MHMProSoft_2008
کاربر سایت
مگه با VPN راحت دانلود میشه من VPN دارم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیما جان، شما احیانا" با VPN نمیگیرید ؟!
برای من که همچنان 3 هست، تازه با سرعت ثابت 3 دانلود نمیکنه و بعد از مدتی همون 0 میشه !
مگه با VPN راحت دانلود میشه من VPN دارم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیما جان، شما احیانا" با VPN نمیگیرید ؟!
برای من که همچنان 3 هست، تازه با سرعت ثابت 3 دانلود نمیکنه و بعد از مدتی همون 0 میشه !
گفتم شاید با IP ـه ایران اینجوری میکنند! آخه یک سری از سایت های تورنت هم با VPN بهتر دانلود میشه...مگه با VPN راحت دانلود میشه من VPN دارم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو P2P اینطور نیست که از یک نفر بگیری ! از تمام کسانی که آپلود میکنن میگیری شما ... ( البته این سرعت بین کسانی که دانلود میکنن Share میشه )

شما چه جوری با VPN وصل شدی؟ من قبلا سرویسم PPPOE بود با اون راحت وصل می شدم. ولی حلا با VPN نمی تونم وصل بشم.من امتحان کردم هیچ فرقی نکرد.
همون جوره.
یعنی شما کابل رو مستقیم به PS3 دوصل نکردی؟PC و PS3 رو که به هم وصل کردم بعدش اون VPN رو روی PS3 Share کردم.
نیما جان، شما احیانا" با VPN نمیگیرید ؟!
شاید شما مشکل نداشتی.من الان چیزی حدود 3 ساعته که گذاشتم برای دانلود هنوزم 1% نشده.
فکر کنم... چون یکی دیگر از دوستانم هم دقیقا مشکل من رو داره، مشکل این هست که بعد از یک مدت 0 میشه اگر نه جهنم میزاشتم با همون 500 بایت در ثانیه تا صبح دانلود کنه !آخه یعنی فقط من مشکل ندارم ؟!! البته بگم که من هر دو بار که آپدیت کردم ساعت 3 - 4 صبح بوده . شاید اونموقع تعداد افراد بیشتره .....
server ها Up شدن
اما Start Game o که میزنی میندازه بیرون