو جدید
ازين بدتر هزاربار به مرحله آخر رسيدم و فقط يك چك ميخواست كه اونم به ... عظمي ميره هي !!
بابا من فقط يك Konami ID ميخوام
اینکه وقتی پچ رو میگیرین اونم بصورت p2p زیاد گله مند سرعت کمه دانلود نباشین عزیزان این یک امر طبیعی هستش من از وقتی اینترنت رو تجربه کردم کمش روزی 5 ساعت p2p فایل مگیرم.
فایلی که p2p گرفته میشه به 2 چیزه خیلی مهم سرعتش بستگی داره
1-کلاینت زیاد داشته باشه فایله
2-کلاینتی که داری ازش دانلود میکنی فایل رو 100% دانلود کرده باشه طرف.
اینکه مگید آخرا کمتر میشه حتی به 2kbps هم میرسه به دلیله اینکه طرف داره همزمانه با شما داره فایل رو از یه کلاینت دیگه میگیره و واسه شما آپلود میکنه.
من دیشب 740 مگ رو عرض یک و نیم ساعت گرفتم اما از ساعت 1 نصفه شب گذاشتم پچ رو دانلود کنه رو 40 بود کمتر هم میشد نمیدونم کی تموم شده اما 7 صبح که بیدار شدم تموم شده بود.
حجمش وقتی بازیو با پچ نصب شده دیدم دقیقا 1582 mb بود.
راستی id رو هم من امروز 7 صبح گرفتم از کونامی بدون هیچ مشکلی.
Krobelus13 ایدی PSN من هستش هرشب از 11 تا 4 صبح on هستم.:victory:
:biggrin1::biggrin1:YES !!!!!!!!!!!!!:biggrin1::biggrin1:
بلاخره با توكل بر خدا و سپردن خود بدست آيت الله ... تونستم KONAMI ID و GAME ID رو بسازم. خوشبختانه همون لحظه KONAMI برام ميل رو فرستاد و آخرين مرحله رو با موفقيت سپري كردم !!!

من خودم با 128kb بازی می کنم.سلام
مي خواتم بپرسم ميشه اين بازي يا كلا بازيهاي انلاين رو با adsl 128 انجام داد يا نه؟(گير نداشته باشه)
همون لحظه فرستاد ؟
پس چرا مال من رو نفرستاده ؟ الان 2 ساعت هست ثبت نام تموم شده ولی خبری از ایمیل نیست ...
من با اين آيدی دانلود کردم ادّش کنيد!:biggrin1:
nanat1
ببخشيد نتونستم اسم ديگه بگيرم Error ميداد
نیما جان، شما احیانا" با VPN نمیگیرید ؟!پ.ن : من کد برای امریکا هم داشتم و از US هم دانلود کردم ، و مثل قبلی اینم خیلی راحت و با سرعت واقعی که دارم آپدیت شد !! نمیدونم چرا بچه ها سر این موضوع مشکل دارن ؟؟!!!
شاید شما مشکل نداشتی.من الان چیزی حدود 3 ساعته که گذاشتم برای دانلود هنوزم 1% نشده.شما چند بار توی خود سایتش Sign in کن و Resend Email رو بزن ... چند بار که این کار رو کنی برات میفرسته بالاخره .
اینی که گرفتید رو نمیشه جایی Add کرد ، کلا Konami ID و Game ID رو Add نمیکنن .
پ.ن : من کد برای امریکا هم داشتم و از US هم دانلود کردم ، و مثل قبلی اینم خیلی راحت و با سرعت واقعی که دارم آپدیت شد !! نمیدونم چرا بچه ها سر این موضوع مشکل دارن ؟؟!!!