DrAmir
کاربر سایت
شما ها برین HTTP دانلود کنید. عالی دانلود میکنه ! اونجا که سرعت رو نمینویسه ولی فکر کنم الان به من 20 رو بده. 3%ـش در مدت 20 دقیقه دانلود شده.
مگه کااااار ميکنه ؟ دمت گرم خدايی من الان ميرم تست ميکنم

شما ها برین HTTP دانلود کنید. عالی دانلود میکنه ! اونجا که سرعت رو نمینویسه ولی فکر کنم الان به من 20 رو بده. 3%ـش در مدت 20 دقیقه دانلود شده.

واسه من هم بعد از یک ساعت ارور داد دیگه هم وصل نمیشهکار نکرد لينک مستقيم
احتمالش هست فردا دوباره بشه دانلود کرد.سلام به همگی اقا با اجازه یه چندتا سوال داشتم
1- ایا میشه از یک ID.Konami دو یا چند نفر استفاده کنند؟
2-اگه وسط دانلود (HTTP) اینترنتم قطع بشم یا ..... وقتی دوباره وصل بشم Resume داره؟

من دیشب 9% رو گرفتم بعدش که دوباره رفتم ( دیشب ) Resume کرد ولی امروز صبح دوباره از 0 بود که بعد هم ارور داد !
هیچ کس...Server های این بازی از 26 آپریل راه اندازی میشن...
اینجا چی میگه ؟!! نمیذاره DL کنم...!
![]()
مستقیم نمیکنه نیما جان، میگه اول باید به 1.01 آپدیت کنی. واسه من هم که اصلا" دانلود نمیکنه. اگر 8 ساعت HTTP دانلود کنه کارم باهاش تموم هست.میدونم آپدیت 1.01 رو اکثر بچه ها مشکل داشتن و بعضی ها هم نتونستن ...
حالا جالبه که من چک کردم دیدم 1.02 هم اومد براش !
البته این دومی هم برای من مثل اولی از طریق P2P خیلی راحت دانلود شد ! حجمش نسب به قبلی خیلی کمتره و با سرعت 35 - 40 کیلوبایت در ثانیه ( تعداد Client دانلود : 13 - 15 ) در مدت 15 دقیقه کامل شد .
ضمن اینکه با سرعت 12 - 15 کیلوبایت در ثانیه هم به 10 - 13 Client آپلود میکردم .
حالا اگه از ورژن 1.00 مستقیم 1.02 رو آپدیت کنه با توجه به حجم کمش برای کسایی که 1.01 رو مشکل داشتن خیلی خوب میشه . ولی اگه اول 1.01 و بعد 1.02 رو آپدیت کنه که کار سخت تر شده !